Şimdi Ara

dark falcon mu dark racer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok fena arada kaldım. dark falconun önde 4 usb si var o hoşuma gidiyor. gerçi gigabyte p55 us3l anakart ile öndeki 4 usb yi de kullanabilcem mi bilmiyorum. tipi de daha hoşuma gidiyor dark racere göre.

dark racer ın ise fan kontrol ayarı var önde o hoşuma gidiyor. ve fiyatı daha ucuz. dark falcon 170, dark racer 135 lira. ve dark racer kullananlar daha fazla gibi. forumda da gözüme çarptı.

Dark Falcon: 4 Fanlı (12+12+14+19cm) Full Siyah Şeffaf Yan Panelli ATX Oyuncu Kasası
    Şeffaf yan paneli, 6 fan yuvası ve uzun ekran kartlarıyla uyumlu iç yapısı ile gerçek bir oyuncu rüyası!

Savaşan Şahinin Oyuncu Ruhu, Dark Falcon ile Sizinle!
    Kullanıcıların taleplerine göre şekillendirilmiş ürünlerin markası Dark'tan sert kesimli hatlarıyla agresif, süper soğutma özelliklerine sahip, mavi LED ışıklandırmalı ve 4 adet fanlı muhteşem oyuncu kasası! Savaşan Şahin'den esinlenilen tasarımıyla yeni Dark Falcon geniş iç yapısı, uzun ekran kartlarının montajını kolaylaştıran alta konumlanan güç kaynağı yuvası, vidasız HDD ve optik sürücü yuvaları gibi özelliklerle bir numaralı tercihiniz olacak!

Mavinin Büyüsüyle Donatılmış Mükemmel Soğutma, Tam 4 Adet Fan'lı
    Full siyah iç tasarımını overclock ve modding tutkunlarının her zaman bir numaralı tercihi olan Mavi LED'li fanlarla tamamlanan Dark Falcon ön panelde mavi LED'li 12cm, arka panelde tavanda mavi LED'li 14cm , yan kapakta 19cm mavi LED'li fan ile gelmektedir. Dark Falcon tüm bu fanlara ek olarak arka panelde de 1 adet 12cm fana sahiptir. Dark Falcon tüm sisteminizin yükseklerde serin uçması için tasarlanmıştır. Ön Panelde yer alan ışık bandı benzersizdir.

* 1 adet ön panelde 12 cm fan yuvası (Mavi-LED'li 12cm fan takılı)
    * 1 adet arka panelde 12cm fan yuvası (12cm 1800rpm fan takılı)
    * 1 adet tavanda 14cm fan yuvası (Mavi-LED'li 14cm fan takılı)
    * 1 adet yan panelde 19cm Mavi-LED'li Fan takılı

En Üst Seviye Bağlantı Seçenekleri İçin Üste Konumlanmış e-SATA ve 4 USB Çıkışı
    Modern bir PC için gerekli olan tüm özellikleri bünyesinde taşıyan Dark Falcon, en kolay şekilde ön panel çıkışlarına ulaşabilmeniz için ön panelin üst kısmına konumlanmış çıkışlara sahiptir. Fırçalanmış metalik ön panel üzerine konumlanmış 4 adet USB, e-SATA ve ses çıkışlarıyla estetik görünüme Yeni nesil yüksek hızlı e-SATA cihazlar için ön panelde e-SATA bağlantı yuvasına sahiptir. Bunun yanısıra tam 4 adet yüksek hızlı USB yuvası sayesinde her türlü USB cihazınızı kolayca sisteminize bağlayabilirsiniz.

Sert ve Agresif Hatlarla Gerçek Bir Oyuncu Kasası ve Üst Seviye Ergonomi Bir Arada
    Dark Falcon uçak kanadını andıran sert hatlı ön paneli, yüksek havalandırma sağlayan full 5.25 mesh ızgaraları ve tümüyle kolay montaj için tasarlanmıştır. Dark Falcon'da yeni nesil performans kasalarının tüm ergonomi özellikleri bir arada bulunmaktadır:

* 12cm mavi-LED fanla aydınlatılmış full 5.25 yuvalı mesh ızgara ön panel
    * Tümüyle vidasız montaj
    * En üst seviyede bağlantı seçenekleri için 4 USB yuvası ve yüksek hızlı e-SATA çıkışı
    * Tümüyle siyah iç boyalı tasarım
    * Alt kısma konumlanmış güç kaynağı yuvası
    * Güç kaynağındaki titreşimi önlemek için silikon ayaklar
    * Uzun ekran kartları ile uyumlu yapı
    * 90 derece konumlanmış çıkarılabilir 5'li HDD yuvası
    * Su soğutma için plastik korumalı delikler
    * 0.7mm tümüyle yuvarlatılmış çelik malzeme
    * Yan kapaklarda parmak vidalar

Alt Kısma Konumlanmış Güç Kaynağı Yuvası Sayesinde Uzun Ekran Kartları İle Uyumlu
    Günümüzdeki pek çok performans kasasında olduğu gibi Dark Falcon'da da güç kaynağı yuvası daha iyi hava akışı sağlamak ve kasa içerisinde daha geniş alan bırakmak için alt kısma konumlandırılmıştır. Bu sayede Dark Falon'a Nvidia GTX 295 gibi uzun boy ekran kartları bile rahatlıkla takılabilir.

Renk Kodlanmış Kızaklarla Tümüyle Vidasız Sürücü Montajı
    Tümüyle vidasız 3.5" ve 5.25" sürücü montajı! Sabit diskler, diğer 3.5" sürücüler ve 5.25" sürücüler için farklı renklerdeki plastik kızakları sürücünüze takıp kasadaki yuvalarına oturtmanız yeterli!

90 Derece Açılı, Çıkarılabilen HDD Yuvaları
    Kasaya yan şekilde yerleştirilmiş üstelik çıkartılabilen 5'li HDD yuvasıyla hem kablo karışıklığı önlenmiş olur hem de kolay HDD montajı sağlanır.

0.7mm SECC Sağlam Sac Yapı ve Tümüyle Yuvarlatılmış İç Kenarlar İle Yüksek Ergonomi
    Piyasada bulunan 0.5mm veya 0.6mm'lik çoğu kasadan farklı olarak 0.7mm kalın çelik sac kullanılan Dark Falcon'un şasisi yıllarca size güvenle hizmet edebilecek kadar dayanıklıdır. Kasa içindeki tümüyle yuvarlatılmış kenarlar da montaj sırasında kesilmeleri önleyerek yüksek ergonomi ve sisteminize parça ekleyip çıkarırken kolaylık sağlar.

Teknik Özellikler

* Kasa Tipi: ATX Mid-Tower
    * 5.25" Yuva: 4 adet (optik sürücü)
    * 3.5" Yuva: 5 adet iç çıkarılabilir yuva (HDD), 2 adet dış yuva (kart okuyucu veya floppy)
    * Boyut: 470mm (D) x 200mm (G) x 430mm (Y)
    * Kasa Malzemesi: 0.7 mm SECC (çelik), komple siyah boyalı
    * Fan Yuvaları: 1 adet önde (12cm), 1 adet arkada (12cm) , 1 adet tabanda (12cm), 1 adet tavanda (14cm)
    * Takılı Fanlar: 1 adet 12cm mavi LED'li fan (ön panelde) + 1 adet 14cm mavi-LED'li fan (tavanda) + 1 adet 12cm fan (arka panelde) + 1 Adet 19cm mavi LED'li fan (Yan kapakta)
    * Ürün Kodu: DKCHFALCONBB

****************************************************************************************

****************************************************************************************

Dark Racer Acrylic 3 Fanlı (19cm+14cm+12cm) Şeffaf Pencereli ATX Performans Kasası
    Şeffaf yan pencere üzerinde mavi LED'li 19cm fanlı ideal oyuncu kasası!

Üst Seviye Oyuncuların Profesyonel Seçimi! Yüksek Kaliteli Oyuncu Kasası Dark Racer Şimdi 19cm Mavi-LED Fanlı Şeffaf Yan Paneliyle!
    Dark Racer'ın üstün soğutma performansını şeffaf yan panel ile taçlandırmak isteyen kullanıcılar için Racer Acrylic ultra-performans kasası. Hem soğutma hem de modding için tasarlanmış yan paneliyle daha estetik ve daha performanslı!
    Üstün soğutma özellikleri ve full siyah iç tasarımı sayesinde overclock ve modding tutkunlarının da beğeneceği Dark Racer üzerinde takılı gelen 1 adet 19cm, 1 adet 14cm ve 1 adet 12cm fanın yanı sıra tabana 1 adet ekstra fan takılmasına da imkan sağlamaktadır. Parlak siyah çerçeve içinde mavi-LED'li fanla aydınlanmış mesh ızgara tasarımlı ön paneli ve şeffaf yan paneliyle göz zevkinize de hitap eden Dark Racer performans kasalarının yeni kralı!

Mükemmel Soğutma!
    Dark Racer Acrylic oyuncu kasasında bulunan toplam 3 adet fan ve ek 1 adet fan yuvası Dark Racer Acrylic'i üstün soğutma özelliklerine sahip bir kasa arayan kullanıcılar için ideal seçim haline getirmektedir. Üstelik Dark Racer Acrylic kasada ön panel fanının devrini kontrol edebilmenizi sağlayan 1 adet de analog fan kontrolcü bulunmaktadır.

* Ön panel fanı için 1 adet fan kontrolcü
    * 1 adet ön panelde 12/14 cm fan yuvası (Mavi-LED'li 14cm fan takılı)
    * 1 adet şeffaf yan panel üzerinde 19cm mavi-LED'li fan
    * 1 adet arka panelde 12cm fan yuvası (12cm 1800rpm fan takılı)
    * 1 adet tabanda 12cm fan yuvası

Şeffaf Panel Üzerinde 19cm'lik Mavi-LED'li Fanın Cazibesi
    Dark Racer Acrylic yan panelindeki özel mavi-LED'li fan ve şeffaf panel sisteminizin cazibesini arttırmakta ve soğutmaya katkı sağlamaktadır. Yuvarlatılmış kenarlara sahip ön panel kaydırılabilir ön kapak arkasına gizlenmiş yuvalar da bu estetik bütünlüğü tamamlamaktadır.

* 14cm mavi-LED fanla aydınlatılmış parlak siyah ve mesh ızgara karışımlı, yuvarlak kenarlı estetik ön panel
    * Şeffaf yan panel
    * Mavi-LED fanlı ve mesh ızgaralı 19cm yan panel fanı
    * Tümüyle siyah iç boyalı tasarım
    * Kaydırmalı kapak arkasına gizlenmiş USB/ses çıkışları, fan kontrolcü ve 2 adet 3.5" yuva

Üst Seviye Ergonomi!
    Tümüyle kolay montaj ve kullanım amaçları ön planda tutularak tasarlanmış Dark Racer'da yeni nesil performans kasalarının tüm ergonomi özellikleri bir arada bulunmaktadır:

* Tümüyle vidasız montaj
    * Alt kısma konumlanmış güç kaynağı
    * Güç kaynağındaki titreşimi önlemek için silikon ayaklar
    * Uzun ekran kartları ile uyumlu yapı
    * 90 derece konumlanmış çıkarılabilir 5'li HDD yuvası
    * Su soğutma için plastik korumalı delikler
    * 0.7mm yuvarlatılmış çelik malzeme
    * Yan kapaklarda parmak vidalar

Alt Kısma Konumlandırabileceğiniz Güç Kaynağı Sayesinde Uzun Ekran Kartları İle Uyumlu
    Günümüzdeki pek çok performans kasasında olduğu gibi Dark Racer'da da güç kaynağı daha iyi hava akışı sağlamak ve kasa içerisinde daha geniş alan bırakmak için alt kısma konumlandırıp Bu sayede Dark Racer'a Nvidia GTX 260 gibi uzun boy ekran kartları bile rahatlıkla takılabilir.

Renk Kodlanmış Kızaklarla Tümüyle Vidasız Sürücü Montajı
    Tümüyle vidasız 3.5" ve 5.25" sürücü montajı! Sabit diskler, diğer 3.5" sürücüler ve 5.25" sürücüler için farklı renklerdeki plastik kızakları sürücünüze takıp kasadaki yuvalarına oturtmanız yeterli!

90 Derece Açılı, Çıkarılabilen HDD Yuvaları
    Kasaya yan şekilde yerleştirilmiş üstelik çıkartılabilen 5'li HDD yuvasıyla hem kablo karışıklığı önlenmiş olur hem de kolay HDD montajı sağlanır.

0.7mm SECC Yuvarlatılmış Kenarlar ve Plastik Korumalı Su Soğutma Delikleri
    Standart kasalara göre daha kalın olan 0.7mm çelik yapısı ve tümüyle yuvarlatılmış kenarları ile Dark Racer'a montaj yaparken hiçbir zorluk yaşamayacaksınız.Dark Racer kasada ayrıca su soğutma sistemi kurmak isteyen kullanıcılar için 2 adet plastik korumalı hortum girişi de bulunmaktadır.

Teknik Özellikler

* Kasa Tipi: ATX Mid-Tower
    * Ön Panel Rengi: Parlak Siyah
    * Kasa Rengi: Siyah
    * 5.25" Yuva: 4 adet
    * 3.5" Yuva: 5 adet iç (HDD), 2 adet dış
    * Boyut: 470mm (D) x 200mm (G) x 430mm (Y)
    * Kasa Malzemesi: 0.7 mm SECC (çelik), komple siyah boyalı
    * Fan Yuvaları: 1 adet yan panelde (19cm), 1 adet önde (12/14cm), 1 adet arkada (12cm) , 1 adet tabanda (12cm)
    * Takılı Fanlar: 1 adet mavi-LED'li 19cm fan (yan panelde), 1 adet mavi-LED'li 14cm fan (ön panelde) + 1 adet 12cm fan (arka panelde)
    * Ürün Kodu: DKCHRACERBBAP

edit: dark falcon aldım sonuçları aşağıda yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 16 Mayıs 2010; 15:01:48 >

• Dark falcon daha iyi bu ikisinden.

XIGMATEK MIDGARD
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2091

NZXT 8E-AHN02-UGB ALPHA Kasa
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3415

Bu iki kasada sağlam.Bunlardan birini alırdım ben olsam. Ama soğutma olarak dark falconun fanları daha etkili gibi duruyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Dark falcon daha iyi bu ikisinden.

XIGMATEK MIDGARD

NZXT 8E-AHN02-UGB ALPHA Kasa
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3415

Bu iki kasada sağlam.Bunlardan birini alırdım ben olsam. Ama soğutma olarak dark falconun fanları daha etkili gibi duruyor :)

hocam geçerli sebepleriniz nedir önerdiğiniz kasaları almak için =)
    ve dark falconun daha iyi olduğuna nasıl karar verdiniz

• Waaw marksman kasa alırmış, olm Pcyi mi yeniliyon haa.. eskisini naptın?

Bence falcon tip olarak daha iyi, kasanın yeri görünür yerde ise falcon değilse racer al derim bir eski dost tavsiyesi..
  • Bu iki ürün arasından Dark Falcon bence de iyi.

* E-Sata çıkşının olması,
    * Soğutmasının daha iyi olması,
    * Malzemesinin daha kaliteli olması.
  • Falconun üstte de fanı var o hoş,dark racer'ın ben tipi beğenmedim falcona göre. Falconda cocuklar içinmiş gibi geldi daha cok bana ama soğutma sağlam. Burda kasa senin zevke bakar o yüzden.

Xigmatek in iyi özellikleri :

Malzeme sağlam ve iyi.
    Fan Hız Kontrolü: Üç fan hızı, arka brakette bir düğme ile eş zamanlı ayarlanabilir.
    (önceden takılmış) (80/90/140 mm fanları mevcut)
    Titreşim azaltıcı kauçuk içinde var.
    Yukarı ve aşağı yüz kurulumu için mevcuttur.
    toz filtreli hava akış girişi deliği var(mış):).
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6053

Nzxt'nin tipi iyi,soğutma da yeterli,daha cok zevkime uygun benim. senin öbürleri uygunsa problem yok.Zevke bakar kasa bir bağlamda.

Dark falcon ve Racer ın malzemeler aynı 0.7mm celik. Nzxt ' nin 0.6 mm celik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 28 Nisan 2010; 18:05:01 >

• kasanın yeri yok henüz emo.

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Dark falcon daha iyi bu ikisinden.

XIGMATEK MIDGARD

şimdi aklıma girdi arkadaş bunu inceliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 3
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yana mı takılmış bu fanlardan 14 cm olanı acaba resimlerden anlayamadım
  • Front Fan: 120mm white LED with orange blades x 1 (Preinstalled)
    (80/90/140mm fan is available)
    Rear Fan: 120mm white LED with orange blades x 1 (Preinstalled)
    (80/90 fan is available)
    Side Fan: 80/90/120/140mm fan x 1 (optional) 120/140mm fan x 1 (optional)
    Bottom Fan: 120/140mm fan x 1 (optional)
    Top Fan: 120/140mm fan x 2(optional)

Yanda sanırım.
  • dark falconu tavsiye ederim bende... biraz param olunca ilk işim bu kasayı almak olacak..

bu sitede kasa ile ilgili A dan Z ye her şeyi bulabilirsin...
    http://www.pclabs.com.tr/2010/03/05/dark-falcon-incelemesi/
  • Kardeş Dark Falcon kasa aldım zaten tipi herşeyi belli ediyo. yani nası bi kalite olduğu belli. 10 numara kasa kardeşim. Sanki buzdolabı, içine meyve koy çürümeden dursun o derece yani :) kasayı bağladıktan sonra açılınca o led ışıklara hasta kalırsın süper görüntü oluyo benin kafem var oraya aldım bi tane test için malum internet kafe oyun yeri makineler ısınıyo ama bu buzdolabı gibi tutuyo 4 çekirdek işlemcim 1 gb ekran kartım sanki hiç ısınmıyo şimdi full kafeyi bu kasadan yapcam. kasanın resimlerini gönderebilirim çalışır haldeyken eğer halen almadıysan kararsızsan ama kesin alınması gereken bir kasa. görsellik 10 numara kalite 10 numara iç dizaynı harika parçaları takarken anlarsın ne demek istediğimi herşey düşünülmüş kasada.
  • @mumyex hayırlı olsun... kafaya koydum zaten alacam param olunca.... çok tutulan bi kasa... bizi gereksiz yere haf ve element serisi kasalara masraf yapmaktan kurtardı...
  • bende aldım arkadaşlar 1 hafta oluyor. kasa şık tabi ve serin. fanlardan arkadakinin kablosunu çektim hatta ses azaltmak için. şimdi benim genel bir şansızlığım vardır satın aldığım cihazlar açısından bunu kabul ediyorum ama =) yinede - yönlerini sıralayacağım aşağıda:

-kasayı kurarken öndeki şerit plastik(ışık yayan) elimde kaldı. aşırı zorlama yapmadım. kırıldı zannettim. farkettim alttan silikonla tutturmuşlar bende silikonladım içeriye o şekilde hallettik.

-power düğmesi basılı kaldı. powere basıyorsun geri gelmiyor tuş bidaha. kasanın içini açmadan düzeltilmiyor. 3-4 kere aynı olayı yaşadım. pc bozulacak diye korktum bi ara ekran gitti gelmedi daha bitürlü enerjiyi çekip çıkarmama rağmen. bunu neden söylüyorum önemli çünkü, basit gibi görünebilir ama anakartı bozar mazallah. en sonunda müdahele ettim kasanın içini açıp power tuşuna esneklik sağlayan plastiğini silikonla yapıştırdım tavana. o zamandan beridir basılı kalmıyor.

-öndeki yuva içeri göçtü. kasa masamın altında. pc ile uğraşırken dizim deyiyor kaliylen. çat diye bir ses geldi eğildim baktım yuvalardan biri içeri göçmüş. yine içini açarak müdahele etmem gerekti. öne iteledim ama azm bir değme olsa yine içeri göçecek.

yani şu plastik dizaynı şekil olarak hoş ama hiç güven vermiyor. biraz sağlam yapsalardı keşke. yine de memnunum şimdilik. şekilden ve üst panelin kullanışlılığından kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 16 Mayıs 2010; 13:36:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mumyex

Kardeş Dark Falcon kasa aldım zaten tipi herşeyi belli ediyo. yani nası bi kalite olduğu belli. 10 numara kasa kardeşim. Sanki buzdolabı, içine meyve koy çürümeden dursun o derece yani :) kasayı bağladıktan sonra açılınca o led ışıklara hasta kalırsın süper görüntü oluyo benin kafem var oraya aldım bi tane test için malum internet kafe oyun yeri makineler ısınıyo ama bu buzdolabı gibi tutuyo 4 çekirdek işlemcim 1 gb ekran kartım sanki hiç ısınmıyo şimdi full kafeyi bu kasadan yapcam. kasanın resimlerini gönderebilirim çalışır haldeyken eğer halen almadıysan kararsızsan ama kesin alınması gereken bir kasa. görsellik 10 numara kalite 10 numara iç dizaynı harika parçaları takarken anlarsın ne demek istediğimi herşey düşünülmüş kasada.

bence cafe için pek ideal bir kasa değil başına sıkıntı alırsın kırarlar

• arkadaşlar aynı kasadan bende aldım dark falcon ama benim yan kapakta 19 cm fan yok ilk çıkan model herhalde yarım ızgara var kapakta.

kasa hakkındanki görüşlerim:

1) kasanın görünümü gerçekten çok güzel tam bir oyuncu kasası

2) ön panelde kasanın üst kısmına konumlandırılmış 4 adet usb yuvası e-sata ve kulaklık ve mikrofon girişleride gerçekten çok kullanışlı.

3) kasanın içersinden 2 adet 12 cm (biri mavi ledli ön panelde) ve 1 adet üst kısımda 14 cm mavi ledli fan bulunmakta ama bu fanları hiç beyenmedim sebebi ise çok ses çıkarıyor olmaları 14 cm lik neredeyse hiç dönmüyormuş gibi egzos fanı iyi hava atıyor ama çok gürültülü öndeki fanında cfm si çok düşük soğutmaktan çok süs gibi duruyor kasanın önünde ben öndeki fanı çıkarıp oraya XILENCE marka 12 cm fan taktım şimdi daha iyi

4)kasanın diğer tarafında yani işlemcinin arka kısmında delik yok orada acayip ısı oluşuyor yan kapağı açıp elimi sürdüm en az 40 derece kadar ısınıyor ( ben p4 işlemcili sistem kullanıyorum ondan dolayı çok ısınıyo olabilir birde havalar sıcak malum !! )

5)sonuç olarak kasa güzel ve eğer kaliteli ve yüksek CFM li fan takılırsa çook daha iyi soğutma yapabilecek kapasitede ve piyasadki ekran kartlarının tamamıyla uyumlu !!

• Hocam bu kasayı kendim kullanıyorum DARK FALCON düz model o zaman aldığımda yan da plexi modeli üretilmemişti. AKORTEK aracı firmadır DARK konusunda.Gerçekten başarılı bir kasa içi ferah geniş en uzun ekran kartlarına kadar destekli Ben 4850 akasalı kullandım şimdi ise HD5770 var. Kablo yönetimli POWER da alırsan 10 numara oluyor. Ayrıca malzeme kalitesi çok başarılı.Siyah duruş ve kasanın ön tasarımındaki sert hat nereden bakarsanız bakın belli oluyor. Sonuç olarak TAM bir F/P ürünüdür. Plexi li olanı daha da iyidir eminim. Ben yan panele 12 Lİk CM fan taktım kendi fanları o kadar sesli de çalışmıyor üstelik.
  • dark falcon test sonuçlarında yüksüz fansız (cpu soğutucusunun fanı çıkartılmış) 26 derecede çalışıyo işlemci pc labs da baktım

süper soğuk olur çok güzel kasa 2 araba 1 derede kalma

dark racer kasada üstten dışarıya havayı atacak egzost yoktur FALCON çok güzel bir model çok yüksek CMFlere sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 6 Eylül 2010; 5:48:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.