Şimdi Ara

Dark Bluetooth v4.0 v Logilink Bluetooth V4.0 - HANGİSİ DAHA İYİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aşağıdaki USB Bluetooth Adaptörlerden hangisi daha performanslıdır, bilgisi olan var mı?

Dark Bluetooth v4.0 USB Adaptör (DK-AC-BTU40)

http://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-v4-0-usb-adaptor-dk-ac-btu40-p-BD800986

Logilink BT0015 USB Bluetooth V4.0 Dongle

http://www.hepsiburada.com/logilink-bt0015-usb-bluetooth-v4-0-dongle-p-BD600002

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 6 Nisan 2015; 5:49:38 >

• fuducuk kullanıcısına yanıt
    Önce Logilink almıştım iade ettim Dark aldım tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sy1907

Önce Logilink almıştım iade ettim Dark aldım tavsiye ederim.

Logilink'i şu an sorunsuz kullanıyorum. Siz neden iade ettiniz ve Dark'ın avantajı nedir?
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, epey zaman geçmiş ama bir şey soracağım. Aldığın Bluetooth adaptörünü kullanmak için
    herhangi, harici bir yazılım kullanıyor musun veya kendisi bir yazılımla mı geliyor?
    Yoksa sadece Windows, bağlantı sağlamakta yeterli oluyor mu?
  • Win 7 kullanıyorum. Kendisi otomatik tanıyamadı. Berâberinde gelen CD ile yazılımı yükledikten sonra çalıştırmayı becerebildim. Yâni tak-çalıştır diye birşey yok. Daha yeni Win sürümlerinde duurm nedir, bilmiyorum açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Win 7 kullanıyorum. Kendisi otomatik tanıyamadı. Berâberinde gelen CD ile yazılımı yükledikten sonra çalıştırmayı becerebildim. Yâni tak-çalıştır diye birşey yok. Daha yeni Win sürümlerinde duurm nedir, bilmiyorum açıkçası...

Anladım, teşekkür ederim. Peki beraberinde verilen yazılım "Bluesoleil" mi yoksa
    ürüne özel bir yazılım mı?
  • Ricâ ederim.

Yazılım değil sürücü geliyor. Yazılım olarak yine Win'un kendi Bluetooth arabirimini kullanıyorum. Sürücü doğru yüklendikten sonra ek bir yazılıma ihtiyaç kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Ricâ ederim.

Yazılım değil sürücü geliyor. Yazılım olarak yine Win'un kendi Bluetooth arabirimini kullanıyorum. Sürücü doğru yüklendikten sonra ek bir yazılıma ihtiyaç kalmıyor.

Çok teşekkürler. :)
  • Biraz hortlatiyorum kusura bakmayin ama usb girisi olan aracta muzik dinlemek icin bu tarz bir cihaz kullanabilir miyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WİN 7 KULLanıyorum uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum masaüstü bilgisayarın yerini değiştirdik telefondan bilgisayara dosya gönderiyorum ama gitmiyor ne yapmak lazım (dark )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.