Şimdi Ara

Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Darius'a op diyen arkadaşlar kusura bakmasın da, bu arkadaşlar vayne veya xin ilk çıktığında bu oyunun varlığından haberi olmayan, her yeni gelen champe itinayla op diye ağlayan çünkü counterlama konusunda en ufak bir fikri olmayan, hazırcı arkadaşlar. Gidin yi falan oynayın. Ap kasmayın bu arada, zor gelir q+dfg basmak. 5 phantom yapın koşun, karşınıza darius gelirse afk kalın.

https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=http://i.imgur.com/ZaZXk.jpg&t=61822283&size=1&bound=0&border=0&resolution=0

Daha 2-3 gün önce olan güncel bir turnuva. Şu OP diye ağlayan arkadaşlar incelesinler bakayım en çok banlanan ve en çok picklenen champ'i. Darius eğer ağladığınız kadar op olsaydı ya picklenirdi ya banlanırdı. Adamlar bu işin piiri.

Riot son zamanlarda çok güzel nerf-buff dengesi yakaladı, çok dengeli işler yapıyorlar patchlerde. Bozacaklarını sanmam, darius nerflenirse çok saçma bir hareket olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 13 Haziran 2012; 9:07:16 >

• Darius karşısına teemo al etkisiz kalıyor. Abartmayın op değil, oynanabilir. Ama bir wukong değil veya warwick.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitxkrieg -- 13 Haziran 2012; 9:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

Darius karşısına teemo al etkisiz kalıyor. Abartmayın op değil, oynanabilir. Ama bir wukong değil veya warwick.

Ben Darius'u Wukongla kesebiliyordum. Biraz farm yapmak gerekiyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

quote:

quote:

Alma derim. Tank desen tank değil damage desen pasifi stacklemeden 400 anca vurur. Latede zaten focus yiyor. Ölmesi 1 saniye gibi bir süreç

Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?

Başkasının yorumunu trolle.

Saçma sapan yorumlar atıyorsunuz arkadaşım, dalga geçilmeyecek gibi değil yani

Yok abicim darius op falan değil. Alıp karşıma gelsene bakim seni 0-20 de bırakim. Sağdan soldan duyduklarınızla (darius op ultisi 1KKk vuruyooor !!! ) ne bu ya her heronun bir stratejisi var. Darius teketekde çok güçlü her heroyu alabilir bu potansiyel var. Ama teamfightda focus yiyen bir champ olduğu için çok iş göremiyor dedim. Ha eğer haksızsam karşına nooblar gelip gider tanka focuslanan adamlar geldimi tamam op dersiniz.

Tamam ben Darius alcam sen başka birşey 20-0 ez bakam.

Akşam 8 de online ol

Ad carry ap carry varken dariusa sadece sen focus atarsın....

Bir takımda herkes op olursa zaten yapacak bir şey yok. Bir takımda bir kişiyi kastırırlar = AD CARRY ama takımda darius gibi bir champ varsa önce ad carry sonra ap carry sonrada dariusa girilir.Bazen ilk focus bile yiyebilir. Hayatında hiç görmemişsen karşındakiler çok dikkatsiz oynamıştır

Ya kardeşim psikopatmısın kendin söyledin daha demin ad carry ap carry darius oda darius feedlendiyse millet niye focus atsın elin dariusuna nerenle oynuon bu oyunu sen ya.

OP değil ama güçlü yani Darius fos hero değil kesinlikle. Nerf yemez ama arkadaşta bunu sormuş zaten

bu yorumları ata mı yapmış derken.. Evet ata yapmış.
    3 core itemini çıkmış bi dariusa focuslan sen bakayım ne yapacak sana?

Tf de focuslanırsan dariusa
    bi anda çeker yanına
    tam derken ne oldu bana
    death recap olduğu gibi ekranda

uzatmaya gerek yok

10 numara açıklamıssın bu kadarı yeter ona.Kafiyeli yaptım panpa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alma derim. Tank desen tank değil damage desen pasifi stacklemeden 400 anca vurur. Latede zaten focus yiyor. Ölmesi 1 saniye gibi bir süreç

Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?

Başkasının yorumunu trolle.

Saçma sapan yorumlar atıyorsunuz arkadaşım, dalga geçilmeyecek gibi değil yani

Yok abicim darius op falan değil. Alıp karşıma gelsene bakim seni 0-20 de bırakim. Sağdan soldan duyduklarınızla (darius op ultisi 1KKk vuruyooor !!! ) ne bu ya her heronun bir stratejisi var. Darius teketekde çok güçlü her heroyu alabilir bu potansiyel var. Ama teamfightda focus yiyen bir champ olduğu için çok iş göremiyor dedim. Ha eğer haksızsam karşına nooblar gelip gider tanka focuslanan adamlar geldimi tamam op dersiniz.

Tamam ben Darius alcam sen başka birşey 20-0 ez bakam.

Akşam 8 de online ol

Ad carry ap carry varken dariusa sadece sen focus atarsın....

Bir takımda herkes op olursa zaten yapacak bir şey yok. Bir takımda bir kişiyi kastırırlar = AD CARRY ama takımda darius gibi bir champ varsa önce ad carry sonra ap carry sonrada dariusa girilir.Bazen ilk focus bile yiyebilir. Hayatında hiç görmemişsen karşındakiler çok dikkatsiz oynamıştır

Ya kardeşim psikopatmısın kendin söyledin daha demin ad carry ap carry darius oda darius feedlendiyse millet niye focus atsın elin dariusuna nerenle oynuon bu oyunu sen ya.

OP değil ama güçlü yani Darius fos hero değil kesinlikle. Nerf yemez ama arkadaşta bunu sormuş zaten

bu yorumları ata mı yapmış derken.. Evet ata yapmış.
    3 core itemini çıkmış bi dariusa focuslan sen bakayım ne yapacak sana?

Tf de focuslanırsan dariusa
    bi anda çeker yanına
    tam derken ne oldu bana
    death recap olduğu gibi ekranda

uzatmaya gerek yok

10 numara açıklamıssın bu kadarı yeter ona.Kafiyeli yaptım panpa.

Evet öyle olur :D Beklesen daha :D Sanırsam full build savaşı yapıyoruz :D

• dari al tek atio qnq
  • Daryus abiyi oynamayı becerirsen -tam anlamıyla- op.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

teşekkürler bro

for what ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

teşekkürler bro

for what ?

şu hortlatan herife verdiğin cevap için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

teşekkürler bro

for what ?

şu hortlatan herife verdiğin cevap için

np
  • Saçma sapan hero ya alma derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.