Ya karşı ırkın novasında yerin sallanması gerekmiyormu(şahsen bende hep sallanıyor) ama bu video da hiç bi sarsıntı yoq Aramızdada nova yiyince yerin sallanmadığı kişiler varmı
walla ben onu çok seviyom yerin sallanmasını bilgisayara bişi oluyo gibi ama harika oluyo walla:D
Burda sorun çok güsel olmasında değil videonun düzmece olma ihtimali olmasında
belki adamın options ayarlarında bi kayma vardır yada kendi ırkından bi nova olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: OziDozİ
belki adamın options ayarlarında bi kayma vardır yada kendi ırkından bi nova olabilir
işte sorun burda ( kral olan bi adamın optionsunda sorun olma ihtimali düşük) ekran sarsılmıyor çünkü tüm novalar kendi ırkından bence
iyide videoyu çeken dante değilki dantenin partisindeki bir mage benim bildiğim novayı yiyende ekran sallanır mage ztn ölmüşken çekiyor ölen adam ne novası yiyecek ?
quote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
iyide videoyu çeken dante değilki dantenin partisindeki bir mage benim bildiğim novayı yiyende ekran sallanır mage ztn ölmüşken çekiyor ölen adam ne novası yiyecek ?
haklı olabilirsin ama dmg almamak nasıl oluyor ozmn ( şimdi cz de ölücem ve bakıcam sallanıormu durun bi)
o videoyu öLü oLan bi mage sanırım meteorain human olmadan önce cekio
quote:
Orjinalden alıntı: game_masterrrr
o videoyu öLü oLan bi mage sanırım meteorain human olmadan önce cekio
baq sen harbiden ölümü Evet cz de ölüyüm ve novalarda sallanmıyor TOPİCİ SİLEBİLİRSİNİZ ( ama hala kuşkularım var nası dmg almaz ya)
YA VİDEOYU KOYUN YAAAAAAAAAA
videoyu mage çekiyor. ölüyken sallanmassın.
ayrıca kendi ırkı atıyor diyenler dikkatli baksın o bölgeden geçen orclar yığılıveriyor
ewt bende farkettim onu o kadar novaya ragmen canının kıpırdamaması zor gerci o videoyu cekmeden once full hp yapmıs skill sıfırlatıp ama yinede cok zor gercekten elindeki ss resist veriyo baya gercek olabilirde cunku gecen cypherdaki savastada darkman buna benzer bise yaptı ssyi takıp gitti tüm karusların önüne tezgah kurdu novalar iniyo canı gitmio adamın
YA OPTIONLA ALAKASI YOK OLEN ADAM NE NOVASI GORURKI O VIDEO GERCEK HEM DE %100 GERCEK ADAM O ITEMLERLE BEN ASAS OLARAK BENED TANKLIK YAPARIM HEMDE DANTEDEN DAHA IYI
quote:
Orjinalden alıntı: BloodGod
YA OPTIONLA ALAKASI YOK OLEN ADAM NE NOVASI GORURKI O VIDEO GERCEK HEM DE %100 GERCEK ADAM O ITEMLERLE BEN ASAS OLARAK BENED TANKLIK YAPARIM HEMDE DANTEDEN DAHA IYI
hadi ya bak sen Gerçek olan bişey zaten %100 dür zorlama o kadar Denedik tamam ölünce sallanmıyormuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme