Şimdi Ara

Darbeli Matkap Önerisi Makita,Aeg,Bosch,Metado

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde kullanmak için amatör sınıfının üstü olacak şekilde.Duvar delme,korniş takma vs. ev işlerinde kullanabilieceğim kaliteli matkap önerilerinizi bekliyorum maks. 250 liraya kadar.

Ben ereyondan;
    AEG SBE 600R DARBELI MATKAP çantalı modeli begendim evdekiler pek görmez kaliteli bir şey al diyorlar. :)

• 250'li lira sınırını biraz aşarsan aşağıdaki matkapı öneririm 2 yıldır hergün montajlar da kullanıyorum sağlam makina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sealth -- 19 Şubat 2012; 21:34:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sealth

250'li lira sınırını biraz aşarsan aşağıdaki matkapı öneririm 2 yıldır hergün montajlar da kullanıyorum sağlam makina.

hocam bu kırıcı mı yoksa her türlü iş yapabilimiyi kırma delme pek anlamm bu işlerden de.sen ne kadara almıştın acaba

•  Darbeli Matkap Önerisi Makita,Aeg,Bosch,Metado

Bazı BİM' lerde 49TL' den satılıyor. Nadiren çıkacak olan ev işleri için 100TL sınırını aşmamalı.

Darbeli Matkap Önerisi Makita,Aeg,Bosch,Metado

• Dostum Matkap Alacaksan AEG den Şaşmayacaksın :) Sbe600r Modeli Cok Kaliteli Ve Ergonomik Bir Dizayn a Sahip 36 Dilim Kollektör ü Olan Bir Cihaz Ve Orjinal Alman Malı Makita Dewalt Hitachi vs. Bunların Üretimleri China :) Evde Kullanacaksan Ömürlük bir cihaz olur..
  • boschun yeşil serisi vardı amatör kulanım için tavsiye ederim.Bende mavi serisi hilti var babadan kalma 10 numara alet
  • Arkadaşlar hepsiburadan.com dan Aeg SBE-600 R Darbeli Matkap modelini 168,32 liraya aldım.Takım çantası ile birlikte.En uygun fiyata bu çantası ile birlikte.Önerileriniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar bende yeni aldım Bosch PSB 550 RE 5 parça uç seti hediye

http://www.markamakina.com/Urun_74_474_BOSCH-PSB-550-RE-5-PRC-SET.html

fiyatıda çok uygun Kargo Dahil 109,90 TL ve 12 taksit aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemat -- 22 Mart 2012; 19:01:25 >
  • Elektrikli el aletlerinde en kral marka makitadır bana göre. Matkap için Makita HR 2470 çok iyi bir model. En Uygun fiyatı ise burada buldum
  • necokok N kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Bende Bosch var galiba 500 lük. Yeni evde korniş takmaya çalıştım gücü yetmedi.
    İşyerinde pek kullanılmayan Makita'yı aldım, sanki kendi gidiyor betonda. Yorulmadan halletim işimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.