Bildirim
DARK SOULS II ( XBOX 360 ANA KONU ) (6. sayfa)
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Yüzük ile yapılmıyormuş. Az önce tesadüf eseri buldum. Soul Vessel ile yapılıyor. Ilk bonfirdaki ihtiyar kırmızılı kadına veriyorsun sana statların yerlerini değiştirmene izin veriyor.
Staminayı hızlandıran yüzüğüde buldum. Oyun şimdi yağ gibi akıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lvl35 Sorcerer oynuyorum
ama oyun beni cıldırttı, 1 yada 2 vurusta oldürüyorlar beni
ya oyunu silecem
yada class degistirip sıfırdan baslayacam. kararsızım -
quote:
Orijinalden alıntı: mgunak
Yüzük ile yapılmıyormuş. Az önce tesadüf eseri buldum. Soul Vessel ile yapılıyor. Ilk bonfirdaki ihtiyar kırmızılı kadına veriyorsun sana statların yerlerini değiştirmene izin veriyor.
Staminayı hızlandıran yüzüğüde buldum. Oyun şimdi yağ gibi akıyor.
Evet bende kesfettim onu ama hic bulasmadim yanlis birsey olmasin diye, e peki 1 kerelikmi yapiliyor yoksa sureklimi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Class değiştir. Statlarınıda düzgünce dağıtmaya çalış. Oyun aceleye gelmiyor bilgine. -
Hacı tek seferlik daha sonra bir taneda ha bulabilirsen tekrar değiştiriyorsun. Bende 2 tane soul Vessel var. -
quote:
Hacı tek seferlik daha sonra bir taneda ha bulabilirsen tekrar değiştiriyorsun. Bende 2 tane soul Vessel var.
Peki 1 kerede tum statlarimi degistiriyoruz yani ornegin ben diyelimki 80 level im komple 80 puanimi yenidenmi dagitabiliyorum? Yoksa ornegin str de 30 puanim var 30 puani alip vita yami verebiliyorum?
Bendede 1 tane var oyunu str karakterle bitirim ozaman son boss a gelince buyucuye donerim degisiklik olur
İki farklı karakterde denedim şu şekilde. Lvl 60 da 55 Lvl kullandırdı. 35 Lvl de ise 30 kullandırdı. Yani 5 lvli sabit tutuyor diğerleri yeniden puanları farklı farklı statlara dağıtabiliyorsun. Şöyle yap elinde Soul Vessel varsa git kadına ver statları değiştir bak kafana göre sonra confirm yapmadan çık. Soul Vesseli geri veriyor statlarda değişlmiyor. -
Oyunu bitirdim:) Süperdi ya. Çıldırdık biraz ama olsun. Bu arada ng+ yapayım dedim her tarafta oyunun kırmızı düşmanlarını doldurmuşlar. Dark Souls 1'de ng+ çok kolay oluyordu bunda kasmışlar:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk soul vessel'i kullandım ikincisini nerden bulacam? -
Jilet gibi gidiyorum masallah ama co op olayi degismis anlamadim simdi
1. Oyunda co-op boss kesmemizin ana amaci neydi? Baskasinin boss una yardim edip humanity kazanmak vede o humanity ile human formuna gecip kendi bossumuz icin yardimci oyuncu cagirmak..
Simdi bu oyunda baskasinin boss una yardim ediyorum ama human effecy falan vermiyor..bir token verip duruyor sadece simdi bu olay nedir beyler? Hayir human effecy bulamayan veya elinde kalmayan oyuncu ne yapacak oyunumu birakacak? Hayir Sonucta boyle birsey olamaz degisen yeni birsey varda cozemedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 15 Mart 2014; 19:49:15 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Kaç kere ölüp hollow olduysan, o kadar sayıda coop oynayıp yardım etmen lazım...O zaman Human oluyorsun..
Giriş mekanındaki tepegöz ü kesin derim, yüzük verdi, düşmanların defansı daha kolay indiriyorsun..No Mans Wharf dada içeride bonfire yok heralde..Gemiye dalacaktım soullar var diye cesaret edemedim, en başa döneceğiz diye....
DS1 e göre daha iyi olmuş. Özellikle bonfire lar arası seyahat edebilmek çok iyi olmuş...
Benim sormak istediğim hidden path ler...Şimdi duvar var, shortcut olarak, ama nasıl delip, kıracağız ? Firebomb attım bir kere açmadı
Forest ta 2. bonfire ın oradaki kolay, o dışarıdan varilleri patlatınca duvar açılıyor..No Mans de filan gördüm yine bir duvar ama nasıl açacağız anlamadım..Bombayıda boşa harcamayayım dedim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 16 Mart 2014; 11:01:16 > -
Zweihander ultra greatsword ve black night greataxe yide buldum..zweihander yine oyunun en iyi silahi olma unvanini korumus buna sevindim..birde fire caktim ona kilic ucuyor black night greataxe ise 1. Oyunda faith istemiyorken bu sefer faith istiyor vede asiri agir olmasiyla gozumden dustu buyuk ihtimal kullanmam..
Gizli duvarlar yada hiden pathler neyse ilk oyuna gore degisti. Iki cesit duvar var biri barut varillerinin yardimi ile patlayan, digeri ilizyon olan. Duvarlari envantexrimizdeki hic bir bomba patlatamiyor. Barut bidonu ile patlatabiliyorsun. Diger duvarlar yani gizli olanlar, adini tam hatirlamiyorum pharostu heralde, adinda bir tas var. Tasi yuze benzeyen yerlere takinca etraftaki duvarin birinde mavi halde yuze benzer sekil cikiyor. Vurunca gizli yer yada gecit aciliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunak -- 16 Mart 2014; 14:06:27 >
Arkadaşlar human ve hollow olarak oynamanın farkı var mı? -
Evet Pharros lockstone ile aciliyor saticilarda oluyor veya random dusuyor..
Oyunun ilerletmenin 2 yolundan biri gemiye girmek bu yuzden gemiye girmen gerekli.
Evet var human formundayken dunyana yardimcilar cagirip o bolumun bossunu tahat bir sekilde kesebilirsin. Senin dunyanada invaderlar gelebilir. Hollowken dunyana yardimci cagiramiyorsun, yere imzani birakip seni cagirabilirler ve her olmende can barin giderek yariya kadar azalir.
edit. hallettim.quote:
Evet var human formundayken dunyana yardimcilar cagirip o bolumun bossunu tahat bir sekilde kesebilirsin. Senin dunyanada invaderlar gelebilir. Hollowken dunyana yardimci cagiramiyorsun, yere imzani birakip seni cagirabilirler ve her olmende can barin giderek yariya kadar azalir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 16 Mart 2014; 17:19:14 > -
Taş kırılmdı mı ? Kirilan tasin adi nedir ?
hallettim.quote:
Taş kırılmdı mı ? Kirilan tasin adi nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 16 Mart 2014; 17:20:14 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X