Bildirim
Dark Harvest Shaco Montaj (Penta içerir!).

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up! -
Güzel montaj benim de shaco maindi oynanaya başlayayım tekrar yeni rünlerle denemedim hiç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumun için teşekkürler. Yeni rünlerle baya iyi şuan Shaco. Özellikle Dark Harvest. Kesinlikle denemelisin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kara hasat tam olarak nedir anlatabilir misin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stack mantığıyla çalışan bi rün. Katledilen şampiyon, büyük minyon ve orman yaratıklarından ruh topluyosun. 1 ruh topladıktan sonra bi buff geliyo rakibe veya kuleye yağtığın ilk saldırıyı güçlendiren (matematiğini sen yaparsın artık ^^). Normalde bu buff 20 sn kalıyo ama 150 stackten sonra 300 sn yanılmıyosam. En güzel tarafı da bekleme süresi yok. Dusk Blade'le harika bi uyumu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoSpac -- 17 Kasım 2017; 11:49:44 > -
Ben dedim kaç kere kara hasat shaco op diye kimse takmadı
Shaco'ya çok iyi gidiyor Dark Harvest. Electrocute tercih edenler de var nadirde olsa. -
Shaco ya su an hepsi op o hakimiyet run sayfasindaki 3 anahtar rünün 3 u de gayet guzel gidiyor. Tabi arkadaşın da belirttigi gibi su an genel olarak kara hasat op durumda. Hocam bu arada sıkı takipcinizim. Güzel video
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elphir -- 19 Kasım 2017; 8:45:50 >
Çok teşekkürler, yeni video üzerinde uğraşıyorum şuan. Umarım kısa zamanda bitiririm. -
Peki Shaconun bundan haberi var mı? -
-
Shaco otp olarak baya başarılı buldum videoyu Shaconun bütün mekaniklerini göstermişsin ve hakim gibi duruyorsun tebrikler devamını bekliyorum. Build olarak ne kasıyorsun?
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X