Şimdi Ara

DarchrowOnline*110*Cap*Baghdad*Yeni Silahlar*Yeni Questler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter_CcC -- 2 Mart 2013; 12:43:38 >

• Game Server

suan acıldı mı ?
  • Yarın 14.30 da Online :)
  • ip limiti var mı
  • "darchrow shoptan comander's patch ve sereness'tear görevini yaparak bu talismanlara sahip olabileceksiniz" nasıl bir görev bu kolay bir görev ise zaten commander ve sereness'e sahip olursan egy silaha sahip olursun demek, onun için görev ile değilde sadece fgw den düşse commander ve sereness daha iyi olur herkesin elinde egy silah görmemiş oluruz sadece fgw ye gidip emek verenlerin elinde olur egy silahlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

"darchrow shoptan comander's patch ve sereness'tear görevini yaparak bu talismanlara sahip olabileceksiniz" nasıl bir görev bu kolay bir görev ise zaten commander ve sereness'e sahip olursan egy silaha sahip olursun demek, onun için görev ile değilde sadece fgw den düşse commander ve sereness daha iyi olur herkesin elinde egy silah görmemiş oluruz sadece fgw ye gidip emek verenlerin elinde olur egy silahlar .

Onuda düşündük fakat 8/8 bir party ile 1 günde talismanalar hemen toplanabilir 1 tane eyg silah alınabilir görevi şu yönden koyduk hem girenler oyundan sıkılmasın hemde birşeyler başarabilme için emek sarf etsin diye :)
  • ayrıca açıkça fikrim biraz geç kalınmış buraya yazılmakta

umarım bir hafta sonra kapanmaz
  • Serverınız Hayırlı uğurlu olsun öncelikle...Umarım Kısa Süreli Sw'ler kervanına katılmassınız.!

Oyuna Bende Başlıyorum Şuan Client İniyor,Guild Kurucam Oyuna Girdiğimde DH ailesi olarak gelmek isteyenler özelden veya Oyundan CleaneR a pm atabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurqaN91 -- 27 Şubat 2013; 15:39:09 >
  • Saat 2 de acılcak deniyordu hala bi numara yok ?

EDİT: heralde benim pc de sorun var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 27 Şubat 2013; 16:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Saat 2 de acılcak deniyordu hala bi numara yok ?

EDİT: heralde benim pc de sorun var...

Oyun açık şuan..
  • Gidim bakalım. Güzele benziyor. Sonunda so-ok eventlerında (capture the flag) keyifli vakit geçirebileceğim bir server. Dodging scroll vermeyen bir server!

Edit: Moblardan düşen harflerin drop oranın ayarlanması lazım bence. Y harfinden 70 kadar oldu ama daha H harfi çıkmadı hiç, bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 28 Şubat 2013; 13:37:38 >
  • 27. saatimizde 170 onlineyi gördük bizi tercih edenlere teşekkürler :)
  • Oyunu en üstteki linkten indirdim olmadı suan en alttan ındırıorum oyun client ekranında hata gelıyoru yardımcı olursanız sevınırım suan en alttak ılınk mozılladan ındırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaB0

27. saatimizde 170 onlineyi gördük bizi tercih edenlere teşekkürler :)

Bunlarla muhatab olmak istemeyiz..

DarchrowOnline*110*Cap*Baghdad*Yeni Silahlar*Yeni Questler
  • Kişi banlandı :)
  • Teşekkürler
  • Kapandı bile server. Daha bu işi beceremiyorsanız 5. günde kapatırsınız böyle. Satın alın yoksa serverı kapatıyorum diye 5. günden sunucu parasını çıkarmaya çalışmak saçmalık zaten. Beceremediniz
  • Evet her server gibi bu da tarihe gömüldü sanırım. Yumurta ağzına gelince suçu oyunculara attı sanki? "Para ödeyin, ödemezseniz kapatırım!" çok saçma ve acemice bi tabir bence. Paran yoksa açmayacaksın bir serveri di mi? Neyse, herkes benim gibi masaüstünden silmiştir herhalde oyun klasörünü..
  • Free silk olan serverdan nasıl para kazanmayı bekliyordunuz, serverın ayakta durması için silk satışı şart cüzi bir miktara silk satışı yapsaydınız (100 silk 5 tl gibi) şu an serverı kapatmak zorunda kalmazdınız.

Şu var birde serverın süresinin bitmesine 4 gün kala oyunu açmışsınız, süre bitincede para bulamadık kimse birşey almıyor serverı kapatıyoruz diyorsunuz. 4 günlük free silk olan serverdan para akacağınımı zannetiniz düşünceniz neydi ?
  • iyi dediğimiz server 3 gün yaşıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.