Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    1- Oyunun yüklü olduğu yerde (genelde steam içindedir başka bir yere kurmadıysanız) mm klasörünün içindeki gameinfo.txt dosyasının açarak son satırları aşağıdaki gibi olacak şekilde kopyalayın.
    Game tr
    Game mm
    Game |gameinfo_path|

2- Sonra ana klasöre gelerek (bin-mm-redist gibi klasörlerin olduğu yere) mm klasörünün kopyasını oluşturun adını "tr" yapabilirsiniz

3- Oyuna girerek yeni bir oyun başlatın ve 1 dakika kadar oynayın kaydedin ve oyunu kapatın.

4- Masa üstüne çıkardığımız Türkçe yama dosyalarından platform olan klasörü "tr" klasörünün içine direk kopyalayın.

5- Yama klasörünün içinde mm adında bir dosya var onun içinde ise resource klasörü var. resource klasörünü komple alarak "tr" klasörünün içine kopyalayın.

6- Herşeyi doğru yaptıysanız oyununuz steamde Türkçe oldu ve cutscenelerde atma sorunu ortadan kalktı

Not: eski save dosyalarini kopyalayip kaldiginiz yerden devam etmeye calismayin buga giriyor. Butun save dosyalarini silip en bastan baslayin oyuna. Ne nalet turkce yamaymis arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 2 Ocak 2023; 1:14:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hayla yamanın adını veya linkini hatırlıyor musunuz eğer hatırlıyorsanız geri dönüş yaparsanız sevinirim.

birde oynadığınız yamada ara sahnelerde türkçe alt yazı var mıydı acaba. 

• daredevl01 kullanıcısına yanıt

Ara sahnelerde yoktu diye hatırlıyorum ben.

• Tamamdır teşekkür ederim normalde ben bu yama ile biraz ilerledim ama ara sahnelerde alt yazı yazmıyordu bi umut doğru yama yapmış biri vardır diye sordum.

google docs
    Dark Messiah of Might & Magic Türkçe Yama.rar
    https://drive.google.com/file/d/1pQ6kkjlhXkzg6C6N2Mmv3zkZ3K4MKSlI/view
  • Merhaba oyunu 3 defa bitirdim en sonunda türkçe olarak oynama imkanı buldum oyun gayet güzel çıkış yılına göre.

türkçe çeviri sorunu değilde oyundan atma sorunu olan arkadaşlar internetten 4gb patch arayıp bulsunlar oyunun kurulu olduğu yere atıp çalıştırsınlar ben bu çekilde çözdüm Sistemim: 32 ram 8 ekran win11 bu şekilde de sorun vermedi.

iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.