Şimdi Ara

Dark Evopad A1040 Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tablet bildiğim kadarıyla ampe a10 a31 2gb ve nova 10 a31 2gb ile aynı tablet. Dolayısıyla bu tabletler için yapılan rom güncellemeleri ve custom romlar bizim tabletlere de uygulanabiliyor.

işciliği bir asus, samsung veya ipad değil tabi ama bana o kadar da kötü gelmedi.
  • pipo m9 aldim isciligi daha iyi ve 2 gb ram kendini gosteriyor rk3188 de iyi daha hic bir oyunda kasma gormdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wirus35

pipo m9 aldim isciligi daha iyi ve 2 gb ram kendini gosteriyor rk3188 de iyi daha hic bir oyunda kasma gormdim

kardeş nerden ve kaça aldın
  • beyler Bende aldim ama Begendim igrenç bi tablet neredeyse 1 ay oldu ne yapabilirim bu tableti iade kabul olmaz ama geri yollasam bozuk diye iade alirlarmi ?

Bastirinca içine dogur giriyor
    Kenarlarinda dokunmtatigi zayif
    Arkasi Kötü
    İgrenç bi plastik
    Kötü ekrani var renkler çok kötü
    internetti sorunlu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_^^ -- 22 Ağustos 2013; 18:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

beyler Bende aldim ama Begendim igrenç bi tablet neredeyse 1 ay oldu ne yapabilirim bu tableti iade kabul olmaz ama geri yollasam bozuk diye iade alirlarmi ?

Arkasi Kötü
    İgrenç bi plastik
    internetti sorunlu .

Dostum kenar dokunmatiği sorununa çözüm var mı bilmem ama bastırınca girme sorunu şöyle düzeliyor ;

Sol üst köşeden başlayarak sağ üst köşeye doğru bastırarak git.ses tuşunun altında extra baskı uygula.Cihazın kapağı kapanacak.Renk sorunu için ayarlardan smart colour'u sec.Wifi bağlanırken sakın unut deme android çekiyor.format gerekiyor.wifi-kapalı yap.

Android tarayıcı sorunlu zira flash playerle uyumsuz.tam ekranda siyah ekran sorunu var.

KISACASI,ALMAYIN.ALANLAR BUNLARI UYGULARLARSA, EN AZINDAN VERDİKLERİ PARAYI TATMİN EDEBİLECEK BİR DENEYİME SAHİP OLURLAR.VE ARKADAŞLAR, HANGİ FİRMADAN ALIYORSANIZ ŞİKAYETVAR'I BİR KONTROL EDİN.KULLANILMIŞ MAL GÖNDERENİ DE VAR, SORUNLU DA (ADI BENDE SAKLI).

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel3031

quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

beyler Bende aldim ama Begendim igrenç bi tablet neredeyse 1 ay oldu ne yapabilirim bu tableti iade kabul olmaz ama geri yollasam bozuk diye iade alirlarmi ?

Arkasi Kötü
    İgrenç bi plastik
    internetti sorunlu .

Dostum kenar dokunmatiği sorununa çözüm var mı bilmem ama bastırınca girme sorunu şöyle düzeliyor ;

Sol üst köşeden başlayarak sağ üst köşeye doğru bastırarak git.ses tuşunun altında extra baskı uygula.Cihazın kapağı kapanacak.Renk sorunu için ayarlardan smart colour'u sec.Wifi bağlanırken sakın unut deme android çekiyor.format gerekiyor.wifi-kapalı yap.

Android tarayıcı sorunlu zira flash playerle uyumsuz.tam ekranda siyah ekran sorunu var.

KISACASI,ALMAYIN.ALANLAR BUNLARI UYGULARLARSA, EN AZINDAN VERDİKLERİ PARAYI TATMİN EDEBİLECEK BİR DENEYİME SAHİP OLURLAR.VE ARKADAŞLAR, HANGİ FİRMADAN ALIYORSANIZ ŞİKAYETVAR'I BİR KONTROL EDİN.KULLANILMIŞ MAL GÖNDERENİ DE VAR, SORUNLU DA (ADI BENDE SAKLI).

Sagolun deneyeyim ben eksenden aldim eksen guvenilir bir firma diye .

• ben de aldım, custom rom bulamama sıkıntım var şimdilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagri26

ben de aldım, custom rom bulamama sıkıntım var şimdilik..

Sanırım şu an için yok.
  • veysel3031 V kullanıcısına yanıt
    Sanırım asıl üreticinin kim olduğunu öğrendiğimizde deneyebilecekmişiz, okuduğumdan anladığım o en azından. Bir bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagri26

Sanırım asıl üreticinin kim olduğunu öğrendiğimizde deneyebilecekmişiz, okuduğumdan anladığım o en azından. Bir bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok güzel olur :)

Araştırdım,bu tablet Teclast A11, Nova 10, ICOO ICOU10GT, K12 10.1" , Sanei N10 , Nextway F9X ile aynı tablet. Şüpheli bir tahminim de , bu tabletin Ainol tabletlerle aynı üreticiye sahip olması.Benzerlik çarpıcı. Custom rom bulanlar varsa, Phoenix yazılımıyla ,tablet kapalı ve ses düğmelerine basılı şekilde bağlanarak, fw atılabilir.
  • veysel3031 V kullanıcısına yanıt
    Nasıl bağlanılıp atılacağı konusunda bir link var mı daha detaylı anlatan? Deneyeyim?

Çok teşekkürler araştırdığın için bu arada.
  • Evet ürünü kullanıyorum 5 kuruş etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler simdi 3 Kez garantiye Gittiginde para iadesi Yapiliyormuydu ? .Ben diyeyimki Cihazda Sorun var pil kötü filan .2 kez yollayayim ekran rengi soldu İnternet yine gidiyor diye . 3 kezde Pill yine kötü Ekran soluklasti Vede Ekran yerinden oynuyor ara sira .Böylelikle 3 kez göndersem sizce alirmiyim para iadesi Giderim samsungdan alirim 500tl bide para verdim .
  • Garantiye bi kez yolladim sarj sorunu vardi.3 gunde yolladilar lakin sorun devam etti. akortek nasildir nasil degildir bilemem, ancak sikayetvarda sikayetlere cevap vermemisler.bu da eksi puan.keske sikayetvara girip okusaymisim artik sarj almasi icin sarj girisini asagiya dogru bastirmam gerekiyor. ALMAYIN

• arkadaşlar yapmayın ürün karalamada üstünüze yok herhalde alüminyum kapağı olan bir tablet kapağı plastik olandan dahamı dandik çıktı yanii ???

ulan çocuk bile inanmaz bu yalana acayip hızlı donanıma sahip siz neye göre inceliyorsunuz ürünü anlamış değilim.

yok garanti bakmıyomuş bilmem ne sen adam akıllı kullanmasını öğrende sonra gel yorum yap.
  • yaww bu dark evopad 1040 ile a1040k arasında ne fark var ben göremedim tüm özellikler aynı birinin yanında hediye kılıf otg kablosu kulaklık vs var dğerinde sadece hediye yok ne alaka anlayamadım şimdi ???
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de bu ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Açıkçası hayatımda ilk kez android işletim sistemine sahip dokunmatik bir cihaz sahibi oldum. O nedenle 1 aydır kendimi sorguluyorum:) Acaba neyi yanlış yapmış olabilirim diye...

Neyse, bu ürün görebildiğim kadarıyla internet çekimi konusunda son derece vahim durumda. ayrıca plastik kapağın üst tarafı eminönü stili katır kutur ediyor. Şarjı 3-4 saat gidiyor, 4-5 saatte de doluyor. Dokunmatiği de çok kötü bir de ekran dönerken sıkıntı yaşanıyor. (Olumlu özellik de yazayım dedim ama bulamadım:)

Acaba internet çekimi konusunda bir düzeltme yapılabilir mi? forumda format, root gibi kelimeler görüyorum ama ne anlama geldiğini bilmediğimden sormak istedim. interneti daha iyi çeker hale getirebilir miyim?

Teşekkürler....

Dipnot: 500 TL'ye bu ürün alınmaz.

• O lafi dememek icin deli oldum bir suredir, bu paraya bu kadar olmuyor. Bu para dedikleri 400-500 tl, az degil...

• Beyler wifi bağlantısını düzgünce yapıp internete bağlanın. Ardından Ayarlara girip en aşağıdaki Hakkında satırına tıklayın ve yazılımınızı güncelleyin. Bir nebze düzelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.