Bildirim
Dark Evopad a9000 Tabletimin Şifresini Unuttum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilen Yokmu Arkadaşlar ?? -
Cihazda önemli bişey yoksa. Recovery mode ye al. Ordan sistem sıfırla.Düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: canbaz33
Dark Evopad a9000 Android Tabletimin Şifresini Unuttum , Gmailden' de Girmeye Çalışıyorum kabul Etmiyor Acil Yardım ..
cidden onemli bi sorun...
sorunu halledebildiniz mi ? -
Recovery Moda Nasıl Alıcağımı Bilmiyorum .. -
quote:
Orijinalden alıntı: turxell
quote:
Dark Evopad a9000 Android Tabletimin Şifresini Unuttum , Gmailden' de Girmeye Çalışıyorum kabul Etmiyor Acil Yardım ..
sorunu halledebildiniz mi ?
Hayır Daha Çözümü Bulamadım .. -
quote:
quote:
quote:
Hayır Daha Çözümü Bulamadım ..
gecenler bi arkadasim da ayni sorunla karsilasti.. ona sorup sana da soylerim.. eger o da halledebilmisse tabii... -
quote:
quote:
quote:
quote:
gecenler bi arkadasim da ayni sorunla karsilasti.. ona sorup sana da soylerim.. eger o da halledebilmisse tabii...
Bekliyorum Kardeşim .
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
gecenler bi arkadasim da ayni sorunla karsilasti.. ona sorup sana da soylerim.. eger o da halledebilmisse tabii...
Bekliyorum Kardeşim .
ok..
-
Arkadaşlar Bi Bilgisi Olan Yokmu .. -
Düzelttim Arkadaşlar Recovery Tuşu , Tablet Açılırken Power Tuşu + Ses Azaltma Tuşuymuş Ordan Recovery e Girip Kurcaladım Düzelttim . -
Bende aldım ama şu an elime geçmedi ancak pek içime sinmedi iade isteyip 8 inch olanını almayaı planlıyorum. Sebebi ise 4000mah pili var 8 inch olanının 5000mah ayrıca çözünürlüğününde düşük olması ayrıca bir sebebp çok kararsız kaldım. Pili kaç saat gidiyor bilen var mı?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- en iyi kuran uygulaması
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- honor pad x9 yorumlar
- windows emulator for android
- sms yönlendirme
- honor pad 9 pro
- red magic tablet
- en çok satan tablet
- redmi pad se kalem destekliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X