DARK SOULS II Prologue Türkce Test (Başlangıç videosu). - YouTube DARK SOULS II Türkçe yama bölgeler test - YouTube DARK SOULS II Türkçe yama test - YouTube Bittiği zaman ücretsiz paylaşılacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EE0706DE -- 11 Mart 2021; 22:41:57 > |
Dark Souls 2 SoFTS Türkçe yama testi devam
-
-
hocam elinize sağlık, bu seride bir tek bu kalmıştı türkçe oynayamadığımız.. tam da oyunu tekrar bitirmek için başlamışken konunuzu gördüm ve inanın çok mutlu oldum.... artık yamanızı beklerim oynamak için... Test kısmında olduğunuza göre çook uzun beklemeyeceğiz galiba
-
Önceki yama çalışmasında ortalık karışmıştı. Defalarca bitirdiğim bir oyun. İnşallah yamayı çıkarırsın ve bir defa da Türkçe bitiririm. Kolay gelsin.
-
Oyunu iki defa bitirdim ama sonunda anadilimde bir defa daha bitirmek nasip olacak gibi duruyor. Teşekkür ediyorum!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mc Angelhocam elinize sağlık, bu seride bir tek bu kalmıştı türkçe oynayamadığımız.. tam da oyunu tekrar bitirmek için başlamışken konunuzu gördüm ve inanın çok mutlu oldum.... artık yamanızı beklerim oynamak için... Test kısmında olduğunuza göre çook uzun beklemeyeceğiz galiba
Yama çıktı.
-
Hocam muhteşem haber, kalp atış ritmim tavan yaptı, nerden indiriyoruz link göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mc AngelHocam muhteşem haber, kalp atış ritmim tavan yaptı, nerden indiriyoruz link göremedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X