Şimdi Ara

Darius Türkçe Seslendirme[Feronial] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşın küçük olduğu için darius'a uymamış ses
  • http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Darius/Background

Bakınız orjinal sesi.Arayanlar İçin.Yinede TR'de hiç hoşuma gitmediği için DArius piskopattan ziyade Savaşın ortasında bağıran bir karakter olarak düşündüğüm için bu şekilde yaptığımı belitmek isterim.
  • O değilde neden aatroxun sağ eli kocamanda sol eli minicik
  • Replikleri nerden buluyorsun?
  • Darius Aatrox
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinra Tensei

Replikleri nerden buluyorsun?

1-2 sini Kendim yazdım.Geri kalanları için google darius yazıp LolWikiden backgrounda girersen sesleri ile birlikte orda vardır.Dİnleyede bilrisin
  • Türkçelerini kastediyorum onlar İngilizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

O değilde neden aatroxun sağ eli kocamanda sol eli minicik

Tek dambılı varmış ondan
  • Çok düz okuyorsun bence vurgu eksikliği var.Tr deki seslendirilişini bilmiyorum ama eu da noxus derken bir benimseme tarzı vurgu var sen düz okuyorsun gibi geldi bana.Ses olarakta çok oturtamamışsın biraz daha kalın daha iyi olabilirdi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Çok düz okuyorsun bence vurgu eksikliği var.Tr deki seslendirilişini bilmiyorum ama eu da noxus derken bir benimseme tarzı vurgu var sen düz okuyorsun gibi geldi bana.Ses olarakta çok oturtamamışsın biraz daha kalın daha iyi olabilirdi sanırım

Türkiye'yide dinleyip yorum atasan sevinirim dostum.Sonuçta Türkiye'ye ALternatif HAzırladım.Benşm kafamda Darius SAvaş ortasında naralar atan halşyle hayal ettim benim için vahşi bir savaşçı onedenle böyle yaptım Sonucta herkez beğenmek zorunda değil?:Amacım sana cevap vermek değil dostum senin söylemen duyurmak istedim.Yorumlarınızın Benim için Çok değerli olduğunu belitmek istiyorum asıl eksik olanları gidermeye çalışıyorum.Aatrox konusu "http://forum.donanimhaber.com/m_75478723/f_//tm.htm#75577942" bakınız.Orda Ziyadess ile sesle işligli hışırtı sıkıtı olduğpunu sesin az geldğini söylemişlerdi bunları düzletiği düşünüyorum ilk aşamada.BÖyle BÖyle iyi çalışmalr çıkaracağıma inanıyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sonko

quote:

Çok düz okuyorsun bence vurgu eksikliği var.Tr deki seslendirilişini bilmiyorum ama eu da noxus derken bir benimseme tarzı vurgu var sen düz okuyorsun gibi geldi bana.Ses olarakta çok oturtamamışsın biraz daha kalın daha iyi olabilirdi sanırım

Türkiye'yide dinleyip yorum atasan sevinirim dostum.Sonuçta Türkiye'ye ALternatif HAzırladım.Benşm kafamda Darius SAvaş ortasında naralar atan halşyle hayal ettim benim için vahşi bir savaşçı onedenle böyle yaptım Sonucta herkez beğenmek zorunda değil?:Amacım sana cevap vermek değil dostum senin söylemen duyurmak istedim.Yorumlarınızın Benim için Çok değerli olduğunu belitmek istiyorum asıl eksik olanları gidermeye çalışıyorum.Aatrox konusu "http://forum.donanimhaber.com/m_75478723/f_//tm.htm#75577942" bakınız.Orda Ziyadess ile sesle işligli hışırtı sıkıtı olduğpunu sesin az geldğini söylemişlerdi bunları düzletiği düşünüyorum ilk aşamada.BÖyle BÖyle iyi çalışmalr çıkaracağıma inanıyorum. :)

Türkiyedede oynadım o sorun değil amacın türkiyedeki dandik seslerle kapışmaksa zaten şuan onlarla aynı seviyedesin (donanımının onlara göre çok çok daha kötü/düşük seviyede olduğunu düşünüyorum)Türkiye sesleri ile kapışıyorsan zaten vi/quinn dinle demek istediğimi anlarsın.Zaten yakın bi süre önce bir hesabımı tr ye geçirdim biliyorum sesleride darius oynamıyorum çok 1-2 kere hatırladığıma göre berbattı ordaki seside.Benim demek istediğim şiirdeki olay gibi.Herkes şiir okuyamaz mesela duygu katması gerekir onu yaşaması gerekir ama bu seste ben hissedemedim o olayı düz okuyorsun gibi geldi.Sesin kalınlığına gelince kendi kabul edişine göre konuşalım " savaş ortasında naralar atan","vahşi bir savaşçı" böyle bir tipin savaş alanlarında bağırması bağırmaktan sesinin kalınlaşması lazım ama ses normal bi ses çıkıyor yani ben daha kalın hayal ediyorum yada bilemem benim hayalimdeki bu herkese farklı gelir. aatrox a bişey diyemem daha oyuna bile gelmedi dinlemiştim daha önceden güzel gelmişti net hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

O değilde neden aatroxun sağ eli kocamanda sol eli minicik

Umarım Bel Altı Değildir.
  • Ses çok kısık geliyor sanki.Hani gür bi şekilde duyamıyorum sesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Darius 30 yıldır sigara içiyormuş gibi sesi çatallı.
    Aaatrox için ise bir şey diyemicem.
    Ama devam etmeni tavsiye ederim yavaş yavaş eğitirsin kendini.Ayıca vurgulama hissedemedim ben.Çok düz geldi sesler.

Aynen ses çatallı baya
  • quote:

quote:

quote:

Türkiyedede oynadım o sorun değil amacın türkiyedeki dandik seslerle kapışmaksa zaten şuan onlarla aynı seviyedesin (donanımının onlara göre çok çok daha kötü/düşük seviyede olduğunu düşünüyorum)Türkiye sesleri ile kapışıyorsan zaten vi/quinn dinle demek istediğimi anlarsın.Zaten yakın bi süre önce bir hesabımı tr ye geçirdim biliyorum sesleride darius oynamıyorum çok 1-2 kere hatırladığıma göre berbattı ordaki seside.Benim demek istediğim şiirdeki olay gibi.Herkes şiir okuyamaz mesela duygu katması gerekir onu yaşaması gerekir ama bu seste ben hissedemedim o olayı düz okuyorsun gibi geldi.Sesin kalınlığına gelince kendi kabul edişine göre konuşalım " savaş ortasında naralar atan","vahşi bir savaşçı" böyle bir tipin savaş alanlarında bağırması bağırmaktan sesinin kalınlaşması lazım ama ses normal bi ses çıkıyor yani ben daha kalın hayal ediyorum yada bilemem benim hayalimdeki bu herkese farklı gelir. aatrox a bişey diyemem daha oyuna bile gelmedi dinlemiştim daha önceden güzel gelmişti net hatırlamıyorum.

Dostum.Öncelikle Alternatif Kapışma demek değildir.Ben sadece amatör olarak en başta belirtiğim gibi anket üzerine seçtiğim şampiyona seslendirme yaptım.Kulağa hoş gelmeyen bir seslendirmeyi tekrarladım.Şunu belirteyim ki sanırım bu forumdan yapılmıştı yorum.Orjinal darisusun sesi dede sesine benzetilmişti.En azından ondan iyi olduğunu düşünüyorum[Tabi ana nokta kıyas değil].Bir başka olay ilse çalışma acemi FAn made kıvanımda olduğunu söyledim dolayısı ile eksikleri vardır , oalcakta.Kötü olabilir kabul ederm fakat benim emek verdiğim bir çalışmaya en azından dandik tabiri ile yaklaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.Öyle Değil Mi? Sonuctaa Kötüdür , amatörcedir(ki öyle),Problemleri vardır(Eksiklerini dile getirmek gerekli ki daha iyisini yapabileyim.Yorumlarınız Çok değerli Benim için).Ama yinede dandik olamdığı kanısındayım.Teşekkür Ederim EKsiklerimi Belirtiğin.Bir dahakine olmaması dileği ile.

• Aatrox iyi olmuş ama darius için aynı şeyi söyleyemem. ama devam et güzel olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KomutanLogard -- 8 Haziran 2013; 0:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papaz84

http://www.youtube.com/watch?v=tRXrdmSaDhc&feature=youtu.be
    çok iyi izle kardeş.

For What.Yani kusura bakma aslında su sıralar pek vaktim yok olunca izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E R K

quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Darius 30 yıldır sigara içiyormuş gibi sesi çatallı.
    Aaatrox için ise bir şey diyemicem.
    Ama devam etmeni tavsiye ederim yavaş yavaş eğitirsin kendini.Ayıca vurgulama hissedemedim ben.Çok düz geldi sesler.

Aynen ses çatallı baya

Aslında Onu bilerek Öyle YAptım.Suana Kadar %57 Beğendi %43 Beğenmedi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum.Öncelikle Alternatif Kapışma demek değildir.Ben sadece amatör olarak en başta belirtiğim gibi anket üzerine seçtiğim şampiyona seslendirme yaptım.Kulağa hoş gelmeyen bir seslendirmeyi tekrarladım.Şunu belirteyim ki sanırım bu forumdan yapılmıştı yorum.Orjinal darisusun sesi dede sesine benzetilmişti.En azından ondan iyi olduğunu düşünüyorum[Tabi ana nokta kıyas değil].Bir başka olay ilse çalışma acemi FAn made kıvanımda olduğunu söyledim dolayısı ile eksikleri vardır , oalcakta.Kötü olabilir kabul ederm fakat benim emek verdiğim bir çalışmaya en azından dandik tabiri ile yaklaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.Öyle Değil Mi? Sonuctaa Kötüdür , amatörcedir(ki öyle),Problemleri vardır(Eksiklerini dile getirmek gerekli ki daha iyisini yapabileyim.Yorumlarınız Çok değerli Benim için).Ama yinede dandik olamdığı kanısındayım.Teşekkür Ederim EKsiklerimi Belirtiğin.Bir dahakine olmaması dileği ile.

Dandik dediğim yok zaten?Nereden çıkardın onu anlayamadım.Amatör olarak normal birşey bu yaptığın tr sunucusunun bütün sesleri amatörce oldu sunucuyu hızlıca açmaları için.Eğer profesyonelleşmek istiyorsan - ki bu videoları yayınlayıp eksiklerini görmeye çalışman profesyonel olmak istediğinin bir kanıtıdır bence- ingilizce sesleri dinleyip söyleyiş tarzlarını incelemelisin.Ah şimdi anladım sen o yazdığım yazıyı okuyamamışsın.Senin çalışmana dandik demedim ben dikkatli oku o mesajımı tr deki seslere dandik dedim ve son derecede haklıyım.TR SUNUCUSUNDAKİ SESLER dandik yani seninkine lafım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: qLoom

Aatrox iyi olmuş ama darius için aynı şeyi söyleyemem. ama devam et güzel olacak gibi

Teşekkür Ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.