Şimdi Ara

Dark RangeMax WDA600 802.11AC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dark WDA600 600Mbps 802.11, USB 3.0 Kablosuz Adaptör aldım ancak pc görmüyor kullandığım işletim sistemi "win10" kurulum cd taktım ve "şimdi yüklenmiyor.
    Aşağıda resmi görülen sorun nedeni ile kurulum tamamlamıyor, usb takılı ile iken kurulum yapma denememden dolayı olan bu durum nedeni ile sonraki kılavuzu takip ederek yapmaya çalıştığım kurulumda resimde görülen "Şimdi yükleniyor cisco EAP-FAST" penceresi kalıyor bu nedenle kurulum tamamlanmadığı için usb wifi adaptör görmüyor yardımlarınızı acl bekliyorum. Saygılarımla.
     Dark RangeMax WDA600 802.11AC

• Çözümü kendim buldum sorun çözüldü.
  • okanturker99 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu hortlatayım izninle. Bu üründen memnun kaldın mı? Yeni 5 ghz modeme geçtim arada 2 duvar var. Evde modeme en uzak noktadayım. Bunu önerir misin?
  • kummbara kullanıcısına yanıt
    Kardeş kusura bakma gecikmiş dönüş için. modemin ac özelliği var ise hiç sorun yok benim modem kasanın yanında olduğu için full çekiyor dünya varmış dersin.
  • Dostum bu sorunu ben de yaşıyorum ve acil yardıma ihtiyacım var. Nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim, adaptör çalışıyor ama dengesiz. Driver booster'dan güncelledim ama hala sorun olduğunu hissediyorum. Wifi çizgisi dengesiz olarak 4 çizgi ya da 2 çizgi çekiyor. ÇILDIRMAK ÜZEREYİM
  • bLack_Lotus516 B kullanıcısına yanıt
    Gecikmiş cevap için kusura bakma,
    Öncelikli olarak il olarak kurduğun eski sürücü driverlerini tamamen pc den kaldırman gerekli, sonra kurulumdan önce usb bağlı olan cihazları çıkartman gerekli mümkün olduğunca 2 çeşit kurulum var biri cihaz takılı iken kurulum diğeride cihaz son işlem sonrasında kurulması bu cihaz takıldıktan sonra setup ile kurulandan.

1. modem arayüzünde güvenlik bölümünden mutlaka güvenlik modunu kapatman gerek.
    2. wifi kullanıyorsan kanal olarak 9/11 kullanır herkes ama senin wifi optimizer kurup boş olan kanaldan işlem yapman gerek. ben 13 kullanıyorum. Başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • kummbara kullanıcısına yanıt
    Aslında en iyisi menzil arttırıcı prizlere takılan cihazlar çok işini görür. ben bu cihazdan çok memnunum en iyisi değil ama en dengeli düzgün olanı kesinlikle çünkü alana kadar çok ama çok ölçtüm biçtim.

http://www.hepsiburada.com/tp-link-re350-ac1200-wi-fi-menzil-genisletici-p-BD805548
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.