selam arkadaşlar darl lord 2. nesil pelerin nasıl yapılıyo bilen varmı acaba şimdiden sağolun
quote:
Orjinalden alıntı: tamam85
selam arkadaşlar darl lord 2. nesil pelerin nasıl yapılıyo bilen varmı acaba şimdiden sağolun
1.nesil yok ki 2.nesil yapasın
al işte yaaa season3 hiçmi oynamadın sen ?
quote:
Orjinalden alıntı: DarK-NesS
al işte yaaa season3 hiçmi oynamadın sen ?
arkadaşım 2 tane pelerin war oyunda tamam mı bi tane normal war bi tanede 3.nesil 2.nesil 1 .nesil diye bişi yok tamam
arkadaslar zaten mg gibi dl ninde 1. nesil kanatı yok 1. nesil sm elf bk kanatlarını 2.nesile geciriyoruz o sırada elfin smnin bknın ve DL-MG kanatları cıkıyor yani 2. nesil gibi bir sey ama dl için 1. nesil oluyor veya mg için bukadar kızıp birbirimizi küçük düsürmeye gerek yok...
arkadaşım şakamısın sn yaa dl nin ilk kanadı 1 ci nesildir 2 cisi 2 ci nesildir 3 cü bi kanadı olsydı 3 cü nesil olurdu .
Of offfffffffffffffffff
Allahım Üst konu yazmış bir adam
Kim acaba?
Başlık olarakta şöyle yazmış o kişi
MU ONLİNE REHBER BAŞLIK AÇMADAN ÖNCE LÜTFEN OKUYUN
1.nesil yok ki 2.nesil yapasın
1.nesil pelerin var diğer pelerin de 2.nesildir
MG kanadı içinde mevzuu öyledir.
quote:
arkadaşım şakamısın sn yaa dl nin ilk kanadı 1 ci nesildir 2 cisi 2 ci nesildir 3 cü bi kanadı olsydı 3 cü nesil olurdu .
dl nin 3.nesil kanatı yoksa mg ninde yok demek senin mantığınla bk,sm ve elfin 3.nesil kanatı dl ve mg nin 2.nesiline eşit olur ozaman bu adminler salak dl ve mg nin 2.nesil kanatını basarkende 3.nesil itemleri istiyo
bana season 3 bilmion diyon kendin oyunu bilmiyon ben s3 oynadım gm likde yaptım ve halada yapıyorum tamam mı öğren sonra konuş
quote:
Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB
quote:
dl nin 3.nesil kanatı yoksa mg ninde yok demek senin mantığınla bk,sm ve elfin 3.nesil kanatı dl ve mg nin 2.nesiline eşit olur ozaman bu adminler salak dl ve mg nin 2.nesil kanatını basarkende 3.nesil itemleri istiyo
bana season 3 bilmion diyon kendin oyunu bilmiyon ben s3 oynadım gm likde yaptım ve halada yapıyorum tamam mı öğren sonra konuş
Çünkü bahsi geçen karekterler ana karekter değildir.
Bilindiği gibi MG 220'de DL 250'de açılmaktadır.
Diğer bir deyişle yani evet BK'nın,SM'nin ve de ME'nin 3.nesil kanatları DL ve MG'nin 2.nesiline eşittir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme