Şimdi Ara

Dark EvoPad M7200 mü? Dark EvoPad R9726 mı_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?productId=bd600545,bd600370,&type_id=Tabletler&CatalogName=Bilgisayar&c=0

Dark EvoPad R9726 ve Dark EvoPad M7200 arasında kararsız kaldım Açıkcası hem telefon hemde tablet olarak kullanabileceğim çok pahalı olmayan birşey arıyorum. Bu marka ilgimi çekti sitenizde de biraz araştırma yaptım Dark marka iyi gibi yani. Ekran boyutu önemli değil, kamera çözünürlüğü m7200 ün daha iyi ve hafıza kartı ikisinede takılabildiği için m7200 yeterli olur diye düşündüm.

HDMI - mini hdmi ve micro usb - mini usb hakkında hiçbir fikrim yok hangisi daha kullanışlıdır bu yüzden sizin üstün fikirlerinize ihtiyacım var Hangisini önerirsiniz bana ?

600tl ye kadar bütcem var Önerebileceğiniz başka markalar varsa onularıda göz önünde bulundurabilirim

• Dark düşünüyorsanız bence bu modelini inceleyin veya alın fiyatıda tam 600 gibi bana göre M7200 ve 9726 dan daha iyi sim kart takılabiliyor..hepsi burada 599 tl olması lazım
    diğerlerinin ekran çözünürlüğü daha düşük..

DK-PC-EVO3GM1040
    Dört Çekirdek
    IPS Ekran
    10.1"
    1280x800
    Kapasitif
    Android 4.2
    1GB
    8GB
    Hayır
    MTK 8389 Cortex A7
    Önde ve arkada
    Önde VGA, Arkada 5MP
    3G, Bluetooth, GPS, Wi-Fi
    Micro HDMI, MicroSD Okuyucu, SIM okuyucu
    Adaptör , Kullanım Kılavuzu, Otg Kablo, Pc Usb Bağlantı Kablosu
    4000-6000mAh
    802.11 b/g/n
    microSD
    Dahili Hoparlör
    2 Yıl
  • illa dark olsun demiyorum farklı markalarda olabilir ama bu verdiğiniz DK-PC-EVO3GM1040 oldukça iyiymiş İnternetten getirtmeyi düşünmüyorum zaten sadece fiyat, kullanış kolaylığı ve özellikleri için internetten araştırma yapıyorum Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Daha başka önerileriniz varsa onlarıda alabilirim
  • Malesef Tr de satılanlar arasında hem simkart takılabilen hemde çok özelliği olana rastlayamadım..mesela şu dark evodan dahada iyi ama bunda simkart takılamıyor

http://www.webdenal.com/artes-q1003_585760.html?ref=akakce&v=1.27

Birde simkart takılabilen ama hakkında çok iyi yorumların olmadığı Piranha Aristo II var fiyatı çok hesaplı..

http://www.kliksa.com/urun/piranha-aristo-9-7-3g-tablet-/901761554

Birde Codegen marka güzel bir tablet var malesef onunda sim kart olayı yok..Ama özellikler gayet iyi

http://www.hepsiburada.com/liste/codegen-quantum-101-16gb-101-ips-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600483&categoryId=3008012

Türkiyede satılsa alırdımdiyeceğim şu tablet var 3g+simkart ne arasan var..Bunların Çinden gelmesi beklemek veya gümrüğe takılma derdi olmasa alınır

http://www.buyincoins.com/item/40070.html

hatta 7 inç olupta neredeyse cep telefonu kadar 350 tl gibi rakama şu var

http://dx.com/p/freelander-px1-mtk8389-quad-core-7-ips-android-4-2-3g-tablet-pc-w-dual-sim-gps-8gb-rom-1gb-ram-248031#.Uyywhai8_fB

• 9" AllFine Fine9 Glory 3G Phone RK3188 güzelmiş gerçekten türkiyede olsa sanırım hiç düşünmezdim

Peki HDMI ile Micro HDMI arasındaki fark ne? Az önceki mesajında iki tableti inceledimde M7200le çekirdek ve HDMI farkı var sadece. Boyu zaten önemli değil demiştim ondan hiç göz önünde bulundurmuyorum

http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?productId=bd600545,bd600786,&type_id=Tabletler&CatalogName=Bilgisayar

• sim kart özelliğide kesinlikle olmalı bence yanımda birde telefon taşıma sıkıntım olsun istemiyorum :) Piranha içinde olumlu yorumlardan çok şikayet listesi vardı ondan kafamdan silmiştim onu ama önerirseniz o tabletleride araştırayım
  • Mini Hdmi ile normali arasında bence fark yok hatta mini yer az kapladığı için küçük cihazlarda tercih ediliyor ama hdmi bağlantıların versiyon numaraları var buda aktarımhızı ile alakalı

HDMI (High Definition Multimedia Interface), ses ve video sinyallerini aynı anda iletebilen bir kablo teknolojisi olarak dikkat çekiyor. Dijital sinyalleri kullanan HDMI, verileri sıkıştırmadan aktarma yeteneğine sahip. Günümüzde Playstation 3, Xbox 360 gibi oyun konsollarında ve LCD televizyonlarda kendine yer bulan HDMI teknolojisi, dünden bugüne şu şekilde aşama kaydetti.

HDMI 1.0
    HDMI 1.1
    HDMI 1.2 ve HDMI 1.2a
    HDMI 1.3
    HDMI 1.3a, 1.3b, 1.3b1 ve 1.3c
    HDMI 1.4

Yeni nesil cihazların bazılarında Hdmi 1,4 diye yazıyor zaten..Aralarında ne fark vardır diyorsanız inanın çok detaylı bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bu Pc lerdeki USB girişlerinin şimdilerde 2.0 dan 3.0 a geçmesi gibi bişeydir yani aktarım hızının çoğalması..

Piranha için göz karartıp alıp denemek lazım diyorum ben 1 ayda orayı burayı karıştıra karıştıra baya bilgi sahibi oldum :) hatta o Çin sitelerin Face de sayfaları var soru sorabilirsiniz..Gümrükte takılmaz ona göre yolluyoruz diyorlar.Çinden mal aldım daha önce Android mini pc alıp TV ye bağlamıştım sıkıntı yok cihaz çalışıyor..Ama bozulursa 150 tl lik aleti Çine geri yolla vs. uğraşmam direk çöpe gider..

Birde burda tabletlerin hepsi hakkında olumsuz yorum çok anladığım kadarıyla kullanıcıların çoğu genç arkadaşlar ve oyun amaclı alıyorlar ve cihazları çok kurcalıyorlardır :)

Son olarak Dark ve Piranha Türkiyede toplama cihaz bence içerik yine Çindir amaburda toplanıyor yada orda markalar basılıp buraya yollanıyor..

Dark: Akortek Bilişim'in kendi markası olan Dark üst seviye oyuncu kasaları, RAID destekli depolama ürünleri, medya oynatıcılar gibi kaliteli ürünlerle 2009 yılından beri Türkiye'de kendine önemli bir yer edinmiştir.

Piranha :24 Aralık 2004 tarihinde dünyaya gelen Piranha™, yaş ortalaması 27 olan üç genç girişimci tarafından kurulmuştur.

En yükseğinin 256 MB kapasiteye sahip olduğu dijital mp3 çalar pazarında, 1 GB kapasiteli dijital mp3 çalar serisi ile ilk kez tüketicilerle buluşan Piranha™, rakiplerine göre sunduğu daha geniş müzik depolama kapasitesiyle kısa sürede tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarmış ve Şubat 2005 sonunda ses getiren bir çıkış gerçekleştirmiştir. O dönemde yeni yeni gelişmekte olan internet b2c sitelerinde ağırlıklı olarak satışa sunulan ürünler, pazarın 1. ve 2.si olanwww.hepsiburada.com vewww.bascuda.com daki “en çok satan ürünler” listelerinde “satış rekorlarıyla” haftalarca zirvede kalmayı başarmıştır.

Her ikisininde Tr sitesi ve muhatabı var

bana soracak olursanız Dark M1040 mı Piranha Aristo II 9,7 tabletmi Darkı tercih ederdim..Biri 600 tl diğeri 350 ye kadar düşmüş Piranha teknoloji olarak diğerinden az geride duruyor gibi..7 inç olarakta Dark M7200 forumda kullanan ve memnun olan sayısı gayet iyi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark RangeMax Duo SATILDI
    9 yıl önce açıldı
    Dark Venue
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş. Dark M1040 alacağım o zaman. Birde tableti telefon gibi kullanamazsın diyen arkadaşlarım var doğruluk payı ne kadar bunda. Forumda araştırdığım kadarıyla program yüklendiğinde telefon gibi kullanılabiliyor. Belli bir süreye kadar mı kullanılıyor acaba. Bu konuda da bilgi verirseniz çok memnun olurum ve hemen gider tabletimi alırım :) Tekrar tekrar teşekkür ederim
  • O konuda bilgi sahibi değilim ama dark evo 7200 konusuna bakınız telefon gibi kullanan arkadaşlar var..Neticede ikisi aynı marka muhtemelen ona yüklenebilen uygulama bunada yüklenir..
  • Gn Discovery tab 8e bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar General Mobile Discovery Tab 8 mi yoksa Dark Evopad M7200 mü Ben hala araştırıyorum ve kararsız kaldım. İnternetten getirtecegim içinde gidip seçip beğenme şansım olmuyor malesef Kullanan arkadaşlar yada bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
  • annasima A kullanıcısına yanıt
    Dark'ı sevmedim sevemedim. A40 ve RK3066'lı bir modelini kullanmıştım kasa çıktı çıkacfak gibiydi lâkin bu ürün için aynı şey geçerlimidir bilemiyorum daha doğrusu bilmiyorum, kağıt üstüne kıyas istiyorsanız;

İşlemci
    GMD8" (Quad Core 1.2 GHz) > DARK (Dual Core 1 GHz)

Ekran
    GMD8" (8") > DARK (7")

Çözünürlük
    GMD8" (1024x768) > DARK (1024x600)

Batarya
    GMD8" (4000MAh) > DARK (2800MAh) (aşırı düşük)

Ram
    GMD8" (1GB) = DARK (1GB)

3G/GPs
    GMD8"(VAR/YOK) < DARK (VAR/VAR)

sanırım karşılaştırma bu kadar, bana kalırsa GMD bir tık daha üstün.
  • Resul Sever kullanıcısına yanıt
    Evet bu şekilde baktığımda banada gmd mantıklı geliyor ama marka olarak ikisinide bilmiyorum Kullanan arkadaşlar var mı diye ondan merak etmiştim Birde gmd gerçekten telefon olarak kullanılabiliyor mu? Darkı kullanan arkadaşlarımız varmış forumda konu açmışlar. Ama aralarında çok fark var en azından bataryası darkın hiç tatmin edici değil. Gmd tab 8 in elden satıldığı yerler var mı biliyor musunuz? Darkın sadece internet satışı varmış General hakkında fazla bilgi sahibi olamadım :( Olmazsa internetten getirip 7 gün içinde aide edecegim Sanırım tek yol bu. Umarım firmalarda sıkıntı çıkarmazlar

Cevaplarınız için teşekkür ederim
  • annasima A kullanıcısına yanıt
    Sim kart girtişi varsa Rocketdial gibi programlar ile kullanabilrisinzi diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.