Şimdi Ara

Dar kot pantolon hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce hiç kot pantolon almadım taa ki 2gun öncesine kadar. Neyse uzatmadan sorayım. Pull and bear marka bi adet dar kot pantolon aldim ama sanırım biraz fazla dar gibi. Modelinide beğendim sadece 1 2cm geniş olsa süper olucak. Bu pantolonu 1 2 cm genisletebilirmiyim acaba? Ve yikandiktan sonra yine cok dar olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arno Dorian -- 28 Ocak 2015; 0:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bak içinde pay vardır belki
  • Dün aldıysan giy biraz açılıyor bende dar aldım şimdi bol oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittiğin yer özellikle dar üretiyor zaten git maviden al
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Dün aldıysan giy biraz açılıyor bende dar aldım şimdi bol oluyor

Hocam dün değil 2 gün oldu alali, ama hiç giymedim daha. Ful evdeyim bu aralar.

@fenerliso anlamadım ne demek istediğini hocam :)

Yav ilk defa kot pantolon alıyorum acaba Banami böyle geliyor.

Edit: sadece bacak kisimlari biraz rahatsiz edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arno Dorian -- 28 Ocak 2015; 0:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arno Dorian

Arkadaşlar merhaba,

Daha önce hiç kot pantolon almadım taa ki 2gun öncesine kadar. Neyse uzatmadan sorayım. Pull and bear marka bi adet dar kot pantolon aldim ama sanırım biraz fazla dar gibi. Modelinide beğendim sadece 1 2cm geniş olsa süper olucak. Bu pantolonu 1 2 cm genisletebilirmiyim acaba? Ve yikandiktan sonra yine cok dar olur mu ?

Pull and Bearde slim fitlere bakma kardeş. Çocuklar için yapıyolar onları herhalde.
    Regular lara bak zaten slim fit gibi onlar. Regular kot tarzı kumaşlar var. Kotmu onlar bilmiyom ama kota benziyolar. Onlara bak bulursun elbet, kesinlikle çok güzeller. Ve tam olarak istediğin şey onlar. Çünkü bende öyle istiyordum.
  • Evin icinde bi kac gun giy esnekse biraz genisler bu arada o slim degil skinny dir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kot pantolon bedeni hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Kot Pantolon Ütülenir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Dün aldıysan giy biraz açılıyor bende dar aldım şimdi bol oluyor

Hocam dün değil 2 gün oldu alali, ama hiç giymedim daha. Ful evdeyim bu aralar.

@fenerliso anlamadım ne demek istediğini hocam :)

Yav ilk defa kot pantolon alıyorum acaba Banami böyle geliyor.

Edit: sadece bacak kisimlari biraz rahatsiz edici

Sana öyle geliyor sen giy onu hatta evde giy 1-2 gün istersen göreceksin açıldığını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquacy

gittiğin yer özellikle dar üretiyor zaten git maviden al

Hocam avmde gezerken rasgele gordum indirimdeydi zaten 79tlden dusmustu fiyati. Yoksa mavi de ki james modeli cok hosuma gidiyor ama zengin değilim ben, veremem o kadar bi pantolona:(

• P&b da son 2 sezondur 10 çeşit kot varsa 8 tanesi skinny fittir. Ona dikkat et ve genişleme falan olmaz.
    Bazı markaların slimleri çok dar oluyor, iyice araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Pull and Bearde slim fitlere bakma kardeş. Çocuklar için yapıyolar onları herhalde.
    Regular lara bak zaten slim fit gibi onlar. Regular kot tarzı kumaşlar var. Kotmu onlar bilmiyom ama kota benziyolar. Onlara bak bulursun elbet, kesinlikle çok güzeller. Ve tam olarak istediğin şey onlar. Çünkü bende öyle istiyordum.

Hocam kottan pek anlamıyorum zaten ilk defa kot aldim. Keten giyerim normalde hep.

Avril hocam. Deniycem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arno Dorian -- 28 Ocak 2015; 0:54:56 >

• Beyler 120 tl kot pantolon için fazla mı pahalı? Geçen gün loft tan bir kot aldım 120 tl ye. Düşünüyorum acaba fazla mı verdim diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nouvelle

Beyler 120 tl kot pantolon için fazla mı pahalı? Geçen gün loft tan bir kot aldım 120 tl ye. Düşünüyorum acaba fazla mı verdim diye.

indirimleri oluyor 80-90 düşüyor marmara forumda görmüştüm
  • Skinny mi Slim fit mi onu bile anlamadım ki . Kemer kisminda arkada evolution stretch denim yaziyor sadece

• Skinny aldın demekki

• Skinny'dir büyük ihtimal o
    Bütçe yetiyorsa mavi tavsiye ederim. Jake favorimdir. Kalın bacaklarıma dahi oturuyor ve absürd durmuyor
  • Bacaklarim cok kalın değil ama sporcu olduğum icin pantolonu delecek gibi oluyor bazen :D

• skinny almışsındır slim ile değiştir aynısını bende yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Escobar

skinny almışsındır slim ile değiştir aynısını bende yaptım

Aldigim üründen baska yok ki değiştireyim. Diğerleri tayt gibi hepten. Zaten babamda moralimi bozdu bayan pantolonu gibi duruyor dedi sonra saka yaptim dedi ama ne biliyim içime kurt düşürdü

• Pull&Bear iyidir hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.