Şimdi Ara

DARK BELLOSSOMA HANGİ ATAĞI EKLİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TAMAM DA BENİM ŞİMDİ EN ÇOK VURDUĞUM VURUŞ SOLERBEAM.AMA EN PAHALISI BAŞKA BİR VURUŞ İSMİNİN HANGİSİNİ ALIYIM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniyisipriest -- 28 Ağustos 2006; 17:08:38 >

• Change Attack'a gir, en pahalı neyse onu al.
    Tabi sen ilk dafa yapacam dediğine göre bilmiyorsundur tam olarak neye dikkat edeceğini.
    Burda dikkat edilmesi gereken şey, ya da daha doğru ifadeyle alabileceğin ataklar, diğerlerine göre daha koyu renkle yazılmış olanlardır.
  • bişi ekleme o poke işe yaramas
  • TAMAM DA BENİM ŞİMDİ EN ÇOK VURDUĞUM VURUŞ SOLERBEAM.AMA EN PAHALISI BAŞKA BİR VURUŞ İSMİNİN HANGİSİNİ ALIYIM?

SAKO DARK AMA BENDE DARK BU VAR BİTEK BEN ATAĞI YÜKSEK OLAN İSTİYORUM.HEM 27 LEVELDE 144 DAMAGE VURDUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniyisipriest -- 28 Ağustos 2006; 16:59:02 >
  • UP
  • Aslında en pahalı atak en iyidir yaklaşımı büyük ölçüde doğru.
    Ama ataklar her pokemon aaynı vurmuyor.
    Mesela benim Sableyemin Hitmonchan'e Hidden Power ile vurması ile Alakazam'a Hidden Power ile vurması farklı
    Hitmonchan'e Hidden Power ile Faint Attack'tan daha fazla vuruyor.
    Ama Alakazam'a Faint Attack Hidden Power'in 4 katı falan vuruyor, ya da onun gibi bişey, tam hatırlayamıyorum.
    Yani sen Solarbeam ile fazla vuruyor olabilirsin bu hangi tür pokemona vurduğuna da bağlı.
  • %90 poekmonların hepsine solerbeam le çok vuruyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.