Şimdi Ara

Dark Souls 2 SoFTS Türkçe yama testi devam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EE0706DE -- 11 Mart 2021; 22:41:57 >

• hocam elinize sağlık, bu seride bir tek bu kalmıştı türkçe oynayamadığımız.. tam da oyunu tekrar bitirmek için başlamışken konunuzu gördüm ve inanın çok mutlu oldum.... artık yamanızı beklerim oynamak için... Test kısmında olduğunuza göre çook uzun beklemeyeceğiz galiba  

• Önceki yama çalışmasında ortalık karışmıştı. Defalarca bitirdiğim bir oyun. İnşallah yamayı çıkarırsın ve bir defa da Türkçe bitiririm. Kolay gelsin.

• Oyunu iki defa bitirdim ama sonunda anadilimde bir defa daha bitirmek nasip olacak gibi duruyor. Teşekkür ediyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc Angel

hocam elinize sağlık, bu seride bir tek bu kalmıştı türkçe oynayamadığımız.. tam da oyunu tekrar bitirmek için başlamışken konunuzu gördüm ve inanın çok mutlu oldum.... artık yamanızı beklerim oynamak için... Test kısmında olduğunuza göre çook uzun beklemeyeceğiz galiba  

Yama çıktı.

• Hocam muhteşem haber, kalp atış ritmim tavan yaptı, nerden indiriyoruz link göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc Angel

Hocam muhteşem haber, kalp atış ritmim tavan yaptı, nerden indiriyoruz link göremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.