Id:DaredewiL93 LwL:59 Np:3106(xxx npsi clana bağışlandı demeyi çok isterdim) Clan:AyLovDizGeym İtemler: +7 Dual Shard +1 Dual Kekuri Ring +7 Chitin Set +7 Dagger Defance Helmet +0 Warrior Pendant +0 Judicious Belt Dual +9 Dex Earring +0 Scorpion Shield Charım Hakkında İyi Veya İyi Yorumlarınızı Bekliyorum.
idare eder ss yi sat derim md8 yada dv7 yap kekurileride dual takma derim görev yüzüğüde kullan bence hp ve mana açısından önemli wp tercihinde güzel
quote:Orjinalden alıntı: ThePhenoM idare eder ss yi sat derim md8 yada dv7 yap kekurileride dual takma derim görev yüzüğüde kullan bence hp ve mana açısından önemli wp tercihinde güzel ss bana çok yarar sağladı ondan ayrılamam peşinden ordu gelirken süper işe yarıyor.
quote:Orjinalden alıntı: mrsPR1EST quote:Orjinalden alıntı: ThePhenoM idare eder ss yi sat derim md8 yada dv7 yap kekurileride dual takma derim görev yüzüğüde kullan bence hp ve mana açısından önemli wp tercihinde güzel ss bana çok yarar sağladı ondan ayrılamam peşinden ordu gelirken süper işe yarıyor. sorun yok o zaman bende pek bi işe yaramamıştıda sadece resler hoşuma gidiodu
güzel char ama kekuri bana gereksiz geliyor ya onun yerine görev takıları daha iyi ama charın güzel güle güle pk yap artık ne diyim
Bence ss'i kesinlikle satıp yerine md +8 al . Kekurilerden birinin yerinede assasin ring . Şimdilik yeterli diye düşünüyorum .
quote:Orjinalden alıntı: Me®t Bence ss'i kesinlikle satıp yerine md +8 al . Kekurilerden birinin yerinede assasin ring . Şimdilik yeterli diye düşünüyorum . alıntı yapabilirdin en doğrusu bu