Şimdi Ara

Dante's Inferno

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisinden uzun zamandır söz edilen EA Games tarafından yayınlanacak olan bu ihtişamlı oyun Ps3, Xbox360, Pc ve Psp platformlarına gelecek.

Oynanış ve tarz yönünden God of War'a oldukça benzeyen hatta taklidi gibi duran oyunun, senaryo yönüden daha çok rahatsız edici dini ve mitolojik öğeler içereceği belirtiliyor.
    Oyunun 2010'da satışa çıkması bekleniyor.

Geliştirilme aşamasında olan oyundan ekran görüntüleri:

Dante's Inferno

Dante's Inferno

Dante's Inferno

Dante's Inferno

Dante's Inferno

Dante's Inferno

Dante's Inferno

Dante's Inferno

• pcye gelmeyecek diye biliyorum god of war tarzı bi oyun olduğunu söylüyorlar ...
  • Ekran görüntüleri gerçekten çok güzel. Umarım 1GB ı geçmezde yükleyebilirim (ama biraz zor)
  • nası rahatsız edici
  • Arkadaşlar oyun çıktı. Iso 1,38 Gb, sıkıştırılmış hali 1,33 GB
  • 550gend3 dışında açılmıyor.
  • 5.00M33-6 da çalışan versiyonuda çıktı. Tabi daha düşük versiyonlarda çalışmıyor.
  • Oyuna dün akşam başladım baya ilerledim.Chains of Olympus havası var oyunda hakikaten gow gibi olmuş.Ama beğendim yine de pspye nadir gelen aksiyon oyunlarından biri
    Oynayacak arkadaşlara tavsiyem: Dante's Inferno Animated isimli bir animasyon filmi var bu oyunla ilgili.Önce onu seyredin genel bir fikriniz olsun oyunla ilgili.Sonra çok daha zevk alacaksınız oyundan
  • Daha denemedim oyunu animasyon filmini izleyip öyle başlayayım ozaman.
  • ps3 veya 360ı da olanlar bence psp ile harcamasın bu klasiği

koca ekranda ses sistemiyle oynanası bi oyun bence

• Keşke pc yede çıksaydın bu tarz oyunlar(god of war)nie pc ye çıkmaz anlamıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeeHaw

ps3 veya 360ı da olanlar bence psp ile harcamasın bu klasiği

Bence çerezlik bir oyun (Ps3 versiyonunu oynadım)
  • Oyunu bugün oynama fırsatı bulabildim fena bir aksiyon oyunu olmamış ama oyun feci halde GOW'a benziyor bu durum beni biraz rahatsız etti doğrusu. Bu tür oyunlarla birlikte az biraz da beat em up (ilerle vur tarzında) türü kaliteli yapımlar gelse ne güzel olur ama bu konuda biraz kısır bir sistem Psp. Unbound Saga'yı bekledim aylarca ama hantal oynanabilirliği ve sinir bozunu baş karakteri sayesinde beni kendinden fazlasıyla soğuttu oyun malesef. Ps 1'de ki kaliteli beat em up türü oyunları Psp'ye atıp atıp oynuyorum bende ara ara ne yapayım
  • Arkadaşlar bu oyunu ben de indirdim fakat sanırım versiyonum çok düşük kalıyor. 3.52 vardı sanırım kardeşime bıraktım psp yi. en son kırılmış versiyon hangisi? bazıları 5.50 ye upgrade yapıp dwngrade için kazınıyorlardı.
  • 5.50 d3 en son kırılmıs versiyon bu versiyonla butun oyunları oynarsın
  • gow un biraz daha değişik konulusu olmuş . ama alıp oynanmalı bence.
  • 5.50 Gen D3'te sorunsuz çalışıyor.

Vasat bir oyun açıkçası, GOW'daki Kratos'un combolarının akıcılığı, hareketliliği Dante'de yok. GOW'un kötü bir kopyası, PS3'e de bu yüzden almamıştım zaten, PSP'de oynarım sıkılana kadar belki.
  • bende oyundan tat alamadım
    gercekten kotu bir kopya olmus. aslında buyuk tv ekranında
    daha rahat bir oynanabilirlik sunar sanırsam ama pspde oynanmıyo oyun
  • Grafik olarak GOW tadı verse de, oynanış, akıcılık ve senaryo olarak aynı hazzı vermekten uzak. Yine de PSP için eli yüzü düzgün bir oyunlardan biri denilebilir.
  • Bir Gow kadar olmasada iyi bir oyun olmuş.
    Oyunda tip tip karakterler var özellikle kolu bıçaklı bebeklerden hiç hoşlanmadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.