Şimdi Ara

DARK SOULS II ( XBOX 360 ANA KONU ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
7.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgunak

Ey Maşallah... Hangi sınıf ile oynuyorsun reis.

Buyucu ile takiliyorum haci 10 numara 5 yildiz

Dragonrider boss unun oldugu yerde bereket var hala bu levelda bile orda aninda kendimi summonlatabiliyorum ilginc gercekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon tooth yine efsane olmuş. Alevli +4 te şu an. Tek sorun twinkling titanite istemesi 5 tane daha. Tek elle tek vuruş 600+ üstü götürebiliyor düşmanlar o elemente dirençli değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New game plus 4, level 250 yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 31 Mayıs 2014; 18:19:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu düşmanın ustunde yuvarlak hedef işaretleme çıkıyor onu nasıl yapıyoruz faydası neler youtube videolarında gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Beyler bu düşmanın ustunde yuvarlak hedef işaretleme çıkıyor onu nasıl yapıyoruz faydası neler youtube videolarında gördüm

Sag analoga basin buyu, ok, bicak vs icin hedefleme o

•  DARK SOULS II ( XBOX 360 ANA KONU )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Beyler bu düşmanın ustunde yuvarlak hedef işaretleme çıkıyor onu nasıl yapıyoruz faydası neler youtube videolarında gördüm

Sag analoga basin buyu, ok, bicak vs icin hedefleme o

Sağol hocam deniyeceğim ancak oyun çok zor ilk defa bu kadar zor oyun oynuyorum galiba

• Aboww one yahu. Ben daha Ng+ dayim ve lvl 180. Aga az daha kolu kiriyorfm gecenlerde. Aq iki bossu kestim soul oldu ikiyuz bin kusur, sen git bosstan sonra lvl atlama eee olacak ya hop asagiya soullari alamaya giderkende yolda ol. Aq bir kez degil hep bole oluyo.

Ayriyetten cift kilic takiliyorum statlari ona gore verdim cok zevkli geldi bana. Kalkansiz boss olduruyorum ama kalkansiz canavaralara oluyorum.

• quote:

Aboww one yahu. Ben daha Ng+ dayim ve lvl 180. Aga az daha kolu kiriyorfm gecenlerde. Aq iki bossu kestim soul oldu ikiyuz bin kusur, sen git bosstan sonra lvl atlama eee olacak ya hop asagiya soullari alamaya giderkende yolda ol. Aq bir kez degil hep bole oluyo.

Ayriyetten cift kilic takiliyorum statlari ona gore verdim cok zevkli geldi bana. Kalkansiz boss olduruyorum ama kalkansiz canavaralara oluyorum.

hacı yanlız level 220 den sonra level atlamak çok yavaslıyor yani soul level ın yukselıyor ama kazandıgın soul lar aynı kalıyor..ayrıca örneğin geliştirdiğin statların çoğu belli bir leveldan sonra çok önemsız değerler alıyor..mesela sağlık 50 olduktan sonra 51 yapınca sadece 5 puan artıyor la ayrıca plus 4 te bile co-op a adam bulunuyor vede invate gelebiliyor yani plus 4 te bile bayağı oyuncu var şaşırdım valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 2 Haziran 2014; 10:38:18 >

• Farkindaym az az yukseliyor lvl oyuzden her bir soul degerli. Forumdaki en cansiz Dark Souls 2 konusu xbox daki konu. Oynayan yok yada herkes pro. Bu arada Xbox live Haziran ayinin ilk ucretsiz oyunu Dark Souls.

• 3 tane dlc geliyor beyler ilki temmuzda

http://forum.donanimhaber.com/m_92774852/tm.htm
  • bu oyun bu nesılın en iyi oyunu gerçekten çok iyi işte dlc videosu

• Xbox'da Season Pass'ın fiyatı ne kadar acaba ?
  • sonunda aldım oyunu 1.yi perişan olduğum halde bitirmiştim bunu da bitirmeden bırakmam peki arkadaşlar 2.oyun dark souls 1 den daha mı zor?daha mı kolay?ve estus flask özelliği devam ediyodur inşallah?
  • quote:

Xbox'da Season Pass'ın fiyatı ne kadar acaba ?

3 tane dlc cikacak haci hepsini almamiz lazim

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek degisikliklerler var. Zormu zor daha agrasif bosslar daha agrasif canavarlar var. Oyun ilk bitirdikten sonra kesinlikle NG+ basla oyun aslinda plusta basliyor.

• quote:

Ufak tefek degisikliklerler var. Zormu zor daha agrasif bosslar daha agrasif canavarlar var. Oyun ilk bitirdikten sonra kesinlikle NG+ basla oyun aslinda plusta basliyor.

iyi iyi daha zor olması daha iyi,peki bonfirelar güzel ayarlanmıs mı?yoksa demons souls daki gibi uzak mı?bir de class lar arası güc farkı var mı acaba?mesela ben dark souls u sorcerer sınıfı ile bitirirken,warrior ile anor londo boss unu gecememistim son olarak da dark soulsda sorcerer sınıfı icn. Oyunun en hafif ve iyi zırhı vardı siyah,acayip karizma katıyodu bu oyunda da var mı?

• Bonfirelar mesafeleri uzak değil ama bazı bonfirelar çok ters yerlerde gizli yerleride bulursan rahat edersin. Oyunun başından sonuna kadar bonfirelar arası travel sistemi var.

Sınıflar arası fark var mı ? Var hemde uçurum kadar büyücü ile oyun çok rahat bir şekilde bitirebilirsin warrior yada knight yaparsan doğru silah, kalkan ve zırh ile statları düzgün veririsen bir yere kadar gidebilirsin. Karizma armor setler var ben mesela predetora benzeyen bir zirh ve silah var onun peşindeyim.

Tavsiye Ng ve Ng+ sı Warrior oyna sonra zevkine göre statları değiştirmene yarayan item var. (Soul Vessel statları yeni baştan yapılandırmaya yarıyor. Oyunun başındaki kırmızılı cadılara veriyorsun.)
  • mehmet hacı bloodborne u duydun degılmı? demons ve dark souls yapımcısı miyazaki yapıyor ps4 ex i olacak. co op akarız senle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

mehmet hacı bloodborne u duydun degılmı? demons ve dark souls yapımcısı miyazaki yapıyor ps4 ex i olacak. co op akarız senle..

Duymammı evirip çevirip gameplayını izliyorum. Miyazaki ne yaptın ya. Yap tüm konsollarada bizde tadalım...
    Sen yeni nesili neyle oynıyacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunak -- 17 Haziran 2014; 15:34:51 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.