Şimdi Ara

--DARK EVOPAD R9730 SAHİPLERİ BURAYAAA-- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
42.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende eksen bilgisayardan 4 gün önce 572 tl ye aldım.şu ana kadar çok memnunum.en çok da türkcell vınnı direk çalıştırdı ya ona çok sevindim.millet birsürü ayarlar yapıyor vınn çalıştırmak için.

bu tabletlerde office işlerini yapabilmek için ücretsiz kingsoff office yeterlimidir acaba.yoksa ücretli olanları mı yüklemek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Hocam senden ricam aletin kamera performansini anlamamiz icin hem on hem arka 10-15 saniyelik kayit alip youtube yukler misin? Ben youtubeda aradim oyle bir video bulamadim seninki ilk olur hem insanlar faydalanir

edit: en cok merak ettigim bir diger sey de wi-fi performansi hocam, gercekten cok onemli benim icin.

hocam aynı tabletten bende var.ilk aldığım gün wifi ile kullandım.sinyal gücü iyi olmayan bir modemi 10 metre civarı mesafeden bir iki diş sinyal ile gördü ve ıkıntı olmadan çalıştı.ama tabi ki biraz yavaş açıyo dostum.vınn bağladım çok daha hızlı çalıştı diyebilrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whizkid

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

hocam hayırlı olsun ,bende takipdeyim ,yalnız cihazda tarayıcı nasıl çalışıyor ,takılma dınma varmı ,bir video açarken sayfada gezdiğinde sıkıntı oluyormu..bizim bu siteyi test edermisin ana sayfa bir video açın bir bakın ,cevabını bekliyorum.

Eyvallah hocam sağolasınn Cihazda tarayıcı ile ilgili şimdiye kdar hiç sorun yaşamadımm. Takılma donma vs hiç olmadıı. Sayfada video oynarken sayfanın kalan kısmında gezinti yaptığınızdaa hiçbir sıkıntı olmuyorr. Video aynen devam ediyor. Ancak yeni sekme açıp orada gezintiye devam ederseniz video otomatik olarak duruyor. Belki tarayıcı ayarlarından kaynaklanıyodur bilemiyorum. Videonun sayfasına geçtiğinizde kaldığınız yerden izleyebiliyorsunuz. Siteyi test ettim açılma hızı vb on numara

dostum tableti ilk aldığımda üst kattan wifi çekimiyle birkaç sayfa açınca bence çok kısa bir takılma oldu.ama arka planda çok fazla şey birikmişti.o andan sonra hiç takılması olmadı hala.

acaba arka planda kalanları otomatik olarak kapatmak mümkünmüdür ben unutuyorum genelde kapatmayı birikiyo da birikiyo :)

• quote:

quote:

hocam hayırlı olsun ,bende takipdeyim ,yalnız cihazda tarayıcı nasıl çalışıyor ,takılma dınma varmı ,bir video açarken sayfada gezdiğinde sıkıntı oluyormu..bizim bu siteyi test edermisin ana sayfa bir video açın bir bakın ,cevabını bekliyorum.

Eyvallah hocam sağolasınn Cihazda tarayıcı ile ilgili şimdiye kdar hiç sorun yaşamadımm. Takılma donma vs hiç olmadıı. Sayfada video oynarken sayfanın kalan kısmında gezinti yaptığınızdaa hiçbir sıkıntı olmuyorr. Video aynen devam ediyor. Ancak yeni sekme açıp orada gezintiye devam ederseniz video otomatik olarak duruyor. Belki tarayıcı ayarlarından kaynaklanıyodur bilemiyorum. Videonun sayfasına geçtiğinizde kaldığınız yerden izleyebiliyorsunuz. Siteyi test ettim açılma hızı vb on numara

hocam takılma donma bende de olmadı diyebilirim sadece bir kere çok kısa bir takılma oldu.wifi ile üst kattan nette gezinirken birkaç sayfa açmıştım. arkaplanda da bayağı birikmiş. o zaman bir takılma oldu.ama ondan sonra hep vınn ile bağlandım herhangi bir takılma olmadı.

bu arka planda birikenleri otomatik kapatacak birşey yok mu arkadaşlar.kapatmayı unuttuğumuzda performansı etkilememiş olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdogan8352 -- 12 Şubat 2013; 16:53:01 >

• quote:

quote:

konu cok guzel tesekkurler dostum. ne kadara aldin acaba?

Teşekkür ederimm kardeşş. Gg den 609 tlye aldımm. 3 günde ulaştı elimee ;) O tarz oyunları henüz denemeye fırsatım olmadı ama en yakın zamanda denerimm. Hatta yapabilirsemm bi kullanıcı videosu da çekip koyacağım buraya :) Diğer arkadaşların böyle bir çalışması olursa da beklerim :)

hayırlı uğurlu olsun dostum güle güle kullanın.bende çok araştırdıktan sonra en son bu tablette karar kıldım.
  • Ekran ile kasa birbirine iyi sabitlenmişmi, yani oynama falan var mı? Bu çinli tabletlerde sıkça görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAHANLI_81

Ekran ile kasa birbirine iyi sabitlenmişmi, yani oynama falan var mı? Bu çinli tabletlerde sıkça görüyoruz.

dostum ilk alığım tablet dark v1012 idi ve onda cidden oynama vardı ama bunda herhangi bir oynama yok gayet sabit.
  • quote:

Hocam senden ricam aletin kamera performansini anlamamiz icin hem on hem arka 10-15 saniyelik kayit alip youtube yukler misin? Ben youtubeda aradim oyle bir video bulamadim seninki ilk olur hem insanlar faydalanir

edit: en cok merak ettigim bir diger sey de wi-fi performansi hocam, gercekten cok onemli benim icin.

hocam kamerası hakikaten kötü.çektiğim resimler vga telefonla çekilmiş gibi.video çekmeye gerek duymadım ama onun da iyi olduğunu sanmıyorum.kamera olarak 5mp olan piranha için bile berbat demişlerdi
  • quote:

Cihazınn şarj açısından çok sıkıntısını açıkçası görmedimm. Çok yoğun oyun program nette gezinme tarzı işler yapmadımm. Hepsinden parça parça aklıma estikçe kullandım. Bu kullanıma göre şu an şarjı ikinci günü dolduruyor ve %62 gösteriyor. Bence oldukça iyi sonuçta 10000mAh az bi güç değil

şarj konusuna bende değinmek istiyorum.bence bu tablet bu konuda hakikaten başarılı.geçen gün yolda kullanırken şarjı bitmesin diye sürekli açık tutmaya ve oyun oynamaya çalıştım en sonunda film açtım koydum bi kenara da öyle bitti.yaptığım işlemler içinde en çok film şarjını tüketti.

dün şarjı %2 kaldığında pil durumuna baktım.11 küsür saattir pilde çalışıyor yazıyordu.ama şunu söylemem gerekirse öyle süper oyunlar oynamadım.angry birds tarzı basit oyunlar ve internette gezinmek için bana 11 saat yetti.

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah teşekkürler /geri dönüş için

Her zman dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: murdogan8352

quote:

quote:

konu cok guzel tesekkurler dostum. ne kadara aldin acaba?

Teşekkür ederimm kardeşş. Gg den 609 tlye aldımm. 3 günde ulaştı elimee ;) O tarz oyunları henüz denemeye fırsatım olmadı ama en yakın zamanda denerimm. Hatta yapabilirsemm bi kullanıcı videosu da çekip koyacağım buraya :) Diğer arkadaşların böyle bir çalışması olursa da beklerim :)

hayırlı uğurlu olsun dostum güle güle kullanın.bende çok araştırdıktan sonra en son bu tablette karar kıldım.

Eyvallah dostum sana da hayırlı olsunn

• quote:

quote:

Cihazınn şarj açısından çok sıkıntısını açıkçası görmedimm. Çok yoğun oyun program nette gezinme tarzı işler yapmadımm. Hepsinden parça parça aklıma estikçe kullandım. Bu kullanıma göre şu an şarjı ikinci günü dolduruyor ve %62 gösteriyor. Bence oldukça iyi sonuçta 10000mAh az bi güç değil

şarj konusuna bende değinmek istiyorum.bence bu tablet bu konuda hakikaten başarılı.geçen gün yolda kullanırken şarjı bitmesin diye sürekli açık tutmaya ve oyun oynamaya çalıştım en sonunda film açtım koydum bi kenara da öyle bitti.yaptığım işlemler içinde en çok film şarjını tüketti.

dün şarjı %2 kaldığında pil durumuna baktım.11 küsür saattir pilde çalışıyor yazıyordu.ama şunu söylemem gerekirse öyle süper oyunlar oynamadım.angry birds tarzı basit oyunlar ve internette gezinmek için bana 11 saat yetti.

Aynen dostumm .Angry birds,temple run gibi oyunları oynayarak, nette gezerken arka planda müzik dinleyerekk, arada yüklediğim resimlere bakarak, bir-iki tane de film izleyerek ben de 11 saatte %4'e kadar getirdimm

• quote:

Wi-fi performansını mesafe olarak ölçmeye imkanım olmadıı. Benim evimde kablosuzz modem yok. Alt kattan kullanıyorumm. O haliyle de 2-3 diş çekiyo kardeşim. Tahminim bi 10-15 metre mesafe vardır herhalde modemlee. Bu haliyle sayfaları açarken en fazla 4-5 saniye bekliyorumm. Videolarda çoğu zman az bi beklemeyle izleyebiliyorumm. Video yükleme konusunu da fırsat bulursam hem gece floresan ışığında hem gündüz çekip atmaya çalışacağımm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KARAHANLI_81

Ekran ile kasa birbirine iyi sabitlenmişmi, yani oynama falan var mı? Bu çinli tabletlerde sıkça görüyoruz.

dostum ilk alığım tablet dark v1012 idi ve onda cidden oynama vardı ama bunda herhangi bir oynama yok gayet sabit.

Ekran ile kasanın hiçbir oynaması yok kardeşim. Eline aldığın zaman gayet sağlam ve estetik bir his veriyor insana. Arka kapağı alüminyum metalik gri ve ağırlığı var .
  • quote:

bende eksen bilgisayardan 4 gün önce 572 tl ye aldım.şu ana kadar çok memnunum.en çok da türkcell vınnı direk çalıştırdı ya ona çok sevindim.millet birsürü ayarlar yapıyor vınn çalıştırmak için.

bu tabletlerde office işlerini yapabilmek için ücretsiz kingsoff office yeterlimidir acaba.yoksa ücretli olanları mı yüklemek gerekir.

Kardeş valla ben yüklü gelen kingsoft office kullanıyorum. Dosyaları açarken üzerinde değişiklik yapıp kaydederken veya sadece göz gezdirirken hiç sorun yaşamadım. Şu ana kadar da başka bi programa ihtiyaç duymadımm.
  • Hareket sensörü var mı? Bulamadım bilgi olarak...
  • Hareket sensörü var ve gayet güzel çalışıyorr temple run da falan etkisini görmek mümkün :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu cihaza GPS' de koysalarmış tadından yenmezmiş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandincer

Güzel bir haber vereyim;

Dark EvoPad R9720 var bende. İki gün içinde Dark EvoPad R9730 geliyor..

Her türlü kıyaslama, oyun, program testleri buraya eklenecek :)

ben de de 9720 var kardeş.. varmı önerebileceğin bir şeyker

haber oyun program v.s......
  • Dark evopad r9720 Bariz daha güçlüdür ama bu tabletle film izlemek tadından yenmez :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.