Şimdi Ara

Dark Android Box Baglantı ..!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizden bir konu hakkında yardım istiyorum..

Dark Android Box u aldım.. Ama henuz Tv ye baglantı yapamadım...
    Dark ın iki çıkışı var
    1- YPBPR (Yeşil-Kırmızı-Mavi) renkli çıkışlar(COMPONENT)..
    2- HDMI çıkışı

Benim TV de eski CRT tvlerden
    Üç girişi var

1- S-VİDEO
    2- RCA (SARI-BEYAZ-KIRMIZI) - (COMPOSİTE)
    3- Scart

Yeni bir Led tv alacak bütçem yok...

Nasıl bir bağlantı yapabilirim.. İnternette çevirici kablolar var ama ne kadar olur ..Lütfen Yardım..
    Teşekkürler..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faosfaos -- 31 Ocak 2012; 23:21:23 >

• kardeş o sarı çıkış senin tv ye bağlanacak. tv nin arkasında sarı kırmızı beyaz giriş varsa o kablodan alıp direk bağlarsın. eğer tv de scart varsa bir ucu sarı kırmızı beyaz diğer ucu scart kablolardan alacaksın her yerde kolaylıkla bulursun. bu arada meraklıyız bu aleti ilk sen aldın forumda hemen yaptıklarını videoya çek bizimle paylaş....
  • ups kardeş bu aletin compozit cıkışı yok senin biraz zorlaştı. şimdi fotolarına baktım. beyaz kırmızı ses çıkışları var sarı analog görüntü çıkışı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krizalit_

kardeş o sarı çıkış senin tv ye bağlanacak. tv nin arkasında sarı kırmızı beyaz giriş varsa o kablodan alıp direk bağlarsın. eğer tv de scart varsa bir ucu sarı kırmızı beyaz diğer ucu scart kablolardan alacaksın her yerde kolaylıkla bulursun. bu arada meraklıyız bu aleti ilk sen aldın forumda hemen yaptıklarını videoya çek bizimle paylaş....
    cevabın için tesekkürler krizalit17 sanırım Dark ın çıkışındaki Yeşil Renkli çıkış yerine sarı yazmışım .. Düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

ups kardeş bu aletin compozit cıkışı yok senin biraz zorlaştı. şimdi fotolarına baktım. beyaz kırmızı ses çıkışları var sarı analog görüntü çıkışı yok

Evet Cihazda Component çıkış Var.. Cvbs (Sarı Renkli Görüntü Çıkışı) yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: faosfaos

quote:

ups kardeş bu aletin compozit cıkışı yok senin biraz zorlaştı. şimdi fotolarına baktım. beyaz kırmızı ses çıkışları var sarı analog görüntü çıkışı yok

Evet Cihazda Component çıkış Var.. Cvbs (Sarı Renkli Görüntü Çıkışı) yok..

Alıntıları Göster
    bu sebeple tüplü tv ye bağlantı yapman pek mğmkğn değil gibi. almadan önce araştırmışmıydın?

• quote:

bu sebeple tüplü tv ye bağlantı yapman pek mğmkğn değil gibi. almadan önce araştırmışmıydın?

Almadan önce inceledim ama çıkışları composite (SARI-BEYAZ-KIRMIZI) çıkış olarak algılamışım.. Çok üzgünüm yaa.. 3 gün oldu hala bağlayamıyorum..
  • quote:

quote:

Almadan önce inceledim ama çıkışları composite (SARI-BEYAZ-KIRMIZI) çıkış olarak algılamışım.. Çok üzgünüm yaa.. 3 gün oldu hala bağlayamıyorum..

Alıntıları Göster
    Arkadaslar soyle bir cevirici buldum.. Acaba bu cevirici isimi gorur mu ?
    Kablo

• Yardimci olacak kimse yok mu?
  • quote:

Yardimci olacak kimse yok mu?
    zaten aradığın şey bu sana yardımcı olabilecek kablo bu. bence siparişi ver inşallah çalışır...(pahalı bir kablo mu?)
  • quote:

Yardimci olacak kimse yok mu?
    Evet, görmesi lazım. Bu arada sende bilgisayar monitörü varsa orada denemeya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

hocam internetten aradım buldum... 3RCA-to-SCART kablo diye geçiyor...... kullandığım kablo bu dur..... şiddetle öneriyorum.....
    http://www.turuselektronik.com/product.php?productid=50893&cat=0&page=2

NOT: daha düşük kaliteli olanı var, malzeme ve işcilik hiç iyi değil, onu almayın....

sayın dos,

alette composite yani analog görüntü çıkışı yok o yüzden önerdiğiniz kablo çalışmayacaktır. yprb çıkışı mevcut ama bu kabloyu oraya takıp sonuç alnıabilir mi? pek sanmıyorum ama denemeye değer

• quote:

quote:

hocam internetten aradım buldum... 3RCA-to-SCART kablo diye geçiyor...... kullandığım kablo bu dur..... şiddetle öneriyorum.....

NOT: daha düşük kaliteli olanı var, malzeme ve işcilik hiç iyi değil, onu almayın....

sayın dos,

alette composite yani analog görüntü çıkışı yok o yüzden önerdiğiniz kablo çalışmayacaktır. yprb çıkışı mevcut ama bu kabloyu oraya takıp sonuç alnıabilir mi? pek sanmıyorum ama denemeye değer

sarı-kırmızı-beyaz koaksiyel çıkış var ise çalışır kardeşim.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

quote:

quote:

sayın dos,

sarı-kırmızı-beyaz koaksiyel çıkış var ise çalışır kardeşim.....

Alıntıları Göster
    o çıkış yok maalesef.... onun yerine bizim yprb dediğimiz kırmızı yeşil mavi çıkış var ama bu çıkış digitaldir. yani analog tv ye bağlamak için analog-digital çevirici lazım. arkadaşın gösterdiği hdmi to scart kablo tek çaresi gibi görünüyor umarım çalışır...

• quote:

Kablo

kardeş şimdi bu kabloya baktım bu senin işini görür. digitalden analoğa çeviriyor ama analogtan digitale çevirmiyor. senin için en ideali bu... tekrar inşallah çalıştırır diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Evet, görmesi lazım. Bu arada sende bilgisayar monitörü varsa orada denemeya çalış.

Alıntıları Göster
    ara bir kablo değil, bir adaptör(+elektrikli) gerekir bu iş için diye düşünüyorum

hdmi to composite veya yuv to composite vs ...
    http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190579937785&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123

bunun gibi birşey lazım ama ben tavsiye etmem, kalite düşüyor..

• quote:

o çıkış yok maalesef.... onun yerine bizim yprb dediğimiz kırmızı yeşil mavi çıkış var ama bu çıkış digitaldir. yani analog tv ye bağlamak için analog-digital çevirici lazım. arkadaşın gösterdiği hdmi to scart kablo tek çaresi gibi görünüyor umarım çalışır...

OK
    ben o çıkış var sandım... haklıymışsınız... gözümden kaçmış....özür dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 1 Şubat 2012; 15:53:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

quote:

OK
    ben o çıkış var sandım... haklıymışsınız... gözümden kaçmış....özür dilerim....

Alıntıları Göster
    Arkadaslar cevaplarınz için çok teşekkür ediyorum..

Resmini ve satış linki verdiğim kablo görüldüğü üzere HDMI to Scart ..
    Kafamın karıştıgı nokta HDMI digital Scart ise analog görüntü birimi..
    Arada adaptor olmadan bu ceviriyi yapabilir mi ?

Eger ise yaramaz bu ceviriyi yapamaz diyorsanız..

Bu kablo dısında isime yarayacak (Türkiye de satısı yapılan ) bir adaptor var mı ?
    Bu adaptor YpBpR to composite (CVBS) veya HDMI to SCART olabilir..

Tesekkurler..

• quote:

Kablo

Arkadaslar bu kabloyu alım ama nafile.. Goruntu vermedi..
    Lutfen ama lutfen Türkiye sitelerinde satılan HDMI çıkısını kompozite (CVBS) ceviren bir adaptor önerisi yapın..

• quote:

kardeş o sarı çıkış senin tv ye bağlanacak. tv nin arkasında sarı kırmızı beyaz giriş varsa o kablodan alıp direk bağlarsın. eğer tv de scart varsa bir ucu sarı kırmızı beyaz diğer ucu scart kablolardan alacaksın her yerde kolaylıkla bulursun. bu arada meraklıyız bu aleti ilk sen aldın forumda hemen yaptıklarını videoya çek bizimle paylaş....

Dostum bende bu Android tabanlı üründen sipariş ettim

Bende de LCD Tv yada YPBPR girişli bir Tv'im malesef yok.

Bu resimdeki ürünü bulabilirsen bi dene istersen eğer olursa bana da yazda bende alayım bu kablodan

Kablo CVBS çıkışı destekliyor görünüyor ama tabi denemek lazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo(_xp_) -- 2 Mart 2012; 10:26:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.