Şimdi Ara

Darius'la Fazlamı Oynuyorum? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamanla cozuyosun bende onceden adc pek beceremezdim fakat suan kotu oynadigimi dusunmuyorum hatta bende bi ara fiorayla kendime guvenirdim simdiyse yuzune bakmiyorum sana diycem su akisina birak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde oynamayı becersen.
  • Adam dariusla lane kazanıp oyuncu oldugunu sanan tiplerden beyler uğraşmayın
  • Adam tüm oyunlar feedlemiş 2 3 free win almış oyun taşıyorum diyor vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Wunduniik

Forumun en boş beleş konusu. Daha şimdi gördüm konuyu ve ciddi ciddi konuyu açan eleman çok boş bir herif. Bilgi eksikliği ve cahilliği ile ego tatmini yapan bir kişi. Ama beyler, forumun bu seviyeye düşmesini sağlayan da bizleriz.(biz diyorum bak?!) Buraya güzelce soru sormaya gelen insanları bir güzel tersleyip saçmalıyoruz. Bu de 15 yaş çocukları buraya çekiyor. Forum kirleniyor. Forumda ki herkes lise 1 arkadaşım gibi. Ve bu bana ters geliyor. Neyse, sorun belki bendedir. Ama bu konuyu açan elemanın yorumlarını ne zaman görsem zaten o konudan çıkıyordum. Bu konu ve mesajları sayesinde nasıl bir kişilik olduğunu anladım. Sana söylüyorum genç, bu mesajları büyüdüğünde görünce, kendinden utanacaksın. Ragnarokla da uğraşmayın, doğru ve komik bir adam o.

Wunduniik sundu.

Genç, mesaj sayın kadar konuş

2 yıldır bu forumu takip etmekteyim, sadece lol genel forumunu. Eski dh hesabımın ismini kaybettigim için yeni bir tane açtım. Mesaj sayısı 6000000 olunca mı konuşma hakkın oluyor bu forumda? Embesil diyeceğim, demiyorum. Onu bile haketmiyorsun. Bu forumda kim ne kadar konuşacak sana mı soracak?

• Başka bir şey oynayabilsen Darius oynamazdın zaten
  • adam hem bilmiyor hemde haklı çıkmaya çalışıyor bari bilmiyorsan dinlede bişiler öğren aw
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Forumun en boş beleş konusu. Daha şimdi gördüm konuyu ve ciddi ciddi konuyu açan eleman çok boş bir herif. Bilgi eksikliği ve cahilliği ile ego tatmini yapan bir kişi. Ama beyler, forumun bu seviyeye düşmesini sağlayan da bizleriz.(biz diyorum bak?!) Buraya güzelce soru sormaya gelen insanları bir güzel tersleyip saçmalıyoruz. Bu de 15 yaş çocukları buraya çekiyor. Forum kirleniyor. Forumda ki herkes lise 1 arkadaşım gibi. Ve bu bana ters geliyor. Neyse, sorun belki bendedir. Ama bu konuyu açan elemanın yorumlarını ne zaman görsem zaten o konudan çıkıyordum. Bu konu ve mesajları sayesinde nasıl bir kişilik olduğunu anladım. Sana söylüyorum genç, bu mesajları büyüdüğünde görünce, kendinden utanacaksın. Ragnarokla da uğraşmayın, doğru ve komik bir adam o.

Wunduniik sundu.

Genç, mesaj sayın kadar konuş

2 yıldır bu forumu takip etmekteyim, sadece lol genel forumunu. Eski dh hesabımın ismini kaybettigim için yeni bir tane açtım. Mesaj sayısı 6000000 olunca mı konuşma hakkın oluyor bu forumda? Embesil diyeceğim, demiyorum. Onu bile haketmiyorsun. Bu forumda kim ne kadar konuşacak sana mı soracak?

Tmm tmm inandım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.