Şimdi Ara

Dariusa çare var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: HavlayanSinek

quote:

Orijinalden alıntı: Fallofsamurai

Can kasmak zorundasin,true damage vurdugu icin zirh kassanda fayda etmez.

Hocam true damage olayıñı açıklar mısın medir bu nie zırh etki etmez başka damagelerden farkı nedir ve başka hangi herolarda vardır

Corki,Vayne,Twitch,VelKoz,Olaf,Darius

Cho da true vuruyor sanırım ulti ile

Ahri Q

• dariye çare yoq qnq çünkü teq atiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun maskotudur Daryus.
  • Ya şu dariusu hor görenlere bir tarafımla gülüyorum. Ulan adamlar bu championu yapmışlar mı yapmışlar, noob hero noob herosu diye ağlıyorsunuz da böyle bir hero var sonuçta. Yok herkes counterlarmış yok çok basitmiş te, Renektonun dariustan tek farkı e skilli. Hani şu çok sevdiğiniz her turnuvada alınan renekton var ya, eğer o e skilli olmasa onunda darius gibi kimse yüzüne bakmazdı. Çünkü skillsetleri hemen hemen aynı ve dariusun ultisi renektonla kapışacak düzeyde.

1-1,5 ay önce ranked oynuyorum gold ligindeyim tr serverı sağolsun karşıma plat 1 adam gelmiş, solo dariustum o da shyvana. Adam öyle agresif öyle vurdumduymaz oynuyor ki anladım bu da dariusu hor gören tayfadan, ilk base dönüşümde ultisini baitleyip kestim. Bana all chatten yazdığı şu : noob herosu al işte dari al tek at beceriksiz herif.
    O adamın hala forumdan olduğunu düşünüyorum. Bu oyunda emin olun dariustan çok daha az yetenek isteyen herolar var mesela akali, yasuo, jax gibi. Dariusu top lanede zorlayacak tek hero var gözümde o da kayle. Eğer darius oynamayı biliyorsa kayle dışında tüm championlarla en azından kafa kafaya gider ve teamfightlarda çok daha yararlı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: HavlayanSinek

quote:

Orijinalden alıntı: Fallofsamurai

Can kasmak zorundasin,true damage vurdugu icin zirh kassanda fayda etmez.

Hocam true damage olayıñı açıklar mısın medir bu nie zırh etki etmez başka damagelerden farkı nedir ve başka hangi herolarda vardır

Corki,Vayne,Twitch,VelKoz,Olaf,Darius

Master e cho ulti vs

• Ryze 4 tane Q at base gitsin bi daha gelmez.
  • olaf,renekton ile çok rahat alırsın.Diğer tüm top lane heroları ile de alırsın alışınca ama garanti bi şekilde renekton ile alırsın.Darius cidden şu an vasat.
  • Nasıl çare yok ya? Early'de az biraz zırh yap, farmda öne geç, jungle gelince kaçışı yok zaten kill aldığın an bitti Darius. Noob herosu bu kadar abartmayın, cidden takımıma ne zaman Darius gelse aha yine feed olacak solo top diyorum ve evet oluyor. Karşıma Darius geldiğinde Trundle ile dayak manyağı ediyorum. Vardır elbet çok üst düzeyde Darius oynayan ama kimse bana Darius'un viable bir solo top herosu olduğunu söylemesin. Safe oynamayı bilmeyen, kule altı farm yapmayı bilmeyen adamları ezmek içindir Darius. 1v1 girmek zorunda değilsin zaten, ormancın için uygun pozisyonu oluştur koridorda gelsin al killi bu kadar basit. Kaçamıyor, kaçamıyorsa ölmeye mahkumdur.
  • lan sen buralara gelir miydin
  • Bence her halükarda teqliyor değil mi qnq?

• quote:

Orijinalden alıntı: BrokenRiv

Bence her halükarda teqliyor değil mi qnq?

İstersen 6 çivili çık yine teq atar qnq Dari bu yani (O değilde sen oyuna gelsene qnq özledim seni )
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySaVeR

quote:

Orijinalden alıntı: BrokenRiv

Bence her halükarda teqliyor değil mi qnq?

İstersen 6 çivili çık yine teq atar qnq Dari bu yani (O değilde sen oyuna gelsene qnq özledim seni )

Tamam bi süpriz düşünebilirim

• dari :( gank yiyincede kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JULIETTA

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Darius çöp. Oyundaki çoğu şampiyonla ezmen lazım. Counterı en fazla olan şampiyonlardan biri bence.

Edit: Forum ruhuna aykırı davranışlarımdan dolayı herkesten özür dilerim

Aksine Darius'un neredeyse counterı yok. Hiç bir item seçimi ile Darius'u counterlayamazsın. Darius 3 hasar tipine de sahip tek şampiyon. Early game'i aşırı güçlü ve sanılanın aksine late gamede de düşmüyor. Bire birde sadece Jax ve Vayne durdurabilir ki buda Darius'u oyunun en iyi duelistlerinden biri yapar. Tam anlamıyla bir anti tank, anti assasin şampiyon. Tek eksiği mobilite bundan dolayı Darius'a karşı oynamak çoğu zaman kolaydır. Mobiliteyi kapatmak için tek şansı E yeteneği. E yeteneğini çoğu Darius oyuncusu önemsemediği için etkili olamıyorlar. Şuan DotA'ya gitse Darius oyunun en OP herosu olur çünkü orada flashın 3 katı mesafeye ışınlatan Olafın ultisinin 8 saniye versiyonu olan itemler var.

Konuya dönersek Kayle ve Lulu ile Darius'u hayattan soğutabilirsin.

3 hasar tipi dediğin AP AD TD ise irelia ne oluyor? W td e ap q ve r ad. Corki? Pasif td e ad w r ap

• quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Ya şu dariusu hor görenlere bir tarafımla gülüyorum. Ulan adamlar bu championu yapmışlar mı yapmışlar, noob hero noob herosu diye ağlıyorsunuz da böyle bir hero var sonuçta. Yok herkes counterlarmış yok çok basitmiş te, Renektonun dariustan tek farkı e skilli. Hani şu çok sevdiğiniz her turnuvada alınan renekton var ya, eğer o e skilli olmasa onunda darius gibi kimse yüzüne bakmazdı. Çünkü skillsetleri hemen hemen aynı ve dariusun ultisi renektonla kapışacak düzeyde.

1-1,5 ay önce ranked oynuyorum gold ligindeyim tr serverı sağolsun karşıma plat 1 adam gelmiş, solo dariustum o da shyvana. Adam öyle agresif öyle vurdumduymaz oynuyor ki anladım bu da dariusu hor gören tayfadan, ilk base dönüşümde ultisini baitleyip kestim. Bana all chatten yazdığı şu : noob herosu al işte dari al tek at beceriksiz herif.
    O adamın hala forumdan olduğunu düşünüyorum. Bu oyunda emin olun dariustan çok daha az yetenek isteyen herolar var mesela akali, yasuo, jax gibi. Dariusu top lanede zorlayacak tek hero var gözümde o da kayle. Eğer darius oynamayı biliyorsa kayle dışında tüm championlarla en azından kafa kafaya gider ve teamfightlarda çok daha yararlı olur.

dari ile challenger olsende?

• Lulu ile topta giderken karşıdaki Darius;

"Sıkıyorsa yanıma gel"

Range bir hero ile tokat manyağı yapmaktan kolayı yok. Ben hala Jax ı nasıl counterlarım onu düşünüyorum.

• Dariyle 1v1 girilmez hele de earlyde.Dariye karşı farm yaptırmayan herolar alıcan.Jayce,Kennen,gibi.Mesafeni de korursan tamamdır.Darinin en büyük CT si bence yorick.Hem farm yaptırmıyor hem tank hem sinir bozucu.Karşı takımda çok fazla melee hero varsa o dari akar.Dari melee avlamayı sever.

• quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

0 cc olan bir champ için jax, irelia, olaf, renekton gibi herolar ile rahat lane'i alırsın. soraka bile onu out farn bırakır.

Darinin e çekme ve w da slowu var bunlar cc sayılır ayrıca sorakanın topta outfarm bırakmadıgı hero yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.