Dalinin TR distisi extreme audio diye biliyordum fakat onlarin uzun suredir getirmediklerini ogrendim, dali urunlerini getiren ve ya satan yer bilen arkadaslar bu konuda bizi bilgilendirirse cok sevinirim.
extreme audio Dali nin ithalatcılığını bıraktı ve elindeki tüm mallarıda Prokare ye verdi. Yeni ürün yoktur ellerinde ama eski ürünler için Prokareyle konuşabilirsin. Yerleride Erenköy civarında. Bağdat cad. üzerinde dostum
Yeni disti kim acaba?
Prokare olması lazım.. Yerleri Okmeydanı Perpa Ticaret Merkezi sanırım..
Yeni Dist. yok. Prokarenin yeride Erenköyde. Perpadaki fatura kestikleri vs.. işlem yaptıkları yer. Showroom Erenköyde.
Extreme Audio dan sonra Dali in Türkiye dağıtıcı Dertec Elk. olarak biliyordum ben.tam concept serisi Türkiye ilk çıktığında olmuştu. getirenlerdi sanırım. hala öyle mi bilmem.
boş verelim dist.rü. kim uygun, hakkıyla satıyor ona bakalım. misal Trineo ms5 var. nereden almış, faturası varmı? nerden buldun sormalı...nereden geliyor değirmenin suyu.
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
boş verelim dist.rü. kim uygun, hakkıyla satıyor ona bakalım. misal Trineo ms5 var. nereden almış, faturası varmı? nerden buldun sormalı...nereden geliyor değirmenin suyu.
(: Güzel soru.. Değirmen nerede.. Bu kuraklıkta su heba edilir mi.. Türkiyede şuan fiyatlar nerelerde bilmiyorum Dali'de ama Extreme distribütör iken çok kazıktı.. O yüzden birçok insan başka markalara yöneldi..
şaka yaptım. (: haklısın extreme füze gibiydi. ms5 için 2004 de sanırsam 10000$ fiyat almıştım. diğer yandan dali axs8000, blue serisi çok tutulmuştu. axs serisi o kadar matah değil ama ne ise işte böle bu krizde vaha altın gibi.
Alakadar olan arkadaslara tesekkur ederim.
Dali'leri pek seveceğini sanmıyorum. Şahsen ben de sevemedim. Hatta Kadıköy yakasında arkadaşım da kullanıyor. Hep onu kızdırıyoruz. O da zaten değiştirmeyi düşünüyor.
Ne açıdan sevemeyeceğini düşünüyorsun sevgili @teknika
Doğru seri ile ciddi sonuçlara ulaşmak mümkün. Yeterki yeni ithalatçı fiyatları uygun tutsun.
İkon ve Helicon serileri bence oldukça güzel seriler
Bende sistem deistirirsem Ikonlari ciddi bir degerlendirmeye alirim, bir kere dinledim guzel dengeli bir sesleri var, bir sey digerinin onune cikmiyor.
bakalim abi sorariz piyasa yanliz bu euro ne olacak ...toz oldu resmen ortalik
Hakan sende toz oldun yoksun..
ben arada kaybolurum abi . ama cikarim ortaya hep nedense
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme