Merhaba arkadaşlar. ekran kartımı değiştirdim ve oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen titremeler oluşuyor. darboğazmı var yardım ederseniz sevinirim. ona göre işlemciyi değiştiricem. öyleyse hangi işlemciyi almalıyım?
Sistemim şöyle:
İntel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz işlemci 8,00 gb ram Asus NVIDIA GeForce GTX 780 Ti
İşlemci gayet yeterli temiz bir format atın en güncel driverleri kurun bu arada hangi oyunlarda bu sorun var ve hangi monitörü kullanıyorsunuz
format attım bütün driverlerim güncel, win güncellemeleri dahil. Monitör Samsung SyncMaster 2232 BW. Ac 4, Tomb Raider, Far Cry 4 bütün AAA Oyunlar da sorun oluyor.
aynı sorun bende de oldu yeni ekran kartı aldım.oyunlarda ekran siyahlaşınca titrediğini görüyosun buna benzer mi senin sorunda.
Ben de grafiklerin, ışıklandırmanın güçlü olduğu yerlerde mouse la aşağı yukarı bakınca titreme oluşuyor. problemin kaynağını bir türlü çözemedim. gtx 550 ti varken fps düşüktü ama hiçbir zaman titreme olmamıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme