Şimdi Ara

Danimarka'dan İstediğiniz Ürünler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    5-11 Mart tarihleri arasında Danimarka'da olacağım. Bu süre zarfında burada pahalı olup orada ucuz olan ihtiyaçlarınızı getirebilirim. Hem seyahat bütçeme katkısı olur hemde sizin işinize yarar.

Getirebileceğim ürünler: Laptop, tablet, burada bulunmayan laptop boyutunda alet edevatlar, kıyafetler, çantalar vs. Uygun boyutta Columbia montlar.

Getiremeyeceğim Ürünler
    Hiçbir ürünü kutusu ile birlikte getiremeyeceğimi lütfen unutmayın.
    Playstation gibi devasa ürünleri getiremem, o kadar valizim yok. Onu da öderim derseniz o kısmı bilemem :)
    Ayakkabı, bot vs.

Yeterince talep olursa eğer 30kg valiz hakkı alacağım, bu şekilde büyük eşyaları da getirebilirim.

Nasıl sipariş verilir:
    Ödemesi için, siz internet sitesinden sipariş vereceksiniz ve kaldığım otele göndereceksiniz. Belirlediğimiz komisyon oranını da bana göndereceksiniz. Ben de dönüşte size kargolayacağım. Ya da İstanbul/Kadıköy'den teslim alabilirsiniz. Benim güvenli gördüğüm dustinhome adlı internet sitesi var, fiyatlara bakabilir/kıyaslayabilirsiniz. Ya da amazon'dan alabilirsiniz ama danimarka'da depoları yok sanıyorum.

Bu bir ticaret olduğu için, vergi mükelleflerine komisyon tutarı kadar + KDV fatura kesebilirim. Ürün için maalesef kesemem.

Son notlar: Kutulu ürün yeteri kadar talep oluşmadığı sürece getiremeyeceğimi lütfen unutmayın.
    Sadece 6 gün orada olacağımı göz önüne alarak, en geç 4 Mart'ta siparişi tamamlamış olmanız gerektiğini unutmayın.
    Sağladığım sadece ürünü size getirme hizmeti, kayıp kargolar veya yanlış verilen siparişler için harcayacak bir vaktim olmayabilir. Bu gibi durumlarda iletişimi kendinizin sağlayacağını lütfen unutmayın.

Tax Free: Daha önceki seyehatlerimde tax free alamadığım sadece 1 defa oldu, onda da ofis kapalıydı. Genellikle alıyorum. Aldığınız ürün için de çabalayacağımdan emin olabilirsiniz. ama yinede tax free olmadan hesabınızı yapmanızı öneririm. Her şey olabilir.

İletişime mesaj yoluyla geçebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.