Arkadaşlar forumda uzun süredir çoğu şeyi takip ediyorum. Olaylara pek müdahil olmuyorum ama donanımhaber müptelasıyım 2011'den beri. Şimdi ben linkte belirttiğim ürünü satın almak istiyorum. Kafadan 3 harflik fanboy yorumları olsun istemiyorum. "Çin malı" "Uzak dur" yani alınmaması için gerçek sebeplere ihtiyacım var özelliklerine baktım çözünürlük güzel ekran IPS pil efsane, çok mantıklı geldi. Sizinde yorumlarınızla karar vermek istiyorum. Eğer alırsam tüm performans verilerini sizle burda paylaşacağım. :)
Ürün Kodu DK-PC-EVOR9720 Ekran Boyutu 9.7" Ekran Çözünürlüğü 1024x768 Dokunmatik Ekran Tipi Kapasitif İşletim Sistemi Android 4.1 Bellek Miktarı 1GB Dahili Depolama Kapasitesi 16GB Ana İşlemci Üreticisi Rockchips Kamera Önde ve arkada Webcam Çözünürlük Var Telefon Özelliği Yok Ağ Özellikleri Bluetooth, Wi-Fi Veri Giriş/Çıkış MicroSD Okuyucu Pil Kapasitesi 6000-8000mAh 3G Yok Bluetooth Var Kablosuz Ağ 802.11 b/g/n Kart Okuyucu microSD Garanti Süresi 2 Yıl Ağırlık 630g
Gelsin yorumlar
F/p ürünü olabilir. Bence almanda yarar var hem rk3066lı daha yüksek performans verir ben yarın alıcam istanbul içi eksen bilgisayarı öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme