Şimdi Ara

DARK WAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RPG oyunu kuracağım bu işi çözmüş ve çoki yi bilen birileri lazım..yardım pls..oyun daha önce görülmemiş olacak..

• Bilgin varmı oyun yapmakla ben kendimi geliştiryom.Belki yardım edebilirim
  • bilgim war ama pekiştirmek için dark seco gibi tecrübeli ve 2den fazla rpg yapmış oln biri ile 1 site kurup bilgilerimi pekiştireceğim..
  • up up ne olur yardımcı olun nefis bi RPG olacak...knight gibi önceyaratık yaratacağım sonra bunlar item verecek..up up!!!
  • bikere oyunun isminde hayır yok
  • oyuntmmlanıyor..üç ırk var elf insan ve orc...bu web bazılı oyun yapıyorum..haftaya bitio inş..çok ii olcak söyleyeyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doggukan

oyuntmmlanıyor..üç ırk var elf insan ve orc...bu web bazılı oyun yapıyorum..haftaya bitio inş..çok ii olcak söyleyeyim..

Web bazlı demek Script'i ne zaman buldun yada yaptın

Sen şuna Dandik bir RP Oyunu yapıorum desene ! Üç ırk var demişsin bide Bu dediğin ırklar tüm FRP sitelerinde var sanki bir Yenilik bir Devrim yapmıi gibi sölüorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 3
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin işin gücün yok mu oyunlara lafsallıyorsun işine bak kardeşim..bulaşmaortalığa allahım yarabbim ya..sanane hem..
  • doğukan ben sana yardım ederim ayrıca castlewrder benim rpye nie laf atamıyon(bu arada oyun lingorya gibi olcaksa çok hoş olur)
  • Doğru söyleyeni Dokuz köyden kovarlar...

@Seco:Hangi Rp'ne ?
  • orta çağaya
  • dark seco sen rpg mi kurdun cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark seco

orta çağaya

Neden Birşey sölemiorum biliomusun ?

Orta çağdaki bir oyuna Restorant koyacak kadar Cahil bir adama birşey sölesende anlamaz anca benle laf dalaşına Girer...

ANLADINMI ?
  • bak bu bölümde rpg yaqpmak için ben,thebestofwe,umurman,hyp gibi kişiler toplansa rpg yapılır

bilmiorum belki başkalarındada yetenek vardır ama bu saydığım 4 kişi en iyileri birleşseler çok iyi bir iş çıkarabilirler başka bu bölümde yapcak biri yoktur ;) (benim fikrim bazılarını tanımıorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoN3

bak bu bölümde rpg yaqpmak için ben,thebestofwe,umurman,hyp gibi kişiler toplansa rpg yapılır

bilmiorum belki başkalarındada yetenek vardır ama bu saydığım 4 kişi en iyileri birleşseler çok iyi bir iş çıkarabilirler başka bu bölümde yapcak biri yoktur ;) (benim fikrim bazılarını tanımıorum)

Gri Takım'dan sıkıldım galiba Yeni Takım aRAYışları içine girdin
  • ben bu bölümde diorum gri takımda değil
  • quote:

ben bu bölümde diorum gri takımda değil

Tamam Ona bişi demiorum fakat Gri Takım bir PRG Takımı değilmi ? En azından kendileri öyle diyor

Pek bir faliyetlerini göremioruz son zamanlarda acaba ondan mı yeni arayışlar içine girdin ?
  • Ya bir şey diyeceğim.Konu dışı ve alınmyaın lütfen.Ama çoğu rp/rpg oyunlarında ırklar hep insan,elf,orc... oluyor.Neden başka ırklar yapmıyorsunuz?Neden kendi ırkınızı yapmıyorsunuz?Neden hep aynı ırklar oluyor ve her yerde bu ırklar var?Başka yerlerde bu ırklar var diye sizde yapıyorsunuz.Neyse benim tavsiyem buydu.Siz bilirsiniz.
  • donatello sen oyununu yap kur ırkı zaten bir ırk daha ekledim cüceler...şimdi shop yapıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: castlewarder

quote:

ben bu bölümde diorum gri takımda değil

Tamam Ona bişi demiorum fakat Gri Takım bir PRG Takımı değilmi ? En azından kendileri öyle diyor

Pek bir faliyetlerini göremioruz son zamanlarda acaba ondan mı yeni arayışlar içine girdin ?

rpg değil rp, adam gibi konuş

hayır kardeş ondan girmedim boş durmaktan canım sıkılıyo o yüzden böle bi oyun yapmak istiyorum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.