Tüm albümleri ayrı güzeldir.Mikael'in canlı performansı insanı kendisinden geçirebilecek biçimdedir.Uni Rock'da canlı izleme fırsatını yakaladım ölsem gam yemem artık.Ama geçenlerde gruptan Michael Nicklasson'un ayrılması kötü oldu.Umarım en yakın zamanda yuvasına döner. Şöyle de bir durum var; death metal dinlemekten hoşlanmayanlara bile kendini sevdiren bir gruptur DT.
quote:
Orjinalden alıntı: wIzI_
Lethe yeter...
giriş solosunu meleklerin yazdığı şarkıdır
ben sevmem. ama müziklerinede laf atmam
En sevdiğim 5 Melo Death Grubundan biridir... :))
Senses Tied en sevdiğim parçasıdır. Lethe artık dinlemiyorum bile şu Letheciler yüzünden..
letheyi bende dinleyemiyorum kolpalaştı diye, ama tekniklerini severim. bağrıma basarım. mikael amcamın brutali güzeldir, cleanı ayrı güzeldir. projector, skydancer the gallery kraldır.
letheyle yetinenler başka şarkısını bilmezler genelde at the gates ve in flames la beraber en sevdiğim swedish metal grubudur. zaten akraba sayılırlar
mahalle arkadaşları galiba, if'in en iyi 2. albümü(bana göre) niklas sundin'in eseridir.the jester race..
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
şu death dinleyip de tranquility ye laf atanları hiç anlamam. açık ara tranquility
Of melancholy burning de çok sağlam şarkıdır severim
quote:
Orjinalden alıntı: evren_us
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
şu death dinleyip de tranquility ye laf atanları hiç anlamam. açık ara tranquility
iyide adam lafmı atmış ya. Ben sevmem, müziklerinede laf atmam demiş. Sevip sevmemekte dinleyip dinlememte özgür herkes. Sana göre açık ara Dark Tranquillity olabilir ama başkası belki nefret ediyordur ne biliyorsun.
Bu arada bende pek dinlemem ama Misery's Crown hoşuma gider.
Grubun birkaç şarkısını dinledim. Lethe nin bulunduğu albüm hangisi. Birde kaçırma diyeceğiniz en iyi albümü hangisi?(Ayıptır söylemesi torrent indiriyorum)
quote:
Orjinalden alıntı: ali_kaplan
Evet zaten Marduk - Sex with Satan'i da şeytan yazmıştır...
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
quote:
Orjinalden alıntı: ali_kaplan
Evet zaten Marduk - Sex with Satan'i da şeytan yazmıştır...
Fuck Me Jesus'ı da Jesus yazdı o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: kenex
Grubun birkaç şarkısını dinledim. Lethe nin bulunduğu albüm hangisi. Birde kaçırma diyeceğiniz en iyi albümü hangisi?(Ayıptır söylemesi torrent indiriyorum)
Eğer Melodic Death seviyorsan kesinlikle kaçırmaman gereken albüm "The Gallery". Aynı zamanda meşhur Lethe'de bu albümde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme