Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
117.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deh 9300

Aykut tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama tahminlerime göre duvar asma aparati ile birlikte sağ ve sol duvar usta tavana sıfır olarak , aşağıya bakacak şekilde, aparat sayesinde olabilir diye düşünüyorum.
    Evet aynı bu şekilde yaptım sonuç çok iyi.
  • Merhaba konuyu yeni gördüm, zensor vokal center (beyaz) satan bir yer gördünüz mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEWJEWPIE

Merhaba konuyu yeni gördüm, zensor vokal center (beyaz) satan bir yer gördünüz mü?
    www.sesvegoruntusistemleri.com
    Oberon Vokal Center Merkez Hoparlör | Center Hoparlör | Ses ve Görüntü Sistemleri
    https://www.sesvegoruntusistemleri.com/urun/oberon-vokal-center-merkez-hoparlor

Oberon daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 1 Kasım 2019; 12:13:25 >

• aykutx kullanıcısına yanıt
    Zensor 7 ve Zensor 1 den oluşan bir set için Zensor Center daha iyi bir tamamlayıcı olur. :)

• Selamlar Denon 2311 amfim ve Yamaha ns51f kolonlarım var. Sadece sinema için kullanıyorum ve kolonlardan hiç memnun değilim.

Dali Zensor 5 ile Dali Spektor 6 arasında gidip geliyorum. İkisini de hiç dinlemedim. Bu serilerin birbirlerinden çok farkı var mı? Sinema için hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: runelgna

Selamlar Denon 2311 amfim ve Yamaha ns51f kolonlarım var. Sadece sinema için kullanıyorum ve kolonlardan hiç memnun değilim.

Dali Zensor 5 ile Dali Spektor 6 arasında gidip geliyorum. İkisini de hiç dinlemedim. Bu serilerin birbirlerinden çok farkı var mı? Sinema için hangisini tavsiye edersiniz?
    spektor daha yeni seri ama dinlemedim.
    daha önce zensor 7 kullanıyordum. hem müzükte hem sinemada iyiydi.
    ama ben olsan spektor ı tercih ederdim.
    imkanınız varsa dinlemeniz iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

spektor daha yeni seri ama dinlemedim.
    daha önce zensor 7 kullanıyordum. hem müzükte hem sinemada iyiydi.
    ama ben olsan spektor ı tercih ederdim.
    imkanınız varsa dinlemeniz iyi olur.

Alıntıları Göster
    Haftasonu dinlemek için bir yere gittim ama kapalıydı hocam. Bugün n11 indiriminde gözümü karartıp aldım, aldım yoksa başka bahara artık :) Teşekkürler cevabınız için.
  • quote:

Haftasonu dinlemek için bir yere gittim ama kapalıydı hocam. Bugün n11 indiriminde gözümü karartıp aldım, aldım yoksa başka bahara artık :) Teşekkürler cevabınız için.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun ne aldın bu arada?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Haklısın orada bir karışıklık olmuş :) Aldım aldım yoksa erteleyeceğim yazdım, henüz ses sistemine geçmedim, çocuklarla hanıma bir şeyler alıyorum :)
  • magnat sisteme dali'nin alteco c-1 atmos hopunu almayı planlıyorum, internette yabancı kaynaklardan takip ettiğim kadarıyla tutulan bir model, her ne kadar atmos lisansı olmasa da hem kule uzerı hem de duvara monte edilip kullanıyor.
    magnat shadow 102, heco am 200 ile arasında kaldım. ancak dali modeli bir adım önde. anlamadığım olay, heco nun dali'den neredeyse 1000 tl fazla pahalı. kalitesinden mi yoksa heco'nun alman malı olmasından mı kaynaklanıyor bılemedım. amazon.de'de ise heco ucuz. anlamadım bu işi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Spektörü aldım dün gece :) Kule ve center, gelince düşüncelerimi yazarım, teşekkürler yardımların için.
  • quote:

Spektörü aldım dün gece :) Kule ve center, gelince düşüncelerimi yazarım, teşekkürler yardımların için.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun iyi yapmışsın. bekliyorum yorumları
  • runelgna kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Hayırlı olsun öncelikle. Spektörü hangi amaç için tercih ettiniz. Çiftini nereden ve kaça aldınız.

Ürün ile ilgili tecrübelerinizi bende merakla bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Hocam,

Hayırlı olsun öncelikle. Spektörü hangi amaç için tercih ettiniz. Çiftini nereden ve kaça aldınız.

Ürün ile ilgili tecrübelerinizi bende merakla bekliyorum.
    Dikmen Müzik'ten N11 kampanyasından aldım, kuleler 3.728₺ , center 1180₺ ama 500₺ indirim oldu, onunla da Sennheiser HD 4.40 aldım 539₺ ye, kulaklık bedavaya geldi yani :)

Film izlemek için aldım sadece, stereo için daha mı uygundur yoksa? Lütfen öyle demeyin, yıkılırım :) Kargoya bugün verilecek, yarın gelirse haftasonu dener, ilk tecrübelerimi yazarım.
  • runelgna kullanıcısına yanıt
    Bende bu işlerde yeniyim hocam. Stereo damı yoksa sinemada mı daha iyi bilemiyorum. Hayırlı olsun yeniden.

• quote:

Dikmen Müzik'ten N11 kampanyasından aldım, kuleler 3.728₺ , center 1180₺ ama 500₺ indirim oldu, onunla da Sennheiser HD 4.40 aldım 539₺ ye, kulaklık bedavaya geldi yani :)

Film izlemek için aldım sadece, stereo için daha mı uygundur yoksa? Lütfen öyle demeyin, yıkılırım :) Kargoya bugün verilecek, yarın gelirse haftasonu dener, ilk tecrübelerimi yazarım.

Alıntıları Göster
    İçiniz rahat olsun dali ler hem sinema hem müzik için iyidir.
    Denon avr ile de güzel uyum sağlar.

• quote:

İçiniz rahat olsun dali ler hem sinema hem müzik için iyidir.
    Denon avr ile de güzel uyum sağlar.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hala taşıma durumunda gözüküyor :( Eğer gelirse deneyince yorumlarımı atacağım.
  • atmos icin dali alteco alip kulelerin uzerine koydum, avr de atmos yazisi cikti, kulagimindayayinca hoplardan ses de geliyor ama tavandan yansima olayi olmuyor. sifir etki :)) demek duvara asmaktan baska care yok. oysa ki nette cogu yorumda yansitma ozelligi iyi deniliyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yansitmayla olmaz o is kac yerde yazdim .

Misal benim tavan strafor oraya ses carpsa geri donmez zaten hadi dondu o ses dalgasi ne tarafa sapacak ?

O dolby atmos diye fahis fiyatlara satilan hoparlorleride hic anlamadim zaten . O moktan speclerle ne ses verebilir onlar ? Tam bi kandirmaca .

Ben aldim def leri taktim tavana oh misssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 19 Kasım 2019; 22:3:28 >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2 tane dali c1 atmos alıp salonumun tam ortasına denk gelecek şekilde sağ ve sol duvarlara monte edecektim. Gerçekten bir halta yaramıyor mu bu atmos hoparlörler ? Çevresel ses efekti amacıyla alma niyetindeydim. Ne duvara çarpması ne yansıması onu da anlamadım açıkçası. Kusura bakmayın bu konuda yeniyim ve pek bilgi sahibi değilim.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.