Şimdi Ara

Dark N10 Pro / Guardian veya Corsair 4000X veya CM MB511- Hangisini almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende Rtx 2070 super olsaydı daha iyi bir psu seçerdim. Bu psu Corsar'in üst modellerinden değil. Normalde 650-750w bronze bir psu ile çalışabilirler ama iyi ekran kartın varsa güç kaynağı da iyi olmalı. Forumda defalarca uyarıyorlar ancak dikkate pek alınmıyor. 8-10 bin tl ekran kartına verip "f/p psu önerisi" diye konu açanlar görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 30 Haziran 2021; 14:41:21 >
  • brnk kullanıcısına yanıt

Plastik koruma hafif yukari kalkmistir yahut montaji sirasinda el iscisi bir hata yapmistir. Cwt üretimi guc kaynaklarinda %1-2 denk gelme ihtimali oluyor. Daha cok corsair lar ile duyuyorduk bunu... Herkes hata yapabilir, ben hata yapmam diyen bunu söyleyerek bile hata etmis olur. Bu gibi durumlar icin garanti servisi var. Bunun tier a /1 olmasiyla bir alakasi yok. Bu güc kaynaginin klasmani olusturulurken ellerinde ki ürün incelenir testleri yapilir. Basit bir hata, gönderin düzeltsinler. Benim aldigim evga g2 750w anakarti bozdu, önce kendi yandi tabi... Ikinci geleni kullaniyorum. Bunlar sans isi, her modelde basa gelebilecek seyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 30 Haziran 2021; 15:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.