Ürünü yeni aldım. Güzele benziyor. Menü v.s. çok iyi , 16 GB flash belleğe 2-3 tane film atıp hemen test ettim. Çok iyi , özellikle altyazı ayarları tatmin edici... 1080p filmi bir süre izledim hiçbir sorun yaşamadım. Kutu içerisinde HDMI kablo çıkıyor. Dikkatimi çeken çok husus ısınması oldu. Gerçi bugünlerde hafalar çok sıcak. Kucağımdaki notebook bile ateş gibi :) internet uygulamarı çok iyi gözüküyor. Bir film izlerken ana menüye dönüp geri aynı filme giriş yaptığınızda kaldığım yerden mi devam edeyim, baştan mı başlatayım diyor :) altyazıda türkçe karakter sorunu yok. Senktron sorunu olan altyazıları istediğiniz gibi ileri veya geri alabiliyorsunuz. Ayrıca altyazı konumlandırma ayarı ile altyazıyı yukarı aşağı kaydırmak veya büyütüp küçültmek çok çok kolay. Altyazı ile film ismi aynı olması lazım yoksa altyazıyı görmüyor. Biraz daha inceleyeyim burada bilgi paylaşacağım. Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Hala tavsıye edıyor musunuztavsıye eder mısınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme