Şimdi Ara

DANS KURSLARI VEYA ÖZEL DANS KURSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar arkadaşlar. şimdi benim bir ricam var sizlerden yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.bir dans kursu veya hocası arıyorum ama istedigim dansın türü böyle latin flamenko vs değil günümüz pop şarkılarında o şarkılara eşlik edip kendi halimde ufak kareografiler öğrenebileceğim birşey olmalı.türünden emin değilim ama pop dance yada hip hop mı uygun olur bilemedim. yada street dance mı bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler.

• yokmu bir bilgisi olan arkadaşlar
  • 15 Dayz yiyecen

Soruna gelirsek, dans okulları var, oralara gidebilirsin, bir çok dansi aynı anda alırsın, zaten günümüzde ki müziklerde kareografi yapman için farklı dans stilleri gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saulzaents

herkese selamlar arkadaşlar. şimdi benim bir ricam var sizlerden yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.bir dans kursu veya hocası arıyorum ama istedigim dansın türü böyle latin flamenko vs değil günümüz pop şarkılarında o şarkılara eşlik edip kendi halimde ufak kareografiler öğrenebileceğim birşey olmalı.türünden emin değilim ama pop dance yada hip hop mı uygun olur bilemedim. yada street dance mı bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler.

Hangi ildesiniz hocam?
  • istanbul :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.