Şimdi Ara

dark lord pelerin 2. nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar darl lord 2. nesil pelerin nasıl yapılıyo bilen varmı acaba şimdiden sağolun

• quote:

Orjinalden alıntı: tamam85

selam arkadaşlar darl lord 2. nesil pelerin nasıl yapılıyo bilen varmı acaba şimdiden sağolun

1.nesil yok ki 2.nesil yapasın
  • al işte yaaa season3 hiçmi oynamadın sen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK-NesS

al işte yaaa season3 hiçmi oynamadın sen ?

arkadaşım 2 tane pelerin war oyunda tamam mı bi tane normal war bi tanede 3.nesil
    2.nesil 1 .nesil diye bişi yok tamam
  • arkadaslar zaten mg gibi dl ninde 1. nesil kanatı yok 1. nesil sm elf bk kanatlarını 2.nesile geciriyoruz o sırada elfin smnin bknın ve DL-MG kanatları cıkıyor yani 2. nesil gibi bir sey ama dl için 1. nesil oluyor veya mg için bukadar kızıp birbirimizi küçük düsürmeye gerek yok...
  • arkadaşım şakamısın sn yaa dl nin ilk kanadı 1 ci nesildir 2 cisi 2 ci nesildir 3 cü bi kanadı olsydı 3 cü nesil olurdu .
  • Of offfffffffffffffffff

Allahım Üst konu yazmış bir adam

Kim acaba?

Başlık olarakta şöyle yazmış o kişi

MU ONLİNE REHBER BAŞLIK AÇMADAN ÖNCE LÜTFEN OKUYUN

Demiş Alla alla Hangi ameleki bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15885073/tm.htm
    3.nesil kanat yapımı anlatılmış burda pelerin içinde aynı şey geçerlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

quote:

Orjinalden alıntı: tamam85

selam arkadaşlar darl lord 2. nesil pelerin nasıl yapılıyo bilen varmı acaba şimdiden sağolun

1.nesil yok ki 2.nesil yapasın

1.nesil pelerin var diğer pelerin de 2.nesildir

MG kanadı içinde mevzuu öyledir.
  • quote:

arkadaşım şakamısın sn yaa dl nin ilk kanadı 1 ci nesildir 2 cisi 2 ci nesildir 3 cü bi kanadı olsydı 3 cü nesil olurdu .

dl nin 3.nesil kanatı yoksa mg ninde yok demek
    senin mantığınla bk,sm ve elfin 3.nesil kanatı dl ve mg nin 2.nesiline eşit olur
    ozaman bu adminler salak dl ve mg nin 2.nesil kanatını basarkende 3.nesil itemleri istiyo

bana season 3 bilmion diyon kendin oyunu bilmiyon ben s3 oynadım gm likde yaptım ve halada yapıyorum tamam mı öğren sonra konuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

quote:

arkadaşım şakamısın sn yaa dl nin ilk kanadı 1 ci nesildir 2 cisi 2 ci nesildir 3 cü bi kanadı olsydı 3 cü nesil olurdu .

dl nin 3.nesil kanatı yoksa mg ninde yok demek
    senin mantığınla bk,sm ve elfin 3.nesil kanatı dl ve mg nin 2.nesiline eşit olur
    ozaman bu adminler salak dl ve mg nin 2.nesil kanatını basarkende 3.nesil itemleri istiyo

bana season 3 bilmion diyon kendin oyunu bilmiyon ben s3 oynadım gm likde yaptım ve halada yapıyorum tamam mı öğren sonra konuş

Çünkü bahsi geçen karekterler ana karekter değildir.

Bilindiği gibi MG 220'de DL 250'de açılmaktadır.

Diğer bir deyişle yani evet BK'nın,SM'nin ve de ME'nin 3.nesil kanatları DL ve MG'nin 2.nesiline eşittir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.