keşke sigorta işi bitirseydi sigorta kömür olmuş ama hala supply çalışıyordu yanık kokusu kurtardı bilgisayarı kokuyu alır almaz hemen kablolarını çıkardım da öle yırttım
benimde iki hdd'imde sorun çıkardı..eski psu'yu kullanırken... mavi ekran vermeler, kilitlenmeler falan... neyse ki artık aopen'im var..
420w everest (sahte tabi) kullanıyorum şu ana kadar bir zararını görmedim cok şükür.
Ben en iyi psu'u <b>kullanıyorum</b> ve artık tüm diğerlerinden acaip <b>kıllanıyorum</b>. Tavsiye ederim. 480 watlık <b>tagan</b>.[clps]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ratip</i> <br />keşke sigorta işi bitirseydi sigorta kömür olmuş ama hala supply çalışıyordu yanık kokusu kurtardı bilgisayarı kokuyu alır almaz hemen kablolarını çıkardım da öle yırttım <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Hocam sen sigorta yerine burun kullan daha garanti
10A cam burun[^]
:-) cam sigortada neymiş direk tel cekelim oraya olsun bitsin hem yanmaz bi daha :-)))))))))))))) yaw şaka maka bende Everest kullanıyorum :-) ve makine 7/24 bazen sıcak ufluyo arkadan ...
Bende Thermaltake 560W fazlasıyla yetio geçen gün bi soket yapıp aynı anda iki pc çalışırmayı denedim inanamadım ama çalıştı hemde 3 saat boyunca hiç sorun çıkarmadan :))))))
sistemde ram,cpu,vga card,hdd,mainboard gibi parçalar var ama CAN diye bir parça hiç duymadım [evlol]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme