Şimdi Ara

danua (köpek cinsi) besleyen varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
22.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apartmanda beslemek için güzel seçim danua
  • beyler aman diyim bulaşmayın eğer bahçeniz yoksa. hem size hem köpeğe eziyet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gentleman_26

quote:

Orjinalden alıntı: MilenyuM

bizde bi ara vardı babam sonra arkadaşına verdi

nasıl bi hayvandı anlatırmısın merak ettim

böyle görüntüğü heybetin altında çok uysal bişey hiç ısırmaya kalkmazdı
  • kangalın üstüne köpek tanımam!
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalman9X

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

İlk resimdekini at sandım

ohaa

Harbiden oha!

ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞ

• quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

quote:

Orjinalden alıntı: zalman9X

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

İlk resimdekini at sandım

ohaa

Harbiden oha!

ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞ

eve at sokmam ben..

• Abi yemek yetiştirememe yorumuna katılıyorum baksanıza şuna yaa

danua (köpek cinsi) besleyen varmı
  • walla besleyeceğiz abim alcak daha doğrusu bahçeli bi evde beslices
  • yemek olayı doğru çok yer ama ayırt etmez ben akşam ne pişiyorsa artanı kendisine taktim ediyordum koca bir tasın içinde ekmekle karışık taze fazülye yada nohut 1-2 gun aç bıraktınmı sizin yemeklere abonman olur sakın ola kuru mamaya alıştırmayın bide klubesının yanına tahta koyun şerefsizin boyu uzun oldugundan mobilyaları kemiriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

yemek olayı doğru çok yer ama ayırt etmez ben akşam ne pişiyorsa artanı kendisine taktim ediyordum koca bir tasın içinde ekmekle karışık taze fazülye yada nohut 1-2 gun aç bıraktınmı sizin yemeklere abonman olur sakın ola kuru mamaya alıştırmayın bide klubesının yanına tahta koyun şerefsizin boyu uzun oldugundan mobilyaları kemiriyor

fotoğrafları varsa koyabilirmisin merak ettim bide nasıl gezdiriyodun onu o seni gezdiyordur heralde bizede öle olur boyu baya uzun artık kolumu atıp gezeriz : -baba naber falan bide sesi çok gür diyolar nasılsa?

• anam bunlar it deyıl canawarr yaww adxımı yer wala gece gece haberın olmaz bı bakmıssın ayak yok yerınde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 24 Eylül 2007; 16:10:37 >
  • sesi gerçekten gür ama nadir havlar kulakları sarkıktır aslında bu resımlerdekının hepsı kesılmış kulaklar boyle degıl anlıcan kestırmene tavsıye etmem şahsen ben acıyorum ama sana kalmış ufakken kafa kısmını kulak kısmını okşamayın kıkırdakları kırılır buyudugundede sarkık olur kalın zincirler var onlarla gezidrirsin bahçe sadece sizeaitse bahçede bağlama ama başkalarıda varsa işiniz zor olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 24 Eylül 2007; 16:13:59 >
  • @TIGERSHARK resimleri bekliyoruz gerçekten de
  • bende şu an yok en az rahat bır 10 sene geçti üzerinden belkide daha fazla ama benzerinin resmini koyayım buraya bide alacak arkadaş fiyatını yazarmı merak etiim ne kadara satıyorlar bu hayvanı eğitmeniz lazım yoksa biraz salaklıgından dolayı hırsızla bir olup evinizi soyacak kadar aptallaşabiliyor bazen buda braz açıklaması

http://www.evcilkopekler.com/kopek-irklari/great-dane-danua
  • en sağdaki gri siyah olan renk olarak aynısı

• Dogo Argentino'yu ve Kangal'ı tek geçerim
  • YAA RESMEN AT

ya alcaksan kaniş al iyi kafa tutuyo bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 24 Eylül 2007; 20:53:33 >

• çok çirkin buköpek alma bence
  • valla bahceli bi ortamım olsa alırdım bende bundan gezdirmesi fln çok havalı oluo buralarda gecenler fln yaklaşamıo bazı Kendini biş sanan tipler yaklaşmaya çalışıo Tut tut fln dio köpek ona saldırıoÇok hoşuma gidio
  • Ben besliyorum arkadaşlar işyerinin bahçesinde bir adet mevcut :) Ama şunu bilinki kalıbının adamı değildir . Gördüğüm en uysal ve SAF! köpek... Biri alıp götürse nereye demez , öyle bir cinstir bu Danua...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.