Şimdi Ara

Dark R9722'mi yoksa Dark R1020'mi Acil Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki üründe indirime girmiş fiyatları Hepsi Burada'da 400 TL. İade çekim var, dolayısıyla bugün birisini alacağım. Sizce hangisini alayım?

http://www.ucuzu.com/tablet-pc-c4793/dark/evopad-r1020-p137891495/

http://www.ucuzu.com/tablet-pc-c4793/dark/evopad-r9722-p135528871/

• Yokmu şu işten anlayan bir babayiğit. Bugün almam lazım acil...
  • Arkadaşım 9722 bende var yeni aldım iki hafta civarı oldu.. ben sana uzak dur derim. Hem o modelden hemde dark markasından. Bir ay içersinde iki tablet aldım biri değişti , şimdi 9722 aldım ama çok pişmanım. Wifi çok zayıf, full hiç çekmiyor neredeyse. Alırsan ben burdayım , haklıydın arkadaş dersin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhrz

Arkadaşım 9722 bende var yeni aldım iki hafta civarı oldu.. ben sana uzak dur derim. Hem o modelden hemde dark markasından. Bir ay içersinde iki tablet aldım biri değişti , şimdi 9722 aldım ama çok pişmanım. Wifi çok zayıf, full hiç çekmiyor neredeyse. Alırsan ben burdayım , haklıydın arkadaş dersin...

Dark aldım. İlk aldığımda ekran filminin aralarında baloncuklar vardı. Yani önceden kurcalanmış gibiydi. Neyse dedim önce. Ancak ilk tam şarjdan sonra gördüm ki pil yüzdesi çok hızlı şekilde düşüyor. Bir yerden sonra ise duruyor. Bir kaç defa doldurdum boşalttım ama hep aynı sorunu gördüm. Bu şekilde 3-4 saat gibi gidiyordu alet. Halbuki o pile en az 6-7 saat gitmesi gerekiyordu. Bende 7. günü iade ettim aleti. Muhtemelen sevgili Dark, geri aldığı sorunlu tableti aynen paketleyip yeniden satmış. Ya tutarsa hesabı. Demekki hakikaten uzak durmak lazımmış. İade aldığımda 100 tl daha verip Artes D1003 alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.