Ustam eğer cf yapıcaksan benim anakartı al ben gayet memnunum senin dediğin 2 anakarttada cf yapılmaz yapılsa bile 16x-4x çalışır bi işe yaramaz yok ben cf yapmıcam diyorsan 2. linkteki kartı seç derim usb 3.0 olayı gerçekten başarılı Tabi bu özellik sapphiredede var
sapphır ne zamandır kullanıyosun....hıc bı sıkıntısı olmadı suana dek ???
quote:
Orijinalden alıntı: laughter_kahkaha
sapphır ne zamandır kullanıyosun....hıc bı sıkıntısı olmadı suana dek ???
1hafta oldu daha yeni ama yinede bi sıkıntı yok gayet memnunum
çok yeniymiş :) bende alıcam bı sıstem hayırlısıyla ama su buldzerlerı beklmekteyım bakalım 955'de bı ındırım felan olurmu ... temmuz gıbı alıcam ben sıstem senden haber beklıyoorum ozman :) yıne ırtıbada gecerız olmamı sapphır nasıl bakalım :)... sağolasın herşey içinn
quote:
çok yeniymiş :) bende alıcam bı sıstem hayırlısıyla ama su buldzerlerı beklmekteyım bakalım 955'de bı ındırım felan olurmu ... temmuz gıbı alıcam ben sıstem senden haber beklıyoorum ozman :) yıne ırtıbada gecerız olmamı sapphır nasıl bakalım :)... sağolasın herşey içinn
Elbette elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
ya fantazi diilde falconun görüntüsü hoşuma gitti o yuzden ....600W psu var...bilmiyorumm kararsızım halaa ???...sadece falcon kullananların düşüncelerini öğrenmek istedim....çok kötü diyende var çok iyi diyende anlamış diilim . . . birde bu kaliteden kasıt nee ...yane dokundugun yer elınde kalıyo anlamındamı yoksa zamanla eskır anlamındamı ?? çözmüş diilim halaa =))))
quote:
ya fantazi diilde falconun görüntüsü hoşuma gitti o yuzden ....600W psu var...bilmiyorumm kararsızım halaa ???...sadece falcon kullananların düşüncelerini öğrenmek istedim....çok kötü diyende var çok iyi diyende anlamış diilim . . . birde bu kaliteden kasıt nee ...yane dokundugun yer elınde kalıyo anlamındamı yoksa zamanla eskır anlamındamı ?? çözmüş diilim halaa =))))
İkisi de. Bence kasayı gidip bir yerde görme şansınız varsa kendiniz de bakmış olursunuz diğer kasalarla karşılaştırabilirsiniz bu şekilde somut bir fikir geçer elinize
Dark Falcon hem iyi hem kötü... Çünkü kasadan pek anlamayan, "soğutsun yeter" diyenlere göre iyidir Falcon. Ama önceden çok tecrübesi olan ve daha iyi kasalar da kullanmış birisi için bu kasa vasattır. Anlayacağın, sen en iyisi git 912 veya 692 al.
damn2u kardeşim açıklamış aslında ama, azıcık ta ben yazayım..(Modifiye işi ile uğraştığımdan ve elimden birçok kasa geçtiğinden dolayı) Kasa kalitesi nedir? 1 : Kaliteli bir kasa, önce ağırlığından belli eder kendini. (Alüminyum değilse) Keserken kâğıt gibi yırtılan kasa da gördüm, 2200W canavara direnen de..
2 : Kasada boya önemlidir. Bazı kasalar en ufak dokunuşta boyasını atar. Keserken spiralin geçtiği yerlerin kenar boyası kavlar ve hatta yanar. Kaliteli kasanın boyası da iyi olduğundan, kolay kolay çizilmez bile..
3 : Kaliteli bir kasanın ek yerleri, perçinler vs. esneme yapmaz. Ucuz kasalarda ise, kullanılan tek perçinin bile hesabı yapıldığından, ek yerlerinden rezonans yapar kasa ve kullanıcı "kasamdan çatır çutur ses geliyor" der.
4 : Kaliteli bir kasa, ileriki nesillere miras bile bırakılabilir.
Hâsılı kelâm, bir dünya para verdiğimiz sistemimize ev sahipliği yapan kasa önemlidir. Kaliteli bir kasa, evimize gelen misafirimize bile sıradan bir pc kullanıcısı olmadığımızı açık bir dille anlatır.
Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir..
amfibi bilgi için sağolasınn... son olarak yani falcon alınırmı alınmazmı =)))))
Alınmayacağı konusunda tonlarca yorum yapıldıktan sonra hala gönlünüz kaldıysa gidin alın derim konu daha fazla uzamasın artık. Benim bir bilgim yok kasayla ilgili sadece vatanbilgisayarda zamanında görüp incelemişliğim var ve ultra dandik bir kasa olduğunu okuduğum kullanıcı yorumları kadar biliyorum. Bu kadar adamın lafı da geçmiyorsa size buyrun alın sonuçlarını görün derim. Bu kadar olumsuz yorum yapıldıktan sonra madem hala diretecektiniz ilk başta sormanız bile abes kaçıyor şu durumda. Hayırlı olsun önyargılarınız ve yeni kasanız.
ps. Benim için bu konu bitmiştir daha da gelmem buraya