Şimdi Ara

Dark Plus 1 Pegasus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok iyi
  • senin plexide çizik yok bizimkinde full çizik var hemde reklamcıdan aldığımız şekilde çizikli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

senin plexide çizik yok bizimkinde full çizik var hemde reklamcıdan aldığımız şekilde çizikli.

Ben olsam gider Değiştirirdim öle şey olmaz ben aldığımda iki taraftada jelatin wardı ben açtım jelatinleri tertemiz kullandım bence yeni filan yaptırdıysan git değiştir
  • valla bizim burda bulabildiğim tek plexi oydu. Bende de jelatin vardı ama olmasına rağmen çizikleri vardı kendinden. Son plexiyi de ben almıştım 40*45 e 20 lira verdim 25 dediydi ama gene 5 lira indirmeyi başardım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

valla bizim burda bulabildiğim tek plexi oydu. Bende de jelatin vardı ama olmasına rağmen çizikleri vardı kendinden. Son plexiyi de ben almıştım 40*45 e 20 lira verdim 25 dediydi ama gene 5 lira indirmeyi başardım :D

Ben 15 Tl ye Kesim+Plexi+Silikon ( plexi yi yapştırmak için ) Hallettim

Adam Hazır kapak gibi werdi elime aldım taktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağatay26

Dark plus 1 i biliyorsunuz cooler master rc-690 alınca darkplus 1 pegasus kasam boşta dinleniyodu birden mat siyaha boyamak geldi aklıma bende yapıyım dedim zımparalandı astar boya atdım ve siyah mat boyadım

İlk önce görmeyenler için öncesi

Dark Plus 1 Pegasus

Bu kasanın daha çok yolu var söyleyim.Öncelikle ön panel...

• I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağatay26 -- 16 Mayıs 2013; 9:43:57 >
  • Çalışma güzel hocam. Bana bu kasa içi ledlerinden lazım. Nerden temin edebilirim.
  • I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağatay26 -- 16 Mayıs 2013; 9:43:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.