< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 2 Ocak 2023; 1:14:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 2 Ocak 2023; 1:14:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam hayla yamanın adını veya linkini hatırlıyor musunuz eğer hatırlıyorsanız geri dönüş yaparsanız sevinirim. birde oynadığınız yamada ara sahnelerde türkçe alt yazı var mıydı acaba. |
Ara sahnelerde yoktu diye hatırlıyorum ben. |
Tamamdır teşekkür ederim normalde ben bu yama ile biraz ilerledim ama ara sahnelerde alt yazı yazmıyordu bi umut doğru yama yapmış biri vardır diye sordum. google docs Dark Messiah of Might & Magic Türkçe Yama.rar https://drive.google.com/file/d/1pQ6kkjlhXkzg6C6N2Mmv3zkZ3K4MKSlI/view |
Merhaba oyunu 3 defa bitirdim en sonunda türkçe olarak oynama imkanı buldum oyun gayet güzel çıkış yılına göre. türkçe çeviri sorunu değilde oyundan atma sorunu olan arkadaşlar internetten 4gb patch arayıp bulsunlar oyunun kurulu olduğu yere atıp çalıştırsınlar ben bu çekilde çözdüm Sistemim: 32 ram 8 ekran win11 bu şekilde de sorun vermedi. iyi oyunlar |