Şimdi Ara

Dark Evopad M7200 3g Tablet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
12
Favori
41.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya vercer kardeşim sy1907 attı ortaya bir şey 40 akıllı çıkaramadık adam neden içine koysun bide ucuza versin boşver bence anten sadece kullanılan kapak kalıplarındaki deliği kapatmak için ben baktım içine bir de arka kapağı kırdım anlıyacağın çocuk gibi macera peşine dolandık boşverin telefon süprizi zaten çok hoşuma gitti her işimi bu cihazla yapıyorum tv radyoyuda internettn izliyorum pahalıya geliyor ama olsun 3'ü bir arada nescafe bundan iyisi şamda kayısı
  • aklıma geldide abilerim ablalarım bu özellikde olmayıversin canım bizde 3 kuruşa 5 köfte derdindeyiz hep

boşveeer böylede çok güzel
  • Bende ki modelde anten yok ya o yüzden dertsizim :D
  • arkadaşlar müjde tv radyo var galiba forum donanımda bir arkadaş var ve bu arkadaş sağolsun tv radyoyu halledicek şu an firm ware hazırlıyor bana gönderecek isteyen arkadaşlara yardımcı olunuz :))))

galiba sy 1907 den özür dileyecez eğer arkadaş işi halledebilirse özür dileriz
    bu arada arkadaşlar bir bilgi öğrendim bilenler ayıplamasın belkide asırlık bir bilgi olabilir ama MTK işlemcilerin olduğu tablet ve telefonların %80 i tv radyo çalışması mümkün oluyormuş benim cihazdada bu denenecek birde şunu söyleyeyim tüm tablet markalarında şu söyleyeceğim kesin olarak var diyemiyorum hatta tüm m7200 lerdede yokmuş galiba risk alıp test etmek gerekiyor

bilginize sunulur
  • 3G li tabletlerin ucuzlamasıyla ve aynı zamanda akıllı telefon olarak kullanım avantajlarından dolayı ilgilenmeye başladım .Piranha aristo II aynı özelliklerde ve 299tl gibi çok iyi kampanya yaptılar.4.1 jb android kullanıyor.Ancak şöyle bir sorunu var uygulamalar için 503mb lık alan kalıyormuş kartta yer olsa bile bu alan en fazla 503mb mış dark da durum nedir ??

Piranha da telefon olarak kullanılıyormuş tel.rehberi msj alma gönderme ,konuşma ,radyo ,navigasyon (zaten navigasyonları ünlü),bluetooth ,3d ekran kartı 4 çekirdekli hepsi.Şu an dark a göre ufak tefek eksileri olsada pili 3000mA ve 299 tl gibi fiyatı var

Kullananlar olarak aristo II mi Dark EvoPad M7200 mi??
  • kullanan arkadaşlar

2800 mah pil nasıl ne kadar dayanıyor ?

aklıma takılan tek noktası bu şu an

piranha özellikleri iyi duruyor
  • Hocam altrnatof olarak Huwei MediaPad 7 Youth tabletide ekleyebilirsiniz seçeneklere. Konuşmak için ayrı bir ahozesi yok, hdmi çıkışı yok ve ekran sanki biraz kötü, bu kıyaslamayı diğer tabletim nexus 7 (2012) ile yapıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    pil yoğun kullanımda(telefon olarak) 1.5 gün civarı sabah akşam gps ve internet kullanıyorum yol durumu haberler vs yada sıkışık trafikte tv izleme yada film o zamanda 1 gün yada 15 saat civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronics -- 1 Kasım 2013; 9:58:55 >
  • elektronics arkadaşım sen bu pil kullanımını dark 7200 içinmi verdin ben bu tableti alalı 3 gün oldu ama hiç öyle bir performans görmedim. ve üstelik bu kadar yoğun kullandığın halde. bunu nasıl başarıyorsun başka bir yolu varsa bizlere söylersen çok mutlu olurum.. çünkü bende 3 saat civarı dayanıyor daha 4 saatlik bir süre kullanmadım.. bende bu konudan çok şikayetçiyim 7 yada 8 saat dayansa süper olurdu.. ama gelelim diğer özelliklerine bu fiyata bu kalite gayet memnunum.. bu tableti aldıktan sonra evdeki led tv gözüme karanlık görünmeye başladı :D sim kart olayı çok güzel. tlf olarak kullanılabiliyor.. bir eksisi de kılıfı geldiği gün tablet içindeyken tutma yerinden biri çıktı mecburen yapıştırdım kaç gün dayanır bilmem.. ama kılıfıda güzel yani. birde olumlu yanı şikayet var sitesinde sadece 3 şikayet var.. ama pirinha acayip şikayet var demekki çok sorunlu.. benimde bu saatten sonra tek beklentim arızalandığında inşallah servisi arkasında durur ve müşteri temsilcileri doğru düzgün ilgilenir..

• elektronics arkadaşım sen bu pil kullanımını dark 7200 içinmi verdin ben bu tableti alalı 3 gün oldu ama hiç öyle bir performans görmedim. ve üstelik bu kadar yoğun kullandığın halde. bunu nasıl başarıyorsun başka bir yolu varsa bizlere söylersen çok mutlu olurum.. çünkü bende 3 saat civarı dayanıyor daha 4 saatlik bir süre kullanmadım.. bende bu konudan çok şikayetçiyim 7 yada 8 saat dayansa süper olurdu.. ama gelelim diğer özelliklerine bu fiyata bu kalite gayet memnunum.. bu tableti aldıktan sonra evdeki led tv gözüme karanlık görünmeye başladı :D sim kart olayı çok güzel. tlf olarak kullanılabiliyor.. bir eksisi de kılıfı geldiği gün tablet içindeyken tutma yerinden biri çıktı mecburen yapıştırdım kaç gün dayanır bilmem.. ama kılıfıda güzel yani. birde olumlu yanı şikayet var sitesinde sadece 3 şikayet var.. ama pirinha acayip şikayet var demekki çok sorunlu.. benimde bu saatten sonra tek beklentim arızalandığında inşallah servisi arkasında durur ve müşteri temsilcileri doğru düzgün ilgilenir..

• quote:

Orijinalden alıntı: elektronics

pil yoğun kullanımda(telefon olarak) 1.5 gün civarı sabah akşam gps ve internet kullanıyorum yol durumu haberler vs yada sıkışık trafikte tv izleme yada film o zamanda 1 gün yada 15 saat civarı

kardeş sen cihazı hiç kullanmıyorsun galiba

7 inç e 2800 mah pil var bu şartlarda çok zordur dediğiniz süre kadar şarjin gitmesi
  • Ben de aldım bundan arkadaşlar, next launcher kurunca hiç rocket dial falan gerek kalmıyor, gömülü gelen android arama programını ve rehberini kullanıyorum.
    Telefon olarak kullanılması çok zor, ancak 3g ile internette gezinirken çağrı gelince açıp konuşmak, ya da gördüğün bi şeyi anında bi arkadaşına haber vermek için çok güzel bi cihaz.

Ben bazı programlarla bakıyorum 2 çekirdek diyor ancak 2. çekirdek sürekli uykuda, bunu nasıl düzeltebiliriz?
    Bir diğer sorunum da 1080p videoları oynatırken çok takılıyor, bunu nasıl halledebilirim?
  • S.a beyler bende bu tabletten almayı düşünüyorum gayet güzel inceledim cihaz şuanda piyasadaki en ucuza en çok özellikli tablet gibi gözüküyor fakat kalitesi nedir bilmem o ayrı :) neyse bi sorum olacak arkadaşlar bu cihazda şimdi sim kart desteği var o zaman ben buna normal telefonda kullandığım hattımı takınca ve eğer internet paketim varsa normal telefon gibi her yerde internete bağlanabiliyormuyum ? yada sadece 3g'nin çekimi olduğu yerlerde mi internete erişebiliyorum ? bide bunu almadan önce şöyle bişey duydum zaten ondan size sormak istedim bunun için özel bi sim mi veriyo operatör yoksa dediğim gibi normal sim kartımı takıp interneti kullanabiliyoruz mu çeken her yerde ? şimdiden teşekkürler iyi akşamlar gençler :)
  • carterwannashow C kullanıcısına yanıt
    ya bu tür cihazlar bluetooth ile kullanılır kardeş bak o zaman zevkine doyabiliyormusun ben öyle kullanıyorum
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ben telefon kullanırken sohbet için kullanmam en uzun görüşmem 1 1.5 dakikayı aşmaz ve günde en fazla 5-6 görüşme yaparım gps ise sadece akşam ve sabah trahiklerde kullanırım ve işim bitince wi-fi ,gps gibi özellikleri kullandıkça acarım onun dışında kaparım sen nasıl bir kullanım algıladın bilemem :) eğer tv izlemek istersem yada film izleyeceksem ya araç şarjı ile yada adaptörle izlerim
    normal kullanıma gelince sadece telefon olarak kullanıyorsam ayrıca bluetooth ile kullanıyorum buda pilde tasarruf sağlar
  • tmm kardeş ,ben şaşırdım o kadar gitmesine
    gidiyorsa ne güzel
    araştrırıyorum
    sen kullanıyrsun sana sorayım o zaman
    kamera nasıl 5 mp hakkını veriyor mu
    cihazda android hangi versiyon yüklü senin
  • electronics kardeş saol ama beklediğim cevap bu değil benim istediğim eğer ben bu cihaza normal sim kartımı takarsam her yerde interneti kullanabilirmiyim aynı telefon gibi yoksa sadece 3g nin çekimi olduğu yerlerde mi sadece interneti kullanabilirim ?
    onun dışında arama yapıp arama alındığını mesaj atıp mesaj alındığını öğrendim onda herhangi bi sıkıntı yok bana internet lazım neden dersen malum whatsapp facebook skype line tarzı programları kullanıyorum genelde yani kısacası anlıyacağın abi ben bu cihazı her yerde interneti kullanabiliyorsak almak istiyorum.. yardımlar içinn çoook teşekkürlerr iyi günlerr..
  • carterwannashow C kullanıcısına yanıt
    Ben normal sim kartımı kullanıyorum cihazdan, hiç sıkıntı olmadan telefon görüşmelerimi yapıp internete giriyorum. Yani fazladan bir 3g hat alamana gerek yok 3g alt yapısının olduğu her yerde internet emrinde :) bu cihaz senin istediğin cihaz zaten alınca kullanıp kendinde bana hak verceksin. Başka sorun olursa memnuniyetle cevaplarım sağlıcakla kal.
  • sadece 3g nin çektiği yerlerde mi ? :S
  • cevap için teşekkürler kardeşimm sende sağlıcakla kal :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.