Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
193.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun indirime girmis arkadaslar tr psn de 64 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodborne u 9 kez bitirdim bunuda almak istiyorum aslında ama oynayabilirmiyim diye tereddüt ediyorum

• valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    Oynayabilirsin :) bende bi 8-9 kez Bloodborne bitirdim. Alabiliyorsan Deluxe Edition al, ben öyle almıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedgehog!

Oynayabilirsin :) bende bi 8-9 kez Bloodborne bitirdim. Alabiliyorsan Deluxe Edition al, ben öyle almıştım.
    Anladım delux paket olmasada normal alabilirim teşekkür ederim

• valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    Şu an arasında olan fiyat farkından dolayı Deluxe önerdim. Rica ederim iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedgehog! -- 1 Mayıs 2019; 15:44:23 >
  • Oyun harika fakat online oyuncu eskisi gibi bulunamıyor. Skeleton bossda takıldım kaldım 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Oyun harika fakat online oyuncu eskisi gibi bulunamıyor. Skeleton bossda takıldım kaldım 🙂
    Büyük iskeletten bahsediyorsanız eğer en kolay bosa o dur. Mantığını anladınız mı?

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 🙂

• Bloodborne dan sonra bu oyuna gecince afalladim biraz.oynanis mekanigi olarak cok farkli.alismam 1-2 saati bulucak herhalde

• İlk bossu geçtik npc yi geçemiyorum çıldırttı yeminle 3 tane can şişesi var kibrit çöpü müptezel ölmüyor Bloodborne epey kolaymış anladım şimdi

• Mound-Makers covenantina giris yaptim ama bolgeye geldigimde Holy Knight Holdric isimli npc yi goremiyorum.videolara baktim yanlis bir sey yapmamisim.daha sonra gelen Yellowfinger Heysel isimli npc yide goremedim.neyi yanlis yapiyorum sizce?

• daha oyunun başında jump işine takıldım yapamıyorum L+o tuşuna bas demiş. yapıyorum ama sadece yuvarlanabiliyorum. zıplamak hak getire, olmuyor. ne yapmam lazım. yardım lütfen.
  • ceyhun erdem C kullanıcısına yanıt
    Ileriye doğru koşarken aynı anda sol analog tuşuna basarsan karakter zıplayacaktır.

• Merhaba Arkadaşlar oyun başında verilen giftlerden Sovereignless Soul aldım ancak 0 soul ile oyuna başlıyorum. Sebebi offline oynamam olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Büyük iskeletten bahsediyorsanız eğer en kolay bosa o dur. Mantığını anladınız mı?

Alıntıları Göster
    Dedi ve gitti

• quote:

Dedi ve gitti

Alıntıları Göster
    Hahaha hocam sormak istediğiniz bişey varsa sorun :)

Skeleton boss

• quote:

Skeleton boss
    Hocam skeleton adında bi bosa yok boss tarif edermisiniz? Dlc bossumu bu?

Yav kuru kafa. iskeletlerin olduğu bölümde dlc değil kolundaki bilezige vuracaz heralde ama çok az canı gidiyor

• quote:

Yav kuru kafa. iskeletlerin olduğu bölümde dlc değil kolundaki bilezige vuracaz heralde ama çok az canı gidiyor
    Ben size tarif ettiğimde ilk yazdığım zamanda yok hocam yazmışsınız ya ben o değil dediniz zannettim. High Lord Wolnir kolay bir bossdur. İlk olarak senin sağındaki çift bilezik olan koluna vur. Hemen kırılmaya bilir önemli olan bileziklere denk getirmek ve hareketlere dikkat etmek. Arada sis atıyor ve direk öldürüyor o sisi attığında en yukarı kadar koşup sis geçince tekrar bilezikleri kırmaya çalışacaksınız. Üç bilezik var üçünü kırınca direk ölüyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.