Şimdi Ara

Darius OP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musty616155

gman en sevdiğim özeliği sakinliği arkdaş adam penta yaptı iki güldü sonra aynı devam , şu işi oce yapsaydı iki saat çığlıklarını dinlerdik...

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasheot

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: Enbima Yonezu

quote:

quote:

Nası yani ultiyi her bastıdıgında cd si sıfırlanıyor mu ultinin ?

böyle bir soruyu hiç sormamış gibi yap.

Neden ki ? Gordun mu bilmem ama tel den giriyorum izleyemiyorum streami Ayrica sadece ultiyle penta falan dedikleri icin ve cd ile ilgili bir sey yaziyor o yuzden oyle bir soru sordum Ergen gibi laf sokmaya calisacagina adam gibi cevap vermeye calis.

bak ergen arkadaşım, bir ultiyi her bastıgında cdsi 0 lanırsa "cooldown" denen olayın bir anlamı kalmaz, şu soruya bir bak sonra telefondan girmenin, stream izleyememenin bu sorunun inanılmaz derece saçma olmasıyla ilgisi olup olmadıgını söyle.

PBE de oynadım ultiyle adam öldürürse ulti sıfırlanıyor...

oyun sonu 71/1/2 bitti botlara karşı da öyle böyle değil baya bi OP
    En son itemleri sattım atack d. ve attack speed nasıl diye bu şekilde almıştım.

Darius OP

edit:fotoğraf, yazı vs.
    kimse adam öldürdüğünde cd sıfırlanmaz demedi, adam ultiyi her bastıgında cd si mi 0lanıyor diye soruyor bide lafların sonuna "..." koyup laf soktugunuzu sanmasanız...

evet lan "..." koyunca daha güzel oluyor kabul ama saçmalamadığınız sürece...

• Gençler almaya değermi ? Sizce nasıl darius hazır konu açılmışken sormak istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Gençler almaya değermi ? Sizce nasıl darius hazır konu açılmışken sormak istedim :)

nerf gelir ksinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

Guardsman boob show yaptı beyler

• Riot'un para kazanmak amacıyla çıkardığı OP herolardan biri,yeni hero çıkaracağına öldürdüğü eski herolara bi' güzellik yapsa keşke
  • nerf gelir mi ultisine gelir, ama çok OP bi karakter değil, kısacası bir olaf değil.
  • bob yeni çıkan her hero ile penta atmak zorunda mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp ye bak r click. Hp ye bak r click. Olaf gibi ultiside baya güzel duruyor. Adeta penta için yaratılmış bir hero. Last hit falan hayatta vermez:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectforperfect

heroyu gerçekten çok saçma yapmışlar fakat düşürüyorlar kardeş lol politikası ilk kuvvetli çıkarırlar sonra nerfi basarlar

lategamede etkisiz gibi gördüm ama bilmiyorum hp stackleyen birine karsı fazla bir şansı yok gibi.
  • 5 maç oynadım 2 maçta takımımda 5 maçdada rakipte daruis vardı.
    Sadece 1 maçta hayvan gibi kastı normal bence
  • ultisi kesin nerf yiyicek onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

quote:

heroyu gerçekten çok saçma yapmışlar fakat düşürüyorlar kardeş lol politikası ilk kuvvetli çıkarırlar sonra nerfi basarlar

lategamede etkisiz gibi gördüm ama bilmiyorum hp stackleyen birine karsı fazla bir şansı yok gibi.

ultisi latede cok op, 5 stack yapinca 2x vuruyo ama ultiyi diger offtank a degil carrylere harcamak lazim cok kolay adam eksiltiyor cunku.

• Nautilus a da nerf yer demişlerdi, hala dimdik ayakta.
  • Bob 27 yaşında 3 sene sonra bıakır oyunları artık
  • Demezdim hiç op falan lakin darius ' u bugün arkadaşım oynarken gördüm pasifi op pasif ile ulti birleşince op.
    Büyük ihtimal nerf gelir pasifine zaten ulti true dmg birde pasifle artıyor ustune adam öldümü cd sıfıra iniyor :D
  • Ad ratiosunu kaldırmaları yeterli bir nerf olur bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rasheot

quote:

quote:

quote:

quote:

Nası yani ultiyi her bastıdıgında cd si sıfırlanıyor mu ultinin ?

böyle bir soruyu hiç sormamış gibi yap.

Neden ki ? Gordun mu bilmem ama tel den giriyorum izleyemiyorum streami Ayrica sadece ultiyle penta falan dedikleri icin ve cd ile ilgili bir sey yaziyor o yuzden oyle bir soru sordum Ergen gibi laf sokmaya calisacagina adam gibi cevap vermeye calis.

bak ergen arkadaşım, bir ultiyi her bastıgında cdsi 0 lanırsa "cooldown" denen olayın bir anlamı kalmaz, şu soruya bir bak sonra telefondan girmenin, stream izleyememenin bu sorunun inanılmaz derece saçma olmasıyla ilgisi olup olmadıgını söyle.

PBE de oynadım ultiyle adam öldürürse ulti sıfırlanıyor...

oyun sonu 71/1/2 bitti botlara karşı da öyle böyle değil baya bi OP
    En son itemleri sattım atack d. ve attack speed nasıl diye bu şekilde almıştım.

Darius OP

edit:fotoğraf, yazı vs.
    kimse adam öldürdüğünde cd sıfırlanmaz demedi, adam ultiyi her bastıgında cd si mi 0lanıyor diye soruyor bide lafların sonuna "..." koyup laf soktugunuzu sanmasanız...

evet lan "..." koyunca daha güzel oluyor kabul ama saçmalamadığınız sürece...

Ben sana açıklama yapmadım ilk mesaj atan adama açıklama yaptım ve orda "..." koymamın sebebi Darius un OP olduğunu belirtmek içindi senle alakalı bir durum yok, işim gücüm yok sana laf koymaya çalışcam zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

quote:

quote:

ultisi latede cok op, 5 stack yapinca 2x vuruyo ama ultiyi diger offtank a degil carrylere harcamak lazim cok kolay adam eksiltiyor cunku.

onu bilmem de oyunculukla da alakalı. her darius aldıgımda karsımda da darius vardı ben hepsinde kastım karşıdakilerin hiçbiri kasamadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

quote:

quote:

onu bilmem de oyunculukla da alakalı. her darius aldıgımda karsımda da darius vardı ben hepsinde kastım karşıdakilerin hiçbiri kasamadı.

nedense bu heroya dyrus diyip duruyorum :) adi cok benziyo.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.