Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
117.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: live2lift

2 çift zensor 1 ve bir adet zensor vocal sistem değişikliğinden satılık arkadaşlar
    sadece zensor vocal kaldı ve e12f subwooferı da satmaya karar verdim, ilgilenen pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

2 çift zensor 1 ve bir adet zensor vocal sistem değişikliğinden satılık arkadaşlar
    hepsi satıldı,
    e12f sub ve opticon 1 leri de satıyorum
  • Dali fazon sat 5.1-1 ve zensor pico 5.1 hangisi daha iyi? Veya farklı bir öneriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba , Dalı zensor1 ikici el temiz 600 TL buldum. Avr hk 161 serisi 85w çıkışı var hkts16 hoparlor bağlı. Zensor1 alınırmı sıfır fiyatı 2000 tl den 600 TL ye buldum ne dersiniz tecrübenize sığınıyorum Acil lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deh 9300

Arkadaşlar merhaba , Dalı zensor1 ikici el temiz 600 TL buldum. Avr hk 161 serisi 85w çıkışı var hkts16 hoparlor bağlı. Zensor1 alınırmı sıfır fiyatı 2000 tl den 600 TL ye buldum ne dersiniz tecrübenize sığınıyorum Acil lütfen
    efsane ötesi bir fiyat 2.elleri 1100den başlıyor kaçırmayın.
  • Çok teşekkür ederim , birde benim sistemde uyum sağlarımı nasıl olur

• Teşekkürler, birde Denon x1300 ikinci el temiz 2500 TL buldum fiyat nasıl ayrıca 1300 ile 1400 arasında fark varmi araştırdığım kadarıyla piyasada 1400 var 5000 tl civarı sıfır.

• Arkadaşlar kule ariyisimi Zensor 7 ile bitirdim , forumda araştırmalarım ile m.a. rx8 , ikon 6 ve zensor 7 di. Bunların hepsini yerinde demo yaparak dinledim .

Ikon 6 tabiki güzeldi ozellikle bas dolu dolu ama bütçe acısından vazgeçmek zorunda kaldım.

Monitor audio rx8 ikinci el uygun fiyatliydi , 2 el olması ve Dalı odaklı olduğum için vazgeçtim.

Zensor 7 sanki vokal ve dengeli çaldığını hissettirdi, duruşu diayz ile çekici olduğu için karar kıldım .

Formda kapalı çalındığı kimi beğenen kimi beğenmeyen vardı. Yabancı sitelerin test ve yorumlarda 5 yıldız alması , bende zensor 1 lerinde olması almamı etkiledi.

Kablo audio quest 4 aldım kuleler ve center için.

İlk önce hk orjinal kablosu ile denedim Zensor 7 yi sonra audio quest 4 bağladım bakır telli , oldukça kalın iyi bir görüntüsü var . Bana koblo hk da iyi bir kablo oldugundanmidir yoksa kulak anlayışım ince detay alamadigimdanmidir bilmem ama bir fark göremedim.

Cream audio Uğur Bey oldukça yardımcı oldu , kafa karıştırmadan desteği için başarılı bir satıcı.

Umarım uzun bir süre arayışa girmem herkese selam

• Öncelikle hayırlı olsun . KEşke rx8 i alsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Öncelikle hayırlı olsun . KEşke rx8 i alsaydınız
    Kesin likle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Tesekkkurler , 2 el diye yanaşmadım birde avr hk 161 gücü yetmez diye düşündüm. Nedendir bilmem ama demoda aralarında çok bi fark göremedim bu tabiki kulak ilede alakalı.

İlerde avr değişirsem Denon a geçiş, ikon 6 ile açığı kapatırım diye düşünüyorum.

• Bu arada demo yaparken m.a rx8 ve zensor 7 yaklaşık 10 ar kere degistirdim uzun süre dinledim. Anladığım kadarıyla benim kulak ince detayları atlıyor

• quote:

Tesekkkurler , 2 el diye yanaşmadım birde avr hk 161 gücü yetmez diye düşündüm. Nedendir bilmem ama demoda aralarında çok bi fark göremedim bu tabiki kulak ilede alakalı.

İlerde avr değişirsem Denon a geçiş, ikon 6 ile açığı kapatırım diye düşünüyorum.
    6 değil 7 düşünün

Yeni ürünler de hayırlı olsun

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, olabilr almışken iyisi olsun doğru bi karar

• quote:

Teşekkürler, olabilr almışken iyisi olsun doğru bi karar
    Bir bas sürücü fazla daha verimli

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam şimdi araştırdım bende iyi bir anfi ile düşünemiyor tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: tevazu007

Dali spektor 6 nasıldır?
    Benim de ilgilendiğim bir seri.
    yorumları merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzsrt -- 22 Ekim 2018; 17:37:9 >
  • Deh 9300 D kullanıcısına yanıt
    Hayır lı olsun güle güle kullan.

• ayhanjan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 🖐

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.