Şimdi Ara

DamnedMU Season2 Medium (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • free demedim zaten. bkz. zTeam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 26 Haziran 2014; 12:13:48 >
  • insallah canim. fazladan para varsa banada yolla-
  • Artık Z-Team in free oldugunu sağır sultan duydu be kardeşim :)
    S6E3 den tamamen desteklerini cektiler ve gerekli yerlerde paylasımlar yapıldı.
  • 2-3 hafta kadar sonra S8e güncellenecek. Ragezone gibi forum sitelerindeki free dosyalardan kullanmıyoruz şuan. s6e3 versiyonunu kuruyoruz. Gerekli ayarlamaları,shopları,spotları ayarladıktan sonra s8e geçicez. s6e3 dışarı açılmayacak zaten s8 olarak çıkıcaz piyasaya. s8i premium satmaktalar. Yeterli bütçe ayarlanana kadar gerekli editlemeleri yapıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 26 Haziran 2014; 16:02:14 >
  • Dostum herşey iyi hoşda Season6 dan Sezon8 e geçiyorsun. Sezon7 ne oldu ? (Ex702)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Dostum herşey iyi hoşda Season6 dan Sezon8 e geçiyorsun. Sezon7 ne oldu ? (Ex702)

Sırf merağımdan soruyorum yanlış anlamanı istemem ama Season6'dan Season8'e neden geçilmesin?
  • Son sürüm çünki. Neden geriden geleyim daha yenisi varken.
  • ya isteyen 97D den Sezon8 e geçer ama. Oyuncular için biraz farklılık yaratır yolda yaya yürürken ferrari ye binmek gibi birşey. Onca event var Element sistemi var ArcaWar eventi var. socket sistemi var. Var oğlu var. Demem o ki. Sırayla versiyon değiştirmiş olsaydın en azından oyuncular alışa alışa oynarlardı. Yoksa 97D den geç Sezon8 e NoProblem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 26 Haziran 2014; 21:08:51 >
  • Sezon değiştirmemin sebebi oyuncu olmaması zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.