Şimdi Ara

Dark evo e40 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evo e60 modelinin ana konusu var forumda ama evo e40 hakkında hiçbir yorum yok.N11 de babalar günü kampanyası bonus kampanyası falan derken 400 tl olan telefon bana 323 tl ye gelecek.Bu fiyata alınır mı?512 mb ram yetmez falan gibi yorumlar olacaktır muhtemelen.Öyle çok oyun oynama,uygulama yükleme falan olmayacak.Telefon antutu testlerinde s3 mininin üstünde bir rakam almış.Bu doğru mudur?Kamerası için hd video kaydı denmiş.Galaxy s3 mini kalitesinde hd video kaydı yapabiliyor mu mesela bu cihaz.Kronik sorunları var mıdır,Fazla zorlamadan kasma yada donma gibi problemleri var mıdır?Şebeke üzerinden görüntülü görüşme ve dlna özelliği mevcut mudur?Sadece kullananlardan yada arkadaşında akrabasında vs. olanlardan yorum bekliyorum.Telefonu hiç eline bile almamış olanlardan dark çöp gibi yorumlar gelmesin lütfen.Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.İyi forumlar.

• Bence kullanıma bağlı alıcağın kişi sabah akşam oynuyan biri değilse ben alınabilir kamera konusunda 8 mp bir performans bekleme bence incelemelerde 5 mp gibi çektiği söyleniyor ama bence babaya anneye hediye için alınabiliecek güzel bir telefon tavsiye ederim.
  • o telefona 400 vereceğine 100 daha koyarak daha kaliteli ve bilindik marka alabilirisin.fakat 300 liraya alıcaksan sıfır olarak alabilirsin ama kalite olarak birşey bekleme
  • şuan o telefonun n11 den babalar gününe özel inidirim ile 350 tl ye alabilrisin bence kaçırma derim
  • Ram sıkıntısı taşamazsın ama 4 GB değil kesinlikle 1 GB telefon... 4 GB yazmışlar internete aldım, kutusunda da öyle yazıyor güya ama değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.