Şimdi Ara

Dandik mp3 iyi kulaklık / Kötü kulaklık iyi mp3 [tavsiye lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısıtlı dar bir bütçem var müzikte ses olarak öncelik kulaklıkta olacağından dolayı creative 630 alma mecburiyetindeyim bundan dolayı şimdi değiştir o kulaklığı onu alma bunu al 10 TL çin malı mp3 çalar yeter sana demeyin onun yerine bu soruyu nasıl cevaplarsınız mesela teknosada goldmaster 30 tl mp3 çalar mevcut bütçem 60-70 arası olduğuna göre ne yapmam lazım lütfen yardım edin bu yüzden önceliği kulaklığamı vermeliyim yoksa mp3 ü alsen 70 liraya kulaklığ sonradan ayarlarsın falanmı dersiniz ne dersiniz ? Yada ne biliyim flac destekli 40 50 TL Mp3 çalar bulabilirsem bütçeyi 80 e yükseltebilirim ne yapmalıyım lütfen yardım sağdan soldan borç istesemmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 14 Haziran 2013; 16:29:01 >

• Fikrimi değiştirdim şuanlık elimde iyi kötü bir kulaklık var 60-70 TL arası bir mp3 lazım hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Ciktiginda 600tl olan bir mp4 ve 300 liralik bir kulaklik kullanan biri olarak kesinlikle iyi kulakliktan yanayim.Kullanilan player ne kadar iyi olursa olsun kulaklik kotuyse bir performans alamazsin.Ama kulakligin iyiyse telefondan bile muzik dinlesen belli bir performans alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

Fikrimi değiştirdim şuanlık elimde iyi kötü bir kulaklık var 60-70 TL arası bir mp3 lazım hangisini tavsiye edersiniz ?

Kardeş benim de buna yakın bir bütçem var sen ne aldın mp3 olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni-Çeri

quote:

Fikrimi değiştirdim şuanlık elimde iyi kötü bir kulaklık var 60-70 TL arası bir mp3 lazım hangisini tavsiye edersiniz ?

Hocam ben bütçemi düşürdüm mp3 bütçesini yükselttim sansa fuze ile ep630 tercih ettim yani 150 lira fuze 30 lira sonradan ep630 aldım
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben bütçemi düşürdüm mp3 bütçesini yükselttim sansa fuze ile ep630 tercih ettim yani 150 lira fuze 30 lira sonradan ep630 aldım

Hayırlı olsun o zaman kardeş

Amacım reklam değil tabiki ama şu philips için ne söylersin?

http://www.nt.com.tr/mp3-calar/philips-gogear-raga-sa4rga02bn-97-2gb-fullsound-mp3-calar.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.nt.com.tr/mp3-calar/philips-gogear-raga-sa4rga02bn-97-2gb-fullsound-mp3-calar.html

Teşekkürler hocam mesajı editleyip şunları ekleyecektim tam da ki alıntı yaptın o zaman ekleyelim

tavsiyem sansa clip gibi veya creativein bir versiyonu var o mp3ler 100-120 lira arası bunları tercih edip kulaklığı sonradan halletmen mp3ü bir kere alırsın kulaklığı yenileyebilirsin diye düşündüğümden dolayı böyle söylüyorum 100 liranın altındaki mp3 çalarlar ise türkiyede bellidir philips goldmaster ve sony nwz

Ben aslında sansa fuze almayacaktım ahanda bu phlips go gear alıcaktım fakat dh de philipslerin ses seviyelerinin düşürüldüğü gibi efsaneler mevcut olduğundan dolayı tercih etmedim ki ben sony nwz kullanmış biri olarak söyleyeyim sony nwz kalitelidir fakat nedense bir kere bozuldu ve garanti servisi beni memnun etmedi hasarını da gidermediler malesef kötü anım var yani bu yüzden sony kullanmayı düşünmedim phlips de karar kılmıştım fakat sesi az efsanelerinden yola çıkarak aman dedim ve en iyisi şu sansada alalım bakalım dedim ben memnunum fakat eğer ki alıcaksan go gearı deneyen kişilerin internette çok olduğunu düşünmüyorum çünkü ses seviyelerinin düşürlüdüğü söylendiği için alınmıyor büyük ihtimal ama yinede denemeye değer diye düşünüyorum onun dışındaysa 50 lira bütçeyle kaliteli olarak teknosa da goldmaster mp3 mevcut yani karar senin pekte seçeneğin yok ya benim gibi alacaksam en iyisini alayımda için rahat olsun diyeceksin yada 50TL dandik bir mp3 üzerine ep630 veya sennheiserdi galiba 50 lira bir kulaklığı mevcuttu ikisini bir alırsın f/p yinede söyleyeyim senin yerinde olsam bu mp3ü denemek isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 7 Ağustos 2013; 21:32:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam mesajı editleyip şunları ekleyecektim tam da ki alıntı yaptın o zaman ekleyelim

tavsiyem sansa clip gibi veya creativein bir versiyonu var o mp3ler 100-120 lira arası bunları tercih edip kulaklığı sonradan halletmen mp3ü bir kere alırsın kulaklığı yenileyebilirsin diye düşündüğümden dolayı böyle söylüyorum 100 liranın altındaki mp3 çalarlar ise türkiyede bellidir philips goldmaster ve sony nwz

Ben aslında sansa fuze almayacaktım ahanda bu phlips go gear alıcaktım fakat dh de philipslerin ses seviyelerinin düşürüldüğü gibi efsaneler mevcut olduğundan dolayı tercih etmedim ki ben sony nwz kullanmış biri olarak söyleyeyim sony nwz kalitelidir fakat nedense bir kere bozuldu ve garanti servisi beni memnun etmedi hasarını da gidermediler malesef kötü anım var yani bu yüzden sony kullanmayı düşünmedim phlips de karar kılmıştım fakat sesi az efsanelerinden yola çıkarak aman dedim ve en iyisi şu sansada alalım bakalım dedim ben memnunum fakat eğer ki alıcaksan go gearı deneyen kişilerin internette çok olduğunu düşünmüyorum çünkü ses seviyelerinin düşürlüdüğü söylendiği için alınmıyor büyük ihtimal ama yinede denemeye değer diye düşünüyorum onun dışındaysa 50 lira bütçeyle kaliteli olarak teknosa da goldmaster mp3 mevcut yani karar senin pekte seçeneğin yok ya benim gibi alacaksam en iyisini alayımda için rahat olsun diyeceksin yada 50TL dandik bir mp3 üzerine ep630 veya sennheiserdi galiba 50 lira bir kulaklığı mevcuttu ikisini bir alırsın f/p yinede söyleyeyim senin yerinde olsam bu mp3ü denemek isterdim.

Birader çok teşekkür ederim tavsiyelerin için eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.