Şimdi Ara

dante s inferno güzelmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce daha oynamadım ama dantes inferno psp de güzelmi

• Arkadaşım güzellik göreceli bir kavram.Yani insanların fikriyle senin fikrin aynı olmaz.Ben severim sen sevmessin.Çok merak ediyosan internet videolarını izle SS'lerine bak.Hoşuna gidiyosa oynarsın.Çok zor bişeyde değilki.İndirirsin koyarsın beğeniyosan oyna.Yani "Su içiyimmi içmiyimmi" "parmağımı oynatıyımmı oynatmıyımmı" gibi soru sormayın.
  • Bence güzel ama sıkıyo bıryerden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Arkadaşım güzellik göreceli bir kavram.Yani insanların fikriyle senin fikrin aynı olmaz.Ben severim sen sevmessin.Çok merak ediyosan internet videolarını izle SS'lerine bak.Hoşuna gidiyosa oynarsın.Çok zor bişeyde değilki.İndirirsin koyarsın beğeniyosan oyna.Yani "Su içiyimmi içmiyimmi" "parmağımı oynatıyımmı oynatmıyımmı" gibi soru sormayın.

ben sizin fikirlerinizi almak istiyorum
  • Tabi guzel.
  • xboxda oynamışlığım var azraılı öldürdüm fln tırpan hoş ama psp de nasıl onu merak ettim
  • arkadaşın dediği gibi güzel ama sıkıyo.. gow taklidi bi oyun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

arkadaşın dediği gibi güzel ama sıkıyo.. gow taklidi bi oyun...

+1

bi yerden sonrada kendini tekrar ediyor...
  • quote:

Arkadaşım güzellik göreceli bir kavram.Yani insanların fikriyle senin fikrin aynı olmaz.Ben severim sen sevmessin.Çok merak ediyosan internet videolarını izle SS'lerine bak.Hoşuna gidiyosa oynarsın.Çok zor bişeyde değilki.İndirirsin koyarsın beğeniyosan oyna.Yani "Su içiyimmi içmiyimmi" "parmağımı oynatıyımmı oynatmıyımmı" gibi soru sormayın.

Her sorulana cevap vermek için saçmalamanıza gerek yok. Oyunu şundan dolayı beğendim ya da beğenmedim dersiniz o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

Her sorulana cevap vermek için saçmalamanıza gerek yok. Oyunu şundan dolayı beğendim ya da beğenmedim dersiniz o kadar.

Her sorulana cevap vermeye çalıştıgımı nerden çıkardınız.Ondan önemlisi saçmaladığımı nerden çıkardınız ?
    Bu bölümde her zaman saçma sapan sorular soruluyor.BU oyun güzelmi , psp mi ps3 mü v.s
    ben bunlara bir tepki olarak yazdım.

• Mesac kasmayın asdasd
  • Ben de merak ettim de paraya kıyıp alamadım
  • onu alacağınıza god of war ın 2 oyunundan birini alsanız daha iyi olur.
  • god of war ghost of sparta 10 ise chains of olympus 9 olur dante's inferno da 5-6 felandır...
  • psp de oynuyodum god of war ghost sparta çıktıktan sonra hafıza kartından yer açmak için silmiştim
  • beyler oyunu bitirdim grafıkler psp için yerlerde konusal ve oynanışsal olarak ise mukemmel tavsıyem
  • Dante's inferno akar...
  • arkadaşlar dantes inferno oyununda takıldım çarklar var buradan geçemiyorum ne yapmam gerekiyor
  • youtube'da videoları vardır nasıl geçileceğine dair.Oraya bak bi
  • son zamanlarda bu türde hangi oyun çıksa gow taklidi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.