Şimdi Ara

DARK EVO 550 W \ 6 LED FANLI MİD TOWER OYUNCU KASASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 DARK EVO 550 W \ 6 LED FANLI MİD TOWER OYUNCU KASASI
    2011 subat ayında alınma sorunsuz,temiz 550 w aeroool güç kaynağı olan.( çift ekran kartı çıkışlı,iki adet 6850 rahatlıkla calıstıran,daha üstlerini denemedim ;) )
    6 adet kırmızı led fanlı.(1*20),(5*14) mid tower oyuncu kasamı satıyorum.herhangi kusuru yok.sadece sağ tarafında bi çizik var.oda görünmüyor zaten kasanın kullanılmayan kısmında.onun dısında temizdir.performans kasasıdır.sıvı sogutma blokları vardır.43 cm kadar ekran kartı takılabilir.kutusu ve tüm aksesuarları mevcuttur.
    FİYAT 150 TL PSUSUZ 100 TL DİR.HAFTA SONUNA KADAR.PARAYA İHTİYACIM OLDUGUNDAN EN UYGUN FİYATA SATIYORUM

DuKaBeY adlı arkadasa satılmıstır.

YURT İÇİ KARGO % 25 İNDİRİMLİ GÖNDERİLİR

inceleme http://www.biarada.com/dark-evo-550w-5-kirmizi-led-fanli-full-siyah-seffaf-yan-panelli-atx-oyuncu-kasasi-dkchevo550aeap/fiyati/2694189

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Ağustos 2012 Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Pm
  • Daha detaylı fotoğrafların mesela dündüz gözüyle satışı hızlandıracağını düşünüyorum
    Hayırlı satışlar,,
  • koymak isterdim ama su an için pc im yok.bunlar kalan son parçalar ;)
    bakıcaz artık.
  • Arkadaştan lcd aldım bir süre önce,eksiksiz jelatinleri üstünde sıfır ayarında ürün gönderdi ve uygun fiyattan verdi.temiz diyorsa dediği gibi mutlaka temizdir..
  • sağ ol abi
  • PM
  • Selamlar.PM atamıyorum bir türlü size.kasa duruyor mu ve istanbul a kargo ne kadar tutabilir bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım
  • duruyosa talibim hocam
    hemen yollıyım paranı

• renkdaş kasa duruyorsa talibim. anlaşalım

• selam
    ürün duruyorsa istanbula kargo bedeli ile bildirirseniz almayı düşünüyorum
    görüşelim lütfen

• tarafimdan alinmistir hayirli olsun
  • ah be dostum tam ihtiyacım olan üründü :) hayırlı olsun ne diyelim :) güle güle kullan
  • :) hocam sen manyakmisin ? kasa dokuluyor psu da arizali arkadaslar arkadas kisa yoldan para kazanmanin pesinde anlasilan
  • ayrica 12 tl denen kargoyuda 38 tl olarak bana kitlemeye calisiyor arkadas akli sira :)
  • Gecicen bu isleri kardesim guvendik aldik geldik eve sen kendin demedinmi bana 12 tl kargo ucreti diye zaten 38 tl oldugunu gorunce killanmaliydim biseylerden salaklik bende

• Ulan odemeye onay ver ben karsilicam ;) yazmissin hesap no verdim sana daha kutuyu bile acmadan iki kere mesaj attm cevap bile vermeye tenezzul etmedn smdi onay vermeyince bilgisayar basindan kalkmiyosun

• Hala kargo ucreti filan yaziyosun bak guzel kardesin sinirlerimi bozma benim daha fazla ulan kendn demedinmi 12 tl tutuyor diye neyin lafini yapiyosun? Sormadikmi sana kac tl kargo diye

• @DuKabey: Kasa dökülüyorsa resimlerini lütfen ilana ekleyiniz. Ayrıca kasaya sistem kurmadan PSU nun bozuk olduğuna nasıl kanaat getirdiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.