Şimdi Ara

Dark Evo p60 vs Motorola Moto G

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım bütçe max 750 daha yukarısına çıkamam. -diğer öneriler için söylüyorum-
    Öncelikle bu iki cihaz özellikleri hemen hemen aynı pek bi farkları yok.Beni kararsız bırakan şeyler:
    Dark evo ekranı 6inch -ki bu oyunlarda büyük bi avantaj ve ayrıcalık( ) Dark evo daha ince kutu içeriği zengin dışarıdan herhangi bir aksesuar aramama gerek yok.
    Dark evoda mali 400 var.
    Moto g ye gelirsek.Uzunca bir süre güncel kalıcak yani güncelleme alıcak daha.Tasarımı muhteşem gerçekten ve en azından tanınan bi marka.
    Aslında marka takıntım yoktur fakat yinede insan şüpheleniyor az da olsa.Siz olsanız hangisini alırdınız? Önceliğim performans ve oyun.Teşekkürler.

• up u
  • Eğer temmuzun başına kadar orta segmente flaş bir telefon duyurulmazsa bende Moto G almayı düşünüyorum.650 liraya bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Eğer temmuzun başına kadar orta segmente flaş bir telefon duyurulmazsa bende Moto G almayı düşünüyorum.650 liraya bulunabiliyor.

Dark evo p60da aynı şekilde peki siz dark evo p60 seçenğini neden istemediniz?markadan dolayı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SagMyPants -- 6 Haziran 2014; 1:05:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SagMyPants

quote:

Eğer temmuzun başına kadar orta segmente flaş bir telefon duyurulmazsa bende Moto G almayı düşünüyorum.650 liraya bulunabiliyor.

Dark evo p60da aynı şekilde peki siz dark evo p60 seçenğini neden istemediniz?markadan dolayı mı ?

Alıntıları Göster
    up up
  • quote:

quote:

Fazla detaya gerek yok bir çok sebep yazılabilir ama kısaca kalitesine güvenmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Fazla detaya gerek yok bir çok sebep yazılabilir ama kısaca kalitesine güvenmiyorum.

lütfen yazar mısınız gerçekten önemli benim için çünkü ben dark evo p60 almayı planlıyordum bu arada huawei g700 üde yorumlayabilir misiniz?Zahmet olucak ama.Teşekkürler.

• moto g nin tasarimini begendiniz mi bence cok kaba kalin ve o alttaki bosluk olsun cok itici p60a da guvenilmez bence huawei g700 daha iyi bir secenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

moto g nin tasarimini begendiniz mi bence cok kaba kalin ve o alttaki bosluk olsun cok itici p60a da guvenilmez bence huawei g700 daha iyi bir secenek

p60 hakkında pek fazla bi kötü yorum duymadım ama huawei güvenemiyorum nedense ayrıca moto g renkli tasarımı gayet hoş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

lütfen yazar mısınız gerçekten önemli benim için çünkü ben dark evo p60 almayı planlıyordum bu arada huawei g700 üde yorumlayabilir misiniz?Zahmet olucak ama.Teşekkürler.

P60'ta olmayıp Moto G'de olan ve beni cezbedenleri sayayım ben en iyisi.Bu arada G700 benim de dikkatimi çekiyor.

En basitinden:
    -Yazılım desteği
    -Arayüz
    -Malzeme kalitesi
    -Marka güvencesi
    -Gorilla glass 3

...
    Diye gider bu.Tabi Moto G'nin de eksileri var ama ben ondaki eksikleri göz ardı edebilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

P60'ta olmayıp Moto G'de olan ve beni cezbedenleri sayayım ben en iyisi.Bu arada G700 benim de dikkatimi çekiyor.

En basitinden:
    -Yazılım desteği
    -Arayüz
    -Malzeme kalitesi
    -Marka güvencesi
    -Gorilla glass 3

...
    Diye gider bu.Tabi Moto G'nin de eksileri var ama ben ondaki eksikleri göz ardı edebilirim

huawei eledim antutu sonuçları
    dark evo p60 17302
    motorola moto g 17269
    huawei g700 13333 yani discovery bile daha yüksek antutuda (13797)

Moto G ve Evo P60 eşit sayılır.Gerisi de bize kalıyor ama moto g çok kalın ve ekranı daha küçük birazda caydıran bu sizce?

• Şahsen ben o cihazı almam çünkü içime sinmez.O yüzden de öneremem.

Kalınlık benim açımdan sıkıntı değil çünkü alışkınım.Şu an kullandığım cihaz fazlasıyla kalın.
  • quote:

Şahsen ben o cihazı almam çünkü içime sinmez.O yüzden de öneremem.

Kalınlık benim açımdan sıkıntı değil çünkü alışkınım.Şu an kullandığım cihaz fazlasıyla kalın.

marka sorun değil ama ekranı büyük sırf bu yüzden bile alabilirim ama moto g ninde tasarımı çok güzel ayrıca evo p60da güncelleme aldı kitkat
  • quote:

quote:

marka sorun değil ama ekranı büyük sırf bu yüzden bile alabilirim ama moto g ninde tasarımı çok güzel ayrıca evo p60da güncelleme aldı kitkat

Ben de büyük ekran seviyorum ama o cihaz benim içime sinmez.Dediğim gibi bir ay içinde orta segmente flaş bir cihaz duyurulmazsa Moto G alıcam gibi gözüküyor.Senin içine siniyorsa al.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de büyük ekran seviyorum ama o cihaz benim içime sinmez.Dediğim gibi bir ay içinde orta segmente flaş bir cihaz duyurulmazsa Moto G alıcam gibi gözüküyor.Senin içine siniyorsa al.

bende moto g istiyorum ama diğerinin kutu içeriği zengin birazda bu yüzden yani telefon elime ulaştığı zaman hiçbir aksesuar aramama gerek yok akıllı kapaktan tut yedek ekran koruyucusuna kadar herşey düşünülmüş .Bu arada sadece şunu soracağım : Dark evo p60 asphalt 8i en yüksek ayarlarda kasmadan oynatıyor peki moto g bunu başarabilir mi?Oyun gerçekten önemli benim için ?

• P60'ın yapacağı herşeyi Moto G de yapar o açıdan rahat ol.İstersen "Moto G gaming review" yazarak oyun videolarına ulaşabilirsin.
  • quote:

P60'ın yapacağı herşeyi Moto G de yapar o açıdan rahat ol.İstersen "Moto G gaming review" yazarak oyun videolarına ulaşabilirsin.

peki evonun dev ekranda verdiği keyfi moto g verebilir mi ? Bu arada moto g ye ısınmaya başladım ve ayrıca kapak alıcaz mecbur siyahla bi yere kadar fiyatları ne kadar hani şu reklamlardaki meşhur renkli kapakları ?
  • quote:

quote:

P60'ın yapacağı herşeyi Moto G de yapar o açıdan rahat ol.İstersen "Moto G gaming review" yazarak oyun videolarına ulaşabilirsin.

peki evonun dev ekranda verdiği keyfi moto g verebilir mi ? Bu arada moto g ye ısınmaya başladım ve ayrıca kapak alıcaz mecbur siyahla bi yere kadar fiyatları ne kadar hani şu reklamlardaki meşhur renkli kapakları ?

Renkli kapakları Kliksa'da 28 lira civarında.İnternetten fiyat araştırması yapabilirsin.Yurt dışından gelmesini beklerim dersen daha ucuza getirtebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Renkli kapakları Kliksa'da 28 lira civarında.İnternetten fiyat araştırması yapabilirsin.Yurt dışından gelmesini beklerim dersen daha ucuza getirtebilirsin.

sorun değil ankaradayım kızılaya gider alırım kapağını falan bu arada ikisi arasında kararsız kaldım iyice büyük ihtimal 3 kere yazı tura atıcam işte yazı p60 tura moto g gibi hangisi daha çok gelirse birde bilişim öğretmenine sorayım yarın malum liseliyiz teşekkürler ama p60dan bi tane daha olumsuz cevap alırsam büyük ihtimal vazgeçicem ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim kimse bu kadar ilgilenmezdi özellikle gecenin bu saatinde

• Rica ederim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.